Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : še veliko je rib v morju ...ampak kakšnih pa in kaj vse lahko imaš z njimi?!?


bejbolina
01.12.2006, 22:51
Čau, sm že kr en lep cajt samska. Najbrž predvsem zato, ker sm za svoja zgodnja dvajseta dala skoz že kar precej zvez in zvezic...in morm priznt, da to človeka kr mal izčrpa...in se nekako ne morm zaljubit (namreč niti toliko, da me bi kdo dovolj zamedel, da bi mu dala šanso, da me bolje spozna!!! .... vsaj v rodni državici ne:dontknow: )....in mi gre to že počasi na živce...Ne vem pa, zakaj....:dontknow: Praktično vsakič, ko se podam čez mejo, spoznam kakega tipčka, ki me zamede, ki zna pristopit, ki NE deluje po principu: Če že bejbi dam kompliment/grem z njo na pijačo/...karkoli , morm bit zihr, da bo pol moja...:nonono: V tej naši ljubki podalpski državici pa tega preprosto ne srečam...Tu je edino, kar mi preostane, da se na mrtvo napijem in "napadem" kak hud primerek....za katerega se na koncu seveda izkaže, da ni Slovenc (=iz Slovenije).....

Potem pride še tista grozna statistika (2mio Slovencev, pribl. 50 % tipov, 50 % bejb....potem spol, ki ti ustreza, okrniš še na tistih nekaj generacij, ki ti ustrezajo (za liberalne, recimo kakih 5), nato odšteješ homoseksualce (joj, saj tem je pa še velik težje najbrž:rolling: ), pa psihopate, pa res ekstremno grde in debele....pa bivše in bivše od bližnjih kolegic/-ov.....in ko vse skupaj zožiš na tiste, ki so - glede na tvoje kriterije- normalni, in povrh vsega še samski, ti jih preostane bore malo....in moraš biti že reeeees prilagodljiv, da najdeš kaj zase!!!!

Druga podtema, pa je.....če bi že srečala nekega zanimivega Slovenčka...kakšne vse oblike zvez pri nas poznamo??? vem, da zveni malo čudno, ampak verjamem, da med splošno priznanima oblikama, kot sta "****arjenje naokrog" in "resna zveza" obstaja še veliko vmesnih.... Sem namreč punca, ki si trenutno ne želi kake pretirano resne zveze (namreč tega, da res non stop visiš skupaj, in neopazno počasi prideš na stopnjo starih zakoncev, se vedno manj vidiš s prijatelji in ga žuraš...), ki naj bi imela neko dolgoročno poanto.....še vseeno pa ne morem seksat s popolnimi neznanci, še manj "***frendi" ali bivšimi....pa tudi ni mi le do seksa.. aja pa varanje kr izključeno...pač:ko ti ni več ql, greš naprej...
Pa najbrž se itak ne bi s svojo novo "žrtvijo" na začetku kr pogovorila o" pravilih igre" :rolling: zato me zanima, če se vam zdi moja "ideja" sploh dovolj družbeno sprejemnljiva, da bi jo povprečen primerek moškega spola sčasoma lahko dojel sam od sebe in bi mu bila všeč...

Res me zanimajo vaše izkušnje s slovenčki/slovenkami in njihovimi pristopi, če mislite, da je naš"trg" res premajhen, z oblikami zvez, ki ste jih že preizkusili...Upam, da moje pisanje ni preveč zmedeno ... sploh, ker je to trenuten odsev mojih možgančkov na to temo:rolling: P

PeTe
01.12.2006, 23:38
Hm bejbolina...jst sm te vse nekak razumu...in te tudi razumem...zdj neko resitev ti ne bom napisal..al pa bolje receno recept..je pa nekaj kar me je pritegnilo k pisanju tega posta..in sicer to...,da mi je padel v oci stavek, v kterem si govorilo o tem da si dala ze toliko skozi, da te niti noben vec ne fascinira..oz.,da bi te ocaral na pravi nacin...oz.da bi se zaljubila...morm rect,da z mano se je tocn isto dogajal...in tocn to me tud ful skrbel..ker ne cutim s kerokol sm ze bil..one prave ljubezni...in pol sm se prasal ali je to zarad vseh razocaranj...da sm ze prevec navajen na to? da sploh ne cutim tega vec..tistega pravega...to je res zanimivo ja...heh, to je to...

Zelim ti vse the best...in upajmo na boljse case...aja...btw predn neham...en citat:)
"princev na belih konjih ni vec...ostali so sami se konji" ;) malo za salo, malo pa tudi zares...

