Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Težave z SiOL TV


ksimon
15.11.2006, 11:40
Pozdravljeni!

Naročil sem Siol TV in imam težavo pri povezavi med komunikacijskim prehodom Sagem f@st 3344 in Amino AmiNet 103 modulom. Ethernet kabel med obema je povezan (iz Sagema ETH 2 na Amino modul in le-ta preko scarta na TV). Ko zadevo priklopim se na TV pojavi napis: No data could be fetched for this URL (011). Vse skupaj sem že poskusil večkrat restartati (izklopil sem napajanje na modulih), vendar se povezava ne vzpostavi.

Kličem na tehnično pomoč 8080-1000), vendar jih nikakor ne morem dobiti.

Kakšen predlog???

Lp!

SloCop
15.11.2006, 11:43
počakaj da se ti kdo oglasi na 0801000
najbrz na centrali nimas vse postimano

ksimon
15.11.2006, 11:48
Danes že od sedme zjutraj kličem, vzel sem dopust da bi si porihtal TV, pa nič.

storz
15.11.2006, 11:49
Pozdravljeni!

Naročil sem Siol TV in imam težavo pri povezavi med komunikacijskim prehodom Sagem f@st 3344 in Amino AmiNet 103 modulom. Ethernet kabel med obema je povezan (iz Sagema ETH 2 na Amino modul in le-ta preko scarta na TV). Ko zadevo priklopim se na TV pojavi napis: No data could be fetched for this URL (011). Vse skupaj sem že poskusil večkrat restartati (izklopil sem napajanje na modulih), vendar se povezava ne vzpostavi.

Kličem na tehnično pomoč 8080-1000), vendar jih nikakor ne morem dobiti.

Kakšen predlog???

Lp!

mi javiš up. ime na PM

ksimon
15.11.2006, 11:52
mi javiš up. ime na PM

Poslano

storz
15.11.2006, 13:16
preveri

ksimon
15.11.2006, 14:58
preveri

Ne dela, poglej OS

Popravek, dela :)

Hvala storz za hiter odziv, ostani cool ;)

Wand4
24.11.2006, 20:16
Zdravo!

Mene tudi muči ta problem (No data could be fetched for this URL 011). Sem poklical na siol in so rekli, da bojo zrihtal pa ni še nič od tega.

storz
26.11.2006, 08:05
Zdravo!

Mene tudi muči ta problem (No data could be fetched for this URL 011). Sem poklical na siol in so rekli, da bojo zrihtal pa ni še nič od tega.

mam že zabeleženo, samo do ponedeljka ne bo nič, je treba eno nastavitev na centrali popravit.

storz
27.11.2006, 16:09
Zdravo!

Mene tudi muči ta problem (No data could be fetched for this URL 011). Sem poklical na siol in so rekli, da bojo zrihtal pa ni še nič od tega.

ti dela zdej?

sr@nje
27.11.2006, 21:21
Imam težavo s Siol TV-jem, namreč EPG mi ne dela.
Sem že 100x vse zresetiral in nič.
:D :D :D
Pa po treh letih mi nekaj gumbov na daljincu komaj še prime, drugi pa preskakujejo po 2-3 kanale.
Po kolikih letih je uporabnik upravičen do zamnjave

storz
28.11.2006, 08:31
Imam težavo s Siol TV-jem, namreč EPG mi ne dela.
Sem že 100x vse zresetiral in nič.
:D :D :D
Pa po treh letih mi nekaj gumbov na daljincu komaj še prime, drugi pa preskakujejo po 2-3 kanale.
Po kolikih letih je uporabnik upravičen do zamnjave

boš samo še malo zdržal da se vse andgradi pa bom opotem videli, okay?

sr@nje
28.11.2006, 09:51
:D je pa ni OK.

Na dodatno ponudbo čakam že tri leta, ne vem kakšne vse možnosti, pa so se obljubljale od samega začetka trženja Siol TV.

Kar se pa tiče daljica pa je resno.

Wand4
28.11.2006, 17:06
ti dela zdej?

Ne zaenkrat mi še ne dela, mi napiše isto. Se mi je pa včeraj na modemu prižgala še ena lučka, ki prej ni svetla in sicer VRY. A morajo svetit vse lučke? Mam pa modem Sinope 568+.

Wand4
28.11.2006, 21:19
aha zdej se mi je pa pokazala slika(mrežni kabel, ki gre do aminota sem vključil na izhod modema ethernet 4) sam zvoka ni oziroma nekaj hrešči...no nek napredek je. sm poklical na siol pa so rekil naj aminota nesem na telekom, da ga stestirajo. bom vidu jutri kaj bo.

LP!

storz
29.11.2006, 06:31
aha zdej se mi je pa pokazala slika(mrežni kabel, ki gre do aminota sem vključil na izhod modema ethernet 4) sam zvoka ni oziroma nekaj hrešči...no nek napredek je. sm poklical na siol pa so rekil naj aminota nesem na telekom, da ga stestirajo. bom vidu jutri kaj bo.

LP!

probaj se scart kabel, če je dobro vtaknjen v amino in TV.

Wand4
29.11.2006, 16:17
Evo danes sem dobil nadomestni amino in dela zaenkrat vse super. Zgleda, da so bli kontakti v aminotu slabi.

fami
03.12.2006, 10:21
Pozdravljeni, prosim naj mi negdo pove zakaj ne morem vpisati kode za zagon Siol TV.
Op.:daljinec je nastavljen na kodo TV vendar pa ob preklopu na STB ne funkcionira nobena tipka

Hvala

storz
03.12.2006, 10:31
Pozdravljeni, prosim naj mi negdo pove zakaj ne morem vpisati kode za zagon Siol TV.
Op.:daljinec je nastavljen na kodo TV vendar pa ob preklopu na STB ne funkcionira nobena tipka

Hvala

probaj "resetirat" daljinec. Drži STB in OK tipko par sekund, tako da bo STB svetila in vtipkaj 000. Če ne pomaga, poglej če utripne lučka na aminu, ko usmeriš vanj daljinec in pritisneš tipko.

lp,
storz

fami
03.12.2006, 10:44
deluje!!!!!!!!!!!:2thumbs: najlepša hvala, se priporočam
lp