Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Neverwinter Nights 2


KRUNCHY
14.11.2006, 15:21
sm dobil Neverwinter Nights 2.

KOMI ČAKAM!.
Mljask.

Pozdravljene neprespane noči.

Gru_Lutalica
16.11.2006, 13:52
in... občutki???

KRUNCHY
17.11.2006, 19:52
Torej trenutno sm že v mestu Neverwinter.

Grafika pa to ne bi o tem ker ni tolk pomembna kot igralnost.

Zgodba se še razvija, ampak kot se za tak špil spodobi, krasna (zaenkrat)

Všeč mi je da maš lahko sedaj party 4 ljudi ob sebi, na katere vplivaš s svojimi akcijami, obnašanjem, ti nehajo zaupat ali imajo svoje poglede na svet, zato se skregajo (ti pa lahko vse skupaj podžgeš ali miriš).
poleg tega jih lahko vodiš sam, ali pa jih upravlja računalnik, in to počne odlično.wizard na primer ne bo svojih ta hujših spellov uporabil v boju proti recimo enmu totalnemu lozerju.torej gledena težavnost tarče se primerno odločajo.

Kaj me moti,,hm...jah za začetek je to, da na začetku ni nobenega prednarejenega lika, potem kamera včasih malo zabluzi, če greš z miško na spodnji ali zgornji rob ekrana, se bo pogled dvignil ali spustil, kar zna bit moteče.
Še največ so kompliciral pri vmesniku, ki zdaj ne zahteva več preprostega klika z desno, ampak morš desni gumb držat, da se ti odprejo opcije. ne vem zakaj niso pustili starega, ki je deloval odlično.

Hm na žalost ni več Epic levlov, kar pomeni največ lvl 20. So pa ohranili Prestige classes.

Boj...ja zdej se tepejo mal počasnej, mal dalj traja da zamahnejo. So pa nasprotniki svinjsko težki. Že navadni cestni roparji, ki si jih v enki polagal z enim udarcem, tukaj prenesejo kar nekaj tepežkanja.

zvok .ja zvokov so dost pobral od prej, še vedno so dialogi NEgovorjeni, razen seveda vmesnih sekvenc.

igra uporablja 3.5 edicijo d&d pravil. to pomeni recimo, da troll za crkot nujno potrebuje še nekaj ognjenega. (enka tega ni imela)

Bugov zaenkrat ni blo čutiti.Splošen vtis je, da so se z NWN 2 vrnili bolj k BAldur gatu 2, kot pa k NWN-ju, kar pa seveda pomeni odlično.

Torej če maš rad FRP-jke, ali ti je bil všeč NWN. KUPI.

Ah dobro se počutim med starimi znanci Nevervinterja in enke. pozdarvljen Nasher Alagondar. In malo kobold Deekin.

8.8/10

Gru_Lutalica
17.11.2006, 19:59
hua, odličen in poglobljen review... bom moral stvar kar sprobat, da lahko nadaljujem tale pogovor...

KRUNCHY
19.11.2006, 13:07
aja, pozabu sm povedat, das o dodal še craftmanship, kat pomeni da si v raznih delavnicah delaš svoje meče, ščite.....men se s tem sicer ne da še ukvarjat, ker verjamem da v sami igri lahko in tudi najdeš bolša orožja.No, te pa potem še malo predelaš.

Aja pa ne vem zakaj tolk v te igre tišijo denar, ker ne vem če sploh kdo kej kupuje, ker itak vse stvari ki so tudi bolše kar se prodaja, lahko najdeš

glede internetnga igranja pa ne vem še kako zgleda, ker še nism probu. Potem k bom level 20.Hehe.PSS: Ravnokar končal chapter 1.

Če bo šlo tkole naprej, bo ta igra zelo zelo zelo dolga. Hm, pomoje da bom vzel nazaj, zakaj tolk dnar in prodajalce notr tiščijo.
Namreč tuki so glede na enko vklučli neverjetno malo stvari na katere lahko klikaš (omare, skrinje), in tist kar najdeš je ponavad tko tko. zaenkart se pomoje bol splača gledat kaj majo merchanti in prodajat stvrai , ki so krep.

Zgodba zaenklrat je še vedno zanimiva, čeprov mirne duše priznam da pa zaostaja za enko (po napetosto in zapletanju). Ok ampak pustmo času čas. Imel sm občutek da so ene stvari not vpletl sam zato da bi podalšal igralni čas (kot je recimo reševanje poslanika iz Waterdeepa, ki nima prov hudo veze s shardi, ki jih nosiš, bil je pa to del glvnega kvesta). No, če je pa to podlaga za razpletanje naprej, pa svaka čast.

zdej v čepterju 2 je moja prva naloga dokazovanje nedolžnosti za poboj celotne vasi (Ember je ta vas).Kr ugibam da bom mogu iskat dejanskega krivca.

kar mi je tudi všeč je to. da zgodbo pelješ na prej tako kot izbiraš like ki jih imaš ob sebi.
Torej če noste skos imel ene in iste ob sebi boste zamudil mnogo kvestov. Primer. nekje proti koncu prbga čapterja se vam pridruži paladin ki pozna pot do neke lokacije, če ga vzamete sabo, boste to lokacijo dobil na zemljevid, drugače bo potrebno nekaj ovinkov do tja. Ravno tako nikoli ne boste obiskali Skymirrorja in se pogovrajali z druidi, če ne boste imeli enega ob sebi.

Sicer je pa take zametke že mel NWN,saj si lahko samo kot druid delal naloge znotraj njihovega kroga v Neverwinter woodu.

KRUNCHY
28.11.2006, 15:46
Končal NWN2. Juhej.

je krajša kot enka, zgodba na koncu zgubi mal privlačnosti, ampak je pa huda. Če bodo v dodatku (če bo) spet vdelal epic level in razturaška orožja...JUHEJ.

Tuki dobiš precej manj stvari, zato morš bit RES zelo precizen pri opremi svojega lika, res morš vedt kaj rabiš kaj ne, ne kot v enki ki si naletel na miljon raznih prstanov, amuletov....

Jakelj
26.02.2008, 13:38
Igra kdo to igro? Zanima s katerim likom je najlažje začet itd.

XxSystemxX
12.03.2008, 12:21
Human fighter (al je warrior? :blush:) je precej lahek (edini s katerim sem igral sam do zdaj, hehe).