Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Medieval 2 Total War


Gru_Lutalica
16.11.2006, 13:48
A je že kdo probal Medieval 2 Total War? Zanima me predvsem koliko je kaj zadeva strojno požrešna... napovedi za potrebno feršterkerijo so bile kar strašljive...

sh@dow
17.11.2006, 04:52
Je vredi igra, sam zgleda da je prišla prehitro ven in je malo hroščata. Sploh se pa to vidi pri konjenici, ki ne prebije skozi pešadjo ampak se ustavi.
Če ti je delal Rome ti bo tud to, kr grafika je sam malo izbolšana. Drgač pa je fajn da maš 1gb rama.

Gru_Lutalica
17.11.2006, 09:55
Hja, z AMD X2, 1GB rama in z 256 Mb grafo mi je demo med bitkami spravil komp na kolena (5-10 fps). Katastrofa za tak špil. Upam, da so ga v končni verziji kej optmiziral.

bi bilo ful škoda... ker zgleda pa res hudo

eisenhower
17.11.2006, 10:00
kot sem jst bral mal opise je ful zahtevna med gigantskimi bitkami, ki jih omogoča (po par tisoč vojakov na vsaki strani)

Gru_Lutalica
17.11.2006, 10:33
ja sej, take so že v demotu... čeprav pa naj bo še ne vem kašn špil, ne bom šel zdele metat 100k+ za novo grafo... bo treba najprej sprobat final release.. eeh, po ustaljenih načinih

IceY
17.11.2006, 11:43
Em.. igra ma tko velik bugov mislm, da je prehitro vn prsla :(

Gru_Lutalica
17.11.2006, 12:44
ja bo treba počakat na kak patch... glede na odzive ga bodo moral dat res hitro ven

mrjerry
17.11.2006, 12:58
A je že kdo probal Medieval 2 Total War? Zanima me predvsem koliko je kaj zadeva strojno požrešna... napovedi za potrebno feršterkerijo so bile kar strašljive...

Ce znizas detajle, potem zadeva potegne tud mal sibkejsih masinah, recimo tehnologija izpred 3 let...

sh@dow
17.11.2006, 14:34
ja človek božji saj ni treba igrat vse na high...znižaj mal detajle pa bo delalo vse vredi.

Jap se pa strinjam, igra je polna bugov in so jo definitivno prehitro izdali...

Gru_Lutalica
17.11.2006, 19:51
okej, znižal nastavitve na low, stvar teče sorazmerno gladko (15-20 fps)...

sam v čem je point, če potem zgleda isto ko Rome:TW... bitke so praktično iste, sam da so ble tiste enote iz Rima neprimerno bolj kul

ron
18.11.2006, 16:23
A mislite,da bo igra delala na AGP 6600 GT ?
Hvala.:dontknow:

Gru_Lutalica
18.11.2006, 19:08
S to kartico ne bi smelo bit težav na nekih zmernih nastavitvah igre in pri ne previsoki resoluciji. Bral sem, da je ta igra predvsem požrešna za pomnilnikom, tako da je kakšn gigabajt rama fajn met.

KRUNCHY
18.11.2006, 19:15
jano treba je mal ožet folk, da bo ja kupu najbolše komponente, da mu bo vse normalno delalo na max.

Gru_Lutalica
18.11.2006, 19:25
ja tko je, igre so ratale drag špas... sam je pa total war serija ena redkih stvari, zarad katerih bi resno razmišljal o nadgradnji kompa

sh@dow
19.11.2006, 12:37
tko ti povem...igra je totalno prehitro prišla vn in je hroščata za znort...menda pride 20.11 popravk, tko da zdej se ti še ne splača kupovat originalne igre in nadgrajevanje računalnika.

Men dela na medium vse na Radeon 9600xt, 2.8+ in 1.5 gb rama.

Gru_Lutalica
20.11.2006, 10:55
20. pa sej to je ... danes!

gremo gledat na totalwar.com

sh@dow
20.11.2006, 14:46
jap....upm da je že vni :D Pa da so popravli zelo moteče hrošče!!!:mad: :mad:

Gru_Lutalica
20.11.2006, 17:42
nič na totalwar.com :( kje si pa slišu da nej bi bilo danes?

Gru_Lutalica
20.11.2006, 19:33
tale komentar sem našel na amazonu, zanimiv tudi ker zamika patch (sori za angleščino):

Creative Games has once again released a Total War game that is loaded with bugs.
1. These bugs include a very passive AI which often sits still while the player shoot arrow after arrow into the enemy army.
2. Laggy game for anyone that does not have a high performance machine even with graphic levels turned way down.
3. Pathfinding bug that has the AI walking back and forth during city assaults.
4. Several crash to desktop bugs
5. Overpowered agents particularly the inquisitors which seem to kill everything.
6. Not a challenging game with too many easy-to-exploit bugs. The game in its current form is not much fun.

Now, there are better aspects to the game.
1. The graphics are better
2. The AI does seem to better in battle (when it isn't passive).
3. The diplomacy is better than Rome Total War but that isn't saying much. It is still simplistic and does a lot of irrational things.
4. A patch was supposed to be immediately available to correct bugs that were identified by CA prior to release. However, CA is now saying they need a minimum of 2 weeks to correct all the bugs. I suspect 2 weeks is very optimistic.
5. The patch is supposed to correct some of the more obvious bugs. Although they are releasing an unpacker for MODS, modding is very very limited since models can no longer be changed. This essentially makes modding very limited.

sh@dow
21.11.2006, 14:14
ma na enmu forumi je blo to s patchom....ja sam ta igra ga res nujno potrebuje. Kr je res polhna bugov.

WarlordAlexander
21.11.2006, 17:30
A mislite,da bo igra delala na AGP 6600 GT ?
Hvala.:dontknow:

Bo ti delal 100 % zato k mam jest tud 6600 GT grafično

Gru_Lutalica
21.11.2006, 17:39
WarlordAlexander, kakšne pa imaš ostale komponente... po na kakih setingih stvar laufa?

WarlordAlexander
22.11.2006, 02:42
Jest mam procesor AMD Sempron 3100, grafično kot sm že reku 6600 GT na AGP, imam pa vse na HIGH razen texture quality in shadow quality pa na low probite te dve stvari ki jih imam na low imeti na low ali pa še nižje, sej ne zgleda ne vem kva lepš, če imaš na več. Dela mi pa zelo dobr. Razen ne vem kako mi bo delal na MP na kakšne 2v2 ali 3v3, zato k še nimam originalne :). Sm mogu najprej sprobat, če se jo splača kupt da bom spet na MP špilu :)
Če bo kdo hotu špilat preko neta naj mi pove. Moram nove igralce iz našega clana dobit :)