Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : SiOL TV in Teletext


Celje
11.11.2006, 21:16
Kratko in jedernato : ali je SiOL dolžan pri IP TV zagotoviti nemoten sprejem teletexta ?
V pogodbi tega namreč ne piše, potem pa, ko ti priklopijo TV, ugotoviš, da ti Teletext ne dela zadovoljivo !
Kaj lahko v takem primeru naredimo?

andraz.sajn
12.11.2006, 14:29
poklič na SiOL podporo !!!!

(namest da smetiš tle)

SloCop
12.11.2006, 19:43
Meni nikoli ni bilo jasno kaj folk vidi v TTX, sam ga nisem vseskup uporabljal 10 minut :=)

Btw, a ti v pogodbi piše da dobiš TTX ?:) Čeprav imaš koneckoncev ti prav ;)

kitl
12.11.2006, 19:55
andraz.sajn sorry za opazko, samo tvoj avatar nekako ne gre skupaj s tvojim sloganom Computer is my life !!!

Celje
12.11.2006, 22:41
Meni nikoli ni bilo jasno kaj folk vidi v TTX, sam ga nisem vseskup uporabljal 10 minut :=)

Btw, a ti v pogodbi piše da dobiš TTX ?:) Čeprav imaš koneckoncev ti prav ;)

Kaj folk vidi v TTX ? Jaz recimo pogledam vedno stran 111 ( najnovejša novica ), potem TV spored (za POP , KanalA, tuje programe ), 629 - to so dnevno sveže šale, športne izide itd .

bejba020
12.11.2006, 22:49
tako je ttx je fajn da deluje, pri nas doma, je vse spackano, tako da ttx preko siol tv ne deluje, vsaj pri nas ne :(

Scorpy
13.11.2006, 11:01
Sej vse to in še več imaš tudi na internet delu SiOL TV. Je pa res, da je bolj kot ne neuporabno če nimaš dober TV, ker je težje berljivo.

fazan
20.11.2006, 13:16
poklič na SiOL podporo !!!!

(namest da smetiš tle)

Mislim da si zasluži pošten odgovor za pošteno vprašanje smetil si pa tukaj ti z svojim nevmestnim odgovorom pa upam da pbo padel tud kak minus na tvoje ime ker če ne moreš pomagat bodi tiho.

janibani
24.11.2006, 07:09
Nekaj ne razumem.
A TTX mora delat preko STB ali preko TV ?
Ker meni če stisnem na daljincu tipko za TTX in je nastavljen na STB, ne prižge TTX-a, nimam pa nastavljenega za upravljanje s TV-jem.

miro74
24.11.2006, 07:10
s TV

Vsemogočni
01.12.2006, 22:40
Imam TRIO paket, pa TTX dela ko urca, čitljivo, brez zamikov, brez mankajočih črk (gledal na POP-TV in SLO1). Drugače ga sam ne uporabljam, nimam pa čisto nič proti, da je. Sem pa bral zgornje zapise in sem prav zato pogledal kako mi bo prikazal TTX v TV škatli..

TTX je že uporabna zadeva. Če ne za mene, pa za druge. Le človek ne sme drugih soditi po sebi, pa bo za vse prav. Vsak ima nekaj svojega, kar pomeni, da smo si različni. to pa drži ko pribito. Če je, ni narobe za nikogar, če ga ne bi bilo, bi ga nekateri pogrešali. Se pravi, da je boljše da je, ker tistim, ki ne paše, ga ni treba gledat, vsi zadovoljni, čeprav različni.:2thumbs:

brivec
02.12.2006, 11:31
Tako je!:2thumbs:

Schime
02.12.2006, 13:21
Men dela ttx na SLO (na 1 se nardi včasih, da črke falijo v teksti, na 2 pa dela normalno), HRT dela normalno. Za druge kanale pa glih ne vem ker niti nisem tolk gledu . Vem samo, da ga ni na TV3, k na kabelski je.

Bojank
04.12.2006, 07:39
Kako to, da ni podnapisov na MTV Adria?