Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Podnapisi preko teleteksta


Val_
25.11.2006, 15:08
So še kateri programi podnaslovljeni preko teleteksta razen Reality tv in Romantice (lahko so tudi nemški ali angleški podnapisi)?
Discovery science in Discovery Civilisation sploh nista podnaslovljena, ne?

japke
25.11.2006, 15:47
na kateri strani txt pa so podnapisi za reality in romantico?

za ostalo ne vem...

Val_
25.11.2006, 16:30
Za Reality na strani 555, Romantico pa na strani 450.

bejba020
26.11.2006, 13:21
fajn bi blo če bi imel podnapise tudi discovery science, a bo kdaj to možno?

Bojank
26.11.2006, 19:21
Ta teden bo tudi pri meni siol tv pa bom vprašal že sedaj. Kaj to daš za podnapise na reality na 555 txt od tv ali ima komunikator posebej možnost da vklopiš txt?

Val_
26.11.2006, 20:30
Jaz sem vklopil podnapise preko teleteksta na televiziji. Ker sem dobil Siol tv šele pred nekaj dnevi (nisem ga še dokončno priključil na Tv, tako da sem lahko preizkušal samo nekaj ur), ne bi vedel, ali ima tudi komunikator to možnost.

Bi pa še dodal, da je možno, da ne boš videl pravilno prikazanih šumnikov - to je odvisno od tvojega televizorja oz. sprejemnika za teletekst v njem.

deepsplash
27.11.2006, 20:36
Jaz sem probal vklopit teletext na Reality in Romantico vendar noben od njiju nima teletexta na SIOL TV, kako lahko gledaš podnapise preko teletexta.
A kdo ve kateri programi imajo podnapise že preko programa. Jaz sem zasledil le pri Discovery Channel, Animal Planet in Hallmark. Pri Lastovki imajo tudi pri National Geographic, pri SIOLu pa nisem še zasledil zaenkrat.

oskar1
27.11.2006, 20:51
Na Reality in Romantici sicer ni videti, da bi oddajali teletekst, ker imajo samo podnapise na določenih straneh. Če malo počakaš, bi jih moral videti.
Podnapisi na National Geografic so v sliki, seveda samo takrat, ko sploh oddajajo

Val_
27.11.2006, 22:31
deepsplash: Pri Realityju in Romatici tudi jaz nisem videl teleteksta ali pa je bil celo teletekst od drugega programa - kljub temu sem enostavno vtipkal številko podnapisov (torej npr. 555 pri Reality) in mi je delalo.

storz
28.11.2006, 08:34
deepsplash: Pri Realityju in Romatici tudi jaz nisem videl teleteksta ali pa je bil celo teletekst od drugega programa - kljub temu sem enostavno vtipkal številko podnapisov (torej npr. 555 pri Reality) in mi je delalo.

nekateri televizorji ne ugotovijo, da se je kanal spremenil ker je skoz na AV kanalu in ima že v spominu od prej. Pomaga da se ga prestavi na nek kanal in potem nazaj na AV.

Sese12
12.01.2007, 07:44
A ima mogoče razen Reality in Romantice še kateri program podnapise preko teleteksta ?

:dontknow: :coffee:

primko
04.07.2007, 15:05
Zanima me, zakaj ni več podnapisov na Reality tv, Romantica, Tavel Ch., ....? Enkrat naj bi že bili.

Bojank
04.07.2007, 15:26
Vklopiš jih preko TTX na televiziji

- romantika ttx 450
- reality tv ttx 555
- travel pa mislim da nima podnapisov ali pač ...?

primko
05.07.2007, 08:01
Res deluje! Toda sedaj nimam TV-ja, ki bi imel teletekst s č,š in ž.
Kje bi dobil informacije o vseh kanalih, ki imajo podnapise na tak način?

smukec
08.07.2007, 18:45
Preko ttx deluje samo romantika,zato bi bilo super da telekom vklopi slo podnapise povsod tam kjer so na voljo ,kot imajo to urejeno kablaši.So mogoče kakšne težave,da se to na da??

rtmktl
08.07.2007, 20:13
Vklopiš jih preko TTX na televiziji


In kako se to naredi? :dontknow:

Bojank
08.07.2007, 20:49
@rtmktl
Greš na program romantika ali reality tv potem pa samo vklopiš teletext na televiziji in vtipkaš številki!

rtmktl
09.07.2007, 11:10
tako sem tudi naredil in se vedno ne duha ne sluha o podnapisih.. :(

primko
09.07.2007, 14:20
Mogoče niso vse oddaje prevedene!

icor01
23.10.2007, 19:46
prebrala sem da se preko teleteksta da nastaviti podnapise...kako pa to izgleda, a z daljincem od tv ali od aminota...

videokemik
23.10.2007, 20:25
Poglej 3. odgovor v tej temi.
Ko si na določenem programu, vklopi txt na TV-ju in vtipkaj št. strani kot ti piše zgoraj in podnapisi avtomatsko delujejo. Samo ko zamenjaš program moraš izklopiti txt. Nerodno je to , ker moraš to stvar ponoviti vsakokrat ko zamenjaš program!

dbijec
24.10.2007, 05:09
Vendar vsem, ki uporabljate HDMI priključek namesto scarta, teletext in s tem podnapisi odpadejo.

rock
24.10.2007, 06:21
TTX bi moral STB pedenat!

roleban
28.10.2007, 10:55
Ali imajo tudi kateri drugi kanali podnapise v ttx, ker iščem pa jih ne najdem ni nujno da so v slo lahko tudi v eng. A ima kdo kak seznam strani?
lp