Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Za spremembo paketa je nujna vezava narocniskega razmerja?


schnapsi
29.11.2006, 12:49
Pravkar sem govoril z 080 1000, pa sem bil malo presenecen nad odgovori, zato bi rad preveril se na forumu:

Torej, imam star studentski paket za 6600 SIT in sem upravicen do 5% popusta, torej placujem nekje 6270 SIT. Pravkar sem aktiviral se komunikator, kar bo naneslo se dodatnih 350 SIT mesecne narocnine.

Rad bi presel na Siol Duo, tako da bi za isto ceno uporabljal se Siol telefonijo. Oziroma, kot sem nekje prebral na forumu bi se na to ceno tudi priznal 5% popust, torej bi lahko uporabljal telefonijo se za nizjo ceno! Moj problem je naslednji: telefonski vmesnik ze imam (Grandstream ATA H488), prav tako tudi imam Linksys router in Callisto, zato strojne opreme res ne bi rad menjal, se posebej zato, ker je bila draga (in pa ker je tudi boljsa od Sinopeja, ok stvar okusa ;=). Posledicno pa ne zelim vezati narocniskega razmerja za dve leti, saj sem s svojo strojno opremo popolnoma zadovoljen (in sem jo tudi drago placal, tako da se mi res zdi velika skoda, da bi jo menjal). Baje kaj takega ni mogoce in edina moznost je, da sprejmem novo strojno opremo Sinopeja (za €1) in se vezem za 2 leti! Ali to drzi?

Ker hvalabogu ne bom vec dolgo student, me zanima tudi naslednje: kaj pa ce spremenim Student Sprinternet paket na Solo. Kaj moram v tem primeru tudi vezati narocnino za dve leti in sprejeti novo komunikacijsko opremo?

Hvala lepa.

Simon

Ipod
29.11.2006, 15:43
Hja vse je vredu razen,da Calisto ni v tvoji lasti ampak v lasti Telekoma in ti ga bo ob prehodu odnesel.

Veron
29.11.2006, 17:41
Treba je še dodati, da pri SOLO paketu ne dobiš Sinope za 1€, ampak Ganymade. (če bo sinope ostal v prodaji)

Death Paladin
29.11.2006, 18:23
Treba je še dodati, da pri SOLO paketu ne dobiš Sinope za 1€, ampak Ganymade. (če bo sinope ostal v prodaji)

Ni prijetno ja, ce ti lepo deluje. Itak se pa za calysta ne sekiraj, novi so boljsi, ker imajo vgrajen router (in ta bo tvoja last).

Ps. Veron, zakaj Sinope nebi ostal v prodaji ? (res me zanima, ker ne spremljam novic na tem podrocju, sam pa imam svojega Sinope na servisu, ker ze nov ni hotel delat z ISDN telefonom pri Trio :dontknow: )

madmitch
29.11.2006, 20:10
Nekaj mi ni jasno, če imaš komunikator in Grandstream ATA H488 ne rabiš duo paketa, kolikor jaz vem. Vanj vnesi SIP podatke pa je. Res pa je, da ne dobiš 120 minut free, baje.

T-a-d-e-j
30.11.2006, 08:45
Povsem irelevantno je ali nekdo ima potrebno strojno opremo ali ne. Sagema se da danes povsem ugodno kupiti tudi na bolhi. Žal je tako, da Siol hoče 24 mesečno vezavo, za opremo jim pa dol visi.