Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Siol komunikator težave


miran74
21.11.2006, 21:00
Včeraj je siol ponudil novo storitev siol komunikator inštaliraš in že telefoniraš.
Kako naj telefoniram če pa me sogovornik na drugi strani ne sliši jaz njega slišim on pa mene ne slušalke in mikrofon sta v redu na siolu govorijo da ni potrebno nastavljat nobenih portov vendar ve kdo kako se stvar nastavi da bo delovala.
Mam sagem modem nastavljen kot rutar

admin
21.11.2006, 22:04
Prosim če bolj podrobno opišeš težavo:

- kam si klical? PSTN (stacionarna), GSM, drug SiOL Komunikator?
- kaj to pomeni mikrofon je v redu? Ali ga je Komunikator zaznal v nastavitvah?

http://shrani.si/files/av1107279.jpg

Med klicem preveri glasnost mikrofona na gumbu spodaj:

http://shrani.si/files/mic1107282.jpg

miran74
21.11.2006, 22:23
V nastavitvah je prikazana zvočna kartica ker uporabljam slušalke z mikrofonom klical pa sem na ISDN

admin
22.11.2006, 07:47
In čarovnik za namestitev opreme ti pri testu mikrofona pokaže signal?

japke
22.11.2006, 08:55
jaz imam isti problem.

ko zaženem čarovnika za zvok, mi napiše da je prislo pri poskusu snemanja/predvajanja do napake. pri izbranem zvočniku/mikrofonu je morda prišlo do težav in nato program zamrzne (ne le program, celo windowsxp)

mikrofon ne dela pri meni- ni signala

miran74
22.11.2006, 11:33
jaz imam isti problem.

ko zaženem čarovnika za zvok, mi napiše da je prislo pri poskusu snemanja/predvajanja do napake. pri izbranem zvočniku/mikrofonu je morda prišlo do težav in nato program zamrzne (ne le program, celo windowsxp)

mikrofon ne dela pri meni- ni signala
Meni zdaj deluje seveda me sogovornik ni mogel slišat ker je bil mikrofon izklopljen
Jaz nisem zaganjal čarovnika za zvok ker mam mikrofon priključen na zvočno kartico
V vindovsih na nadzorni plošči sem odprl zvok in tam ker je mikrofon sem dodal kljukico izberi prej je bil izbran cd player in zdaj deluje sicer me sogovornik malce slabše sliši verjetno zaradi slabih slušalk z mikrofonom 990 sit .

admin
22.11.2006, 12:03
No super :)

japke
22.11.2006, 22:03
Meni zdaj deluje seveda me sogovornik ni mogel slišat ker je bil mikrofon izklopljen
Jaz nisem zaganjal čarovnika za zvok ker mam mikrofon priključen na zvočno kartico
V vindovsih na nadzorni plošči sem odprl zvok in tam ker je mikrofon sem dodal kljukico izberi prej je bil izbran cd player in zdaj deluje sicer me sogovornik malce slabše sliši verjetno zaradi slabih slušalk z mikrofonom 990 sit .
ja, sam jazpa morem spremenit zvočno, ker je po defaultu nastavljena na vgrajeno (na kateri imam 5.1 zvok). mogla bi bit pa na PCI zvočni (imam za mikrofon in slusalke). ampak problem je v tem, da mi takoj zmrzne winxp.

hmm...