Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Dopoldanske slabosti


manca
28.11.2006, 13:45
Že zelo dolgo nisem nič pisala na forum:nonono: Ni bilo časa, smo hiško delali, pa smo se tudi končno preselili... je že za nami.
Vendar imam eno težavo--- zadnja menstruacija(pred 3tedni) je bila bolj tak---2dni...par kapljic.... Sedaj pa me že cca.14 daje dopoldanska slabost:dontknow: Tam nekje dopoldne mi vse smrdi.... po hiši hodim naokrog s brisačo---bruhati pa ne morem... pa blazno sem izčrpana vsak večer.
Sem prebrala "nasvete za nosčnico".... dvomov skorajni....Kaj mi svetujete, naj naredim test? Sem ga včeraj kupila, sam ne vem, če še naj počakam 1teden, pa bomo videli, če se bo pojavila menstruacija:dontknow:

TuNina
28.11.2006, 13:49
test si itak kupila.. pa ga še uporabi.
ali ga nameravaš šparat za naslednjič?

freya
28.11.2006, 14:18
ti kar veselo na test....če bo ta negativen, menstruacije pa ne bo, pa ga ponovi čez kak teden ali dva
( ni pa poceni, vem, ja)

Arabella
29.11.2006, 08:40
Ker si rekla, da so od menstruacije že minili trije tedni, ga kar uporabi. Prej pa niti ni smiselno, ker ne pokaže vedno realnega rezultata, čeprav delajo reklamo, da že po nekaj dneh pove, kako je stanje. Smo že preverili :).
Pa srečno v vsakem primeru!

Mesečnica
29.11.2006, 09:59
Hm, pri meni se je tudi začelo s slabostjo oz. slabim počutjem. Prve dni sem še nekaj kašljala, pa sem mislila, da sem prehlajena, potem sem bila pa en dan ful čudna - cel dan sem imela v ustih čuden okus (kot da bi mi hotelo biti slabo), ko sem nekaj pojedla je bilo malo boljše, a samo za kakšno minuto :nonono:. Pa je rekel dragi, naj naredim test, pa nisem hotela, ker sem bila prepričana, da nisem noseča :blush: :blush: :blush:. Res da mi je menstruacija že zamujala, a imam precej dolge cikle, ki niso vedno enaki in zamuda še ni bila alarmantna. Da je bilo zavajanje še močnejše, sem imela take krče, kot jih imam vedno kakšen dan pred menstruacijo. Potem mi je bilo pa tisto noč še vedno slabo in sem se večkrat zbudila in razmišljala, zakaj mi je slabo - je kaj z želodcem??? Zjutraj sem imela pa vsega dovolj, šla naredit test in sem bila res noseča :rolling: :rolling: :rolling: :rolling: :rolling: In ne boš verjela, krči so v trenutku minili in jih ni bilo več - kaj naredi človeška psiha :rolling: :rolling: :rolling: :rolling: :rolling:

Če je bila prejšnja menstruacija res čudna, ti predlagam, da narediš test. Še zlasti, če nimaš povsem rednih in predvidljivih ciklov. Sem brala na forumu med.over.net, kjer odgovarja dr. Pušenjak, da je včasih vgnezditvena krvavitev (ko se jajčece vgnezdi v maternico) lahko podobna zelo rahli menstruaciji. Je pa res, da sem sama enkrat imela tako hecno menstruacijo, pa sem bila kar razočarana, ker nisem bila noseča :shy:. Drugače pa počakaj do takrat, ko bi morala imeti menstruacijo, ker je običajno šele takrat koncentracija nosečniškega hormona dovolj velika, da jo test lahko zazna.

Pa držim pesti, da bo izid takšen, kot si ga želiš.

P.S. Jaz zdaj odštevam mesece: še natanko 6 mesecev do predvidenega dneva poroda :D :D :D :D :D

Mesečnica
29.11.2006, 10:12
Aja, pa še to:

Če boš še malo počakala s testom, ti predlagam, da začneš jemati folno kislino (če je še ne jemlješ), ker ravno v teh zgodnjih dneh nosečnosti pa tja nekje do konca 2. meseca naredi največ koristi. Ima pa en možen stranski učinek (na to me je opozorila moja ginekologinja): nekatere ženske je ne prenašajo dobro in jim je zaradi tega še bolj slabo :( Jaz sem "trpela" kar skoraj dva meseca, šele zdaj se malo boljše počutim ...

Pa seveda: nič alkohola, nepotrebnih zdravil ipd., ker je tudi to najbolj škodljivo ravno v tem času :(

To je ironija narave: največ škode lahko otroku v času nosečnosti narediš ravno takrat, ko še ne veš, da si noseča :mad: :mad: :mad:

manca
17.12.2006, 19:14
Ja, pa imam VESELO NOVICO---TUDI MI BOMO IMELI DOJENČKA:2thumbs: :2thumbs: :2thumbs:
Novice sva bila zelo vesela:) Tako, da sem sedaj pridno doma, saj sem zaradi težav s ščitnico na bolniški.

Slabosti pa na srečo ni!!!

Mesečnica
18.12.2006, 11:23
ČESTITAM!!! :2thumbs: :2thumbs: :2thumbs:

To je pa res dobra novica. Pa upam, da se ti slabost ne bo pojavila ... pri meni se je v približno 7. tednu in potem sem bila naslednjih 6 tednov čisto uboga, kakšne 3 tedne sem pa počasi k sebi prihajala ...

Njuška Trap
18.12.2006, 15:27
Manca, čestitam! Vso srečo vam trem (ali pa bo še kakšno presenečenje?) ... :D

freya
18.12.2006, 22:05
Meni ni bilo nič slabo...in tudi to ima svoje slabosti ....zredila sem se za več kot 20 kg

ereinion777
19.12.2006, 12:18
Meni ni bilo nič slabo...in tudi to ima svoje slabosti ....zredila sem se za več kot 20 kg

Pujcka. :lacna: :lacna: :lacna:

freya
19.12.2006, 12:42
aaampak....sem jih po štirih mesecih izgubola:crazy:

ereinion777
19.12.2006, 13:20
aaampak....sem jih po štirih mesecih izgubola:crazy:

Tole vedno pomaga: :sex: ali :disco:

freya
19.12.2006, 13:25
pa tole http://www.murphysprams.ie/_fileupload/image/breastfeeding%20image.jpg