Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : prenosni računalnik, grafična kartica


nejcmedv
25.11.2006, 11:59
zanima me zmogljivost grafične kartice za prenosnik

Intel® Graphics Media Accelerator 950
in če se da grafično kartico pri prenosniku zamenjati

chaser
25.11.2006, 20:13
Tale kartica je res nekaj najbolj osnovnega kar se ta hip da dobiti na tržišču. Seveda je odločitev predvsem odvisna od vsakega posameznika, ampak glede na to, da se da za relativno ugoden denar že v osnovi dobiti spodobno grafično kartico, so integrirane res nepotreben nakup.

.:WoLf:.
25.11.2006, 20:27
zanima me zmogljivost grafične kartice za prenosnik

Intel® Graphics Media Accelerator 950
in če se da grafično kartico pri prenosniku zamenjati

Za Word super, za Call of duty2 slaba. Kaj če bi napisal, za kaj bi uporabljal prenosnik (špile, net, služba, programiranje, oblikovanje,..)?
Grafično kartico boš lahko zamenjal v računalniku, za katerega boš dal 400.000+. Jaz nimam intengrirane (radeon 9700), vendar je kljub temu ne morem zamenjati. Na laptopih se običajno menja/dodaja ram, disk, proc, to pa bi bilo večinoma vse. Vedet pa morš, da so komponente za prenosnik mal dražje, kot za osebni računalnik.
Če mislš kupvt prenosnika, kup "ornk".

lupsina1
26.11.2006, 08:28
Za okoli 250k dobiš acer z grafično kartico

nejcmedv
26.11.2006, 11:19
namen imam kupiti tale prenosnik
http://www.esvet.com/prenosnik_Toshiba_Satellite%20P100-324_PSPA6E-02R01FGR

mnenja ?
men je kr ql, sam nevem kolk je za varnost poskrbljeno pa windows mi je neznan

oblacek
12.11.2007, 19:52
Mene pa zanima če lahko menjam grafično pr temule prenosniku:rolling:
http://www.superwarehouse.com/Acer_Aspire_5003WLMi/LX.A5106.020/p/729769

zeriX
12.11.2007, 20:27
zanima me zmogljivost grafične kartice za prenosnik

Intel® Graphics Media Accelerator 950
in če se da grafično kartico pri prenosniku zamenjati

Če je shared potem ne moreš menjat
Če je pa v svojem slotu pa lahko menjaš, ampak vseeno je beotch menjat, ker prenosniki niso narejeni po takih standardih kot stacionarci in ne moreš kar prmetavat grafične levo in desno.

Stane
12.11.2007, 23:41
Mene pa zanima če lahko menjam grafično pr temule prenosniku:rolling:
http://www.superwarehouse.com/Acer_Aspire_5003WLMi/LX.A5106.020/p/729769

Ne moreš.

Aja, vidim smajl. :D

krepki
02.01.2010, 11:35
A se da menjat grafična na tem prenosniku.
http://www.mimovrste.com/katalog/product.php?product_id=2750125628

Vsemogočni
02.01.2010, 12:20
http://www.nvidia.com/object/product_geforce_9300m_gs_us.html