Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : SIOL TV snemanje


deepsplash
27.11.2006, 20:44
A kdo lahko snema iz SIOL TV. Jaz imam VCR pa mi signal popači ko hočem posneti iz SIOL TV kako oddajo, če pa gledam preko VCR je pa v redu slika. Ugotovil sem da VCR moti signal med snemanjem, saj če gledam med snemanjem SIOL TV direktno preko scarta na TV-ju SIOL TV je slika v redu, tako da ne moti VCR STB enoto razen če je vsak scart posbej deljen za sliko. Imam pa priklopljen kot je v navodilih napisano. A kdo snema preko DVD-HDD snemalnika?

Vsemogočni
30.11.2006, 22:58
Pr nas se snema vsak dan (TRIO PAKET), na video kaseto, pa pri gledanju ni nobenga problema. Je pa video en bolj navaden, mislim pa, da ne bi blo na nobenmu drugmu kej drgač - razen, vsake toliko je potrebno večkrat posnete kasete zamenjat, ker je kar velika razlika med kasetami. Na ene presnemavaš lahko po zlo velikrat, na enih pa začne trak drgnit ker se ne navija enakomerno, pol je pa sheet.

alfamann
02.12.2006, 22:19
Na kakšen način pa snemaš? Mam dvd rekorder pa mi povej kk prek aminota če je izklopljen lahk snemaš?

deepsplash
02.12.2006, 23:33
Jaz imam nov STB od Sagema in Phillips VHS/DVD Combo VCR V3100 pa se signal od STB, ki je priklopljen na VCR preko scart, samo med snemanjem (živa slika je v redu) vsakih 5 sekund zelo popači da celo za 2 sekundi zmanjka zvoka kot da bi mu zmanjkovalo signala in to se ponavlja nepretrgoma. Prej ko sem imel še namesto STB-ja priklopljen analogni satelitski sprejemnik ali DVD/DivX predvajalnik na VCR preko scarta pa je normalno snemalo. Prej in tudi zdaj pa TV programe iz hišne antene na strehi dobro snema. Nimam pojma zakaj VCR moti sam sebe samo pri STB-ju, čeprav je STB slika direkt na TV takrat dobra (zvezan preko scarta STB in TV) medtem ko slika direkt preko VCR AV na TV se popači samo med snemanjem na VCR-ju.

Vsemogočni
07.12.2006, 22:17
Na kakšen način pa snemaš? Mam dvd rekorder pa mi povej kk prek aminota če je izklopljen lahk snemaš?

Nimam pojma zakaj izklapljaš aminota? Sam ga še nisem izklopil od kar imam Siol TV, to je od januarja 2004, no razen kadar je zmanjkalo elektrike. In ko ni nikogar doma, se posname oddaja, katere pač v času odsotnosti ne moreš gledat. Ups, da se ne zlažem, snemanje ima čez žena, ker mene tv bolj malo zanima in imam to srečo, da je za mojim hrbtom. :2thumbs: