Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : požarni zid


tor
28.11.2006, 18:22
požarni zid je vkljopljen na računalniku in sagemu je to uredu:dontknow:

AlienRex
28.11.2006, 19:35
En FW je dovolj....dela pa tudi z dvema (moznost da te bo to se teplo oziroma povzrocalo preglavice pa se vec).

Ce nisem odgovoril na to, kar si misli, pa formuliraj vprasanje bolj smiselno. :rolling:

T-a-d-e-j
28.11.2006, 20:51
Če maš požarni zid na routerju je brezveze met še softverskega, ne bo nič bolj varno bo pa precej bolj komplicirano. Ne pol hodit jokat da mula ne dela :P.