Mirko7
02.12.2006, 10:10
Bejbolina, mislm, da ti nimaš razčistenih vseh poijmov. Ne vem kaj bi ti sploh rada. Prej v enem forumu si napisala, da si skensala tipa, k je imel fižolčka pa tako podobno. To se ti zdaj vrača, samo v drugi obliki. Mislm, da si preveč zbirčna okoli tipov. Zate mora biti tip 100%, takih pa ni. Prvo se poglej, če si ti dovolj zadovolna sama s sabo, potem pa govori o drugih osebah kakšni so in podobno.:nonono:

bejbolina
02.12.2006, 11:48
ej, tnx, PeTe, lepo vedt, da nism edina s podobnimi problemčki....:)

Mirko, ne strinjam se glih s tvojimi obtožbami (na osnovi enga posta o "fižolčku" :D, ki bi - če bi ga videl -zagotovo šokiral tudi tebe .... in je res kar krepko odstopal od že tako precej skromnega povprečja - za kakih 50 %, če so ti že vseč procenti...), da hočm met le 100% tipe... To sploh ni res. Sm že mela modela, ki bi mu lahko rekli "popoln", 100% ;) .... in me je to blazno dolgočasilo in konec koncev pognalo v beg...to, da me pa ne razumeš, pa z lahkoto verjamem:rolling: ker grem že sama sebi na tem področju počasi na živce:rolling: upam, da vsaj samokritičnost kj odtehta?:angel:

Verbal
02.12.2006, 12:04
Kaj ti pomaga oz. odtehta samokritičnost, če nisi pripravljena tega (vsaj delno) popraviti?
Dokler boš sama sebi šla na živce, težko, da se bo kateri tip ogrel zate....razen če imaš izgled "za dol past", pa še to ne more biti garant, vsaj pri tistih, ki imajo vsaj nekaj malega v glavi in znajo to pamet tudi uporabit. Pa dovolj o tem. Itak si napisala, da ne iščeš nekoga za resno vezo. Takih tipov, ki jim gre samo za one night stande, najdeš povsod dovolj. Tudi vezanih, se razume.

To, da (sama tako praviš) imaš kljub relativno mladim letom že toliko vez za seboj, pa obenem praviš, kako pri nas ni dobrih tipov, se mi zdi pa pravo protislovje. Zakaj si se potem vpletala v odnose z moškimi, ki jih ne ceniš? Zagotovo niso bili vsi tujci. Morda ti bo pomagalo, če se vsaj vprašaš, kaj lahko v ljubezenskem odnosu sama nudiš, ne pa samo iščeš in zahtevaš.

In če tebe Slovenci kot fantje motijo, a res misliš, da je nekaj narobe z njimi ali prej s teboj? Sam vidim ogromno parčkov, ki se sprehajajo po mestu ali mečkajo v lokalu, vsak dan, in dvomim da gre (vsaj pri večini od fantov) za tujce.

Jasno je tudi, da je ogromno tipov še prostih, ampak pri puncah (govorim na splošno iz izkušenj) ponavadi pali dejstvo, da je nekdo že oddan, saj to pomeni, da je vreden ljubezni neke ženske, če pa je samski, pa gre ponavadi za revo, ki si ni sposoben zrihtati kakšne punce. In če ga je že toliko punc zavrnilo, mora biti že nekaj narobe z njim. Nobena namreč ne pobira rada ostankov. Raje je samo številka pri frajerju, ki opleta z več ženskami hkrati. Po načelu "saj jih ne varam, vsaki dajem to, kar želi".

pikec85
02.12.2006, 12:33
Bejbolina - prepusti se toku in ko bo prišlo kaj pravega mimo, pa zgrabi in ne spusti
in btk če gre za slovenca, tujca, pravjo da je ljubezen slepa in da so v temi vse indijanke iste barve - tak da, jst se na tvojem mestu ne bi obremenjeval ;)

bejbolina
02.12.2006, 13:42
Joj, Verbal, ti pa si kr mal naporen in predvsem nekritično kritičen....če te slučajno zanima:

CITAT:"Kaj ti pomaga oz. odtehta samokritičnost, če nisi pripravljena tega (vsaj delno) popraviti?
Dokler boš sama sebi šla na živce, težko, da se bo kateri tip ogrel zate....razen če imaš izgled "za dol past", pa še to ne more biti garant, vsaj pri tistih, ki imajo vsaj nekaj malega v glavi in znajo to pamet tudi uporabit. Pa dovolj o tem. Itak si napisala, da ne iščeš nekoga za resno vezo. Takih tipov, ki jim gre samo za one night stande, najdeš povsod dovolj. Tudi vezanih, se razume."
ODGOVOR:
Sama sebi nasplošno ne grem na živce, mI pa trenutno ni jasno, kaj se dogoja z mojim "love lajfom" in to mi gre na živce...:dontknow: s tem, da se tipčki ne bi zanimali zame, tudi nimam težav, ravno obratno...
Nisi