Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Problem z MAC kodo (registracija)


Sebastijan126
09.11.2006, 20:16
Včeraj sem dobil modem Sinope, ker sem naredil prehod na paket DUO (2048/384 kbit/s). Problem se je pojavil pri registraciji. Sprejme mi registracijsko kodo in šifro, zatakne pa se pri Komunikacijskem prehodu in sicer pri MAC kodi. Napiše mi "CPE MAC naslov ne obstaja " ali pa da ni pravilen. Probal sem ga na 20 različnih načinov napisat, pa ga ne sprejme. Klical sem tudi že 080 1000 (tehnično pomoč) pa so rekli da bo danes popoldan delovalo oz. da bi že moralo delovati, pa žal ne deluje. A ima kdo kakšen odgovor na mojo težavo???Naj jutri kličem še enkrat??? :dontknow:

rock
09.11.2006, 20:21
Ja klič, kaj češ druzga. Oz počak, da se "storz" oglasi. Najbolje, da mu pošlješ PM.

Sebastijan126
09.11.2006, 20:24
OK. Malo še bom počakal pol pa mu pošljem. Če pa ne bo pomagalo, pa bom jutri visel na telefonu :)

rock
09.11.2006, 20:30
Ti mu kar username sporoč. Boš en korak k rešitvi naredu.

Sebastijan126
10.11.2006, 13:12
Joj še vedno ne gre. Pa sem danes še enkrat klical... rekli so mi, naj zbrišem cookije pa da naj še enkrat poizkusim... a bi to lahko bilo krivo??? No, saj so rekli, da če mi ne bo delovalo, bodo oni to naredili :) Tak da upam da bo...

Sebastijan126
10.11.2006, 19:29
Nič ne deluje :( :( :(

storz
11.11.2006, 09:42
Nič ne deluje :( :( :(

poslal si mi PM, samo mi nisi dal nobenih podatkov. Rabil bi tel. ali username in pa MAC, ki ti ga zavrača

Sebastijan126
15.11.2006, 11:17
Sem pozabil sporočit, da je problem že rešen. So mi naredili registracijo na daljavo. Vseeno hvala.

Zdaj, ko mi dela ADSL, pa mi telefonija ne dela... nekaj mora bit narobe :)

ravny
21.11.2006, 08:27
Ja vsega na enkrat pa ne mores imeti .... ;)

Veron
21.11.2006, 10:28
Pokliči 0801000 - 3 pa naj tam še enkrat naredijo aktivacijo telefonije.

sdejan
28.11.2006, 09:28
MAC naslov ali koda je napisana na spodnji strani modema. Serijska številka pa na skatli modema in na modemu samem. S/N : **********