Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : GTA: Vice city stories [PSP]


chaser
22.11.2006, 20:05
http://a248.e.akamai.net/f/248/5462/2h/images.gamezone.com/screens/30/1/19/b30119_psp.jpg
Če smo lanskoletno uspešnico GTA: Liberty city stories opredili kot nekakšnega križanca med GTA 3 in GTA VC, potem lahko mirne vesti Vice city stories označimo kot kombinacijo Vice city-ja in San Andreas-a. Vice city stories je dejansko predelava VC-ja za PSP, a z elementi San Andreas-a. Akcija je namreč še nekoliko bolj dovršena, na vožnjo je moč popeljati prevozna sredstva iz priljubljenega San Andreas-a, vstopiti je moč v več objektov in slednji so narejeni v San Andreas-ovem stilu. Torej bolj podrobni in barviti. Poleg vsega pa so avtorji prinesli zgodbo, polno preobratov in zapletov ter temu jasno dodali pridih '80 let. Na voljo je nekaj že znanih radijskih postaj iz VC-ja, kot so recimo Emotion 98.3, Wave 103, VCPR in tako naprej. Dodane pa so tudi nove. In da vse ne bi bilo že neštetokrat preslišano, so Rockstar-ovci zamenjali popolnoma vse pesmi in debate na postajah. Nekaj že znanih izvajalcev se tokrat poslušalcem predstavlja z drugimi uspešnicami, in sicer legende kot so: INXS, Frankie Goes to Hollywood, Human League, Hall&Oates, Foreigner in drugi. Kolikor sem zaenkrat poslušal vso zadevo, me stvar morda ni tako fascinirala kot glasba v izvirnem Vice city-ju, ali pa se bo nanjo treba zgolj nekoliko navaditi, glede na to da kar nekaj pesmi nisem poznal. Dovolj o glasbi, saj je o tej škoda izgubljati nadaljne besede, kajti verjetno ni potrebno poudarjati, da gre najverjetneje za najbolj izpiljen soundtrack kar jih premore igričarska industrija. Sicer pa tokrat nastopamo v vlogi Vic Vanca. Da, brata enega glavnih nepridipravov v izvirnem Vice city-ju. Svojo avanturo začnemo kot vojak, a kaj kmalu gredo stvari narobe in dečko leti iz armije. Vsekakor, misije niso kar tako in so kar domiselne. Torej, čemu sploh še zgubljati besede. GTA: VCS je definitivno eden izmed najboljših delov v seriji, če ne celo najboljši ter nasploh eden najboljših naslovov kar jih je moč dobiti za PSP. Vse kar je ponudil LCS, Vice city stories potisne še na višjo raven. Fantje pri Rockstaru so znova dokazali, da vedo kako se stvari streže.

http://a248.e.akamai.net/f/248/5462/2h/images.gamezone.com/screens/30/1/19/s30119_psp_11.jpg

_Es_
24.11.2006, 18:24
Grr škoda je ni za PC

Vice City je najhujš GTA na svetu

chaser
25.11.2006, 20:24
Omembe vredno je tudi ustvarjanje lastnega imperija. In sicer je določene pridobljene nepremičnine možno spremeniti v takšne in drugačne objekte, s katerimi potem opravljamo. Zaenkrat sem pričel zgolj graditi na novi stavbi, tako da stvari v praksi potrobneje še nisem spoznal, a po tem kar sem uspel videti, lahko rečem le to, da gre za definitivno enega prijetnejših elementov. Sicer pa po daljšem igranju lahko rečem, da si VCS res lasti nekoliko več hroščev kot njen prehodnjik na PSP-ju, a vseeno lahko mirne duše rečem, da je VCS verjetno najboljši GTA do sedaj.

_Es_
03.12.2006, 08:58
Prosim namesto da nam delaš "lušte" a nam lahko poveš za kaj bo izšlo?

chaser
03.12.2006, 09:52
Če bi vsaj približno prebral enega od zgornjih postov bi ugotovil, da je stvar že nekaj časa nazaj izšla. Sploh pa mislim, da platforma navedena v imenu teme pove več kot dovolj.

egon.mythbuster
07.12.2006, 09:09
kdo je to igrau je vido kaka svijarija je to......nasploh gtaji so vsi čudni upam da se bojo bol potrudli za gta4(grafika predvsem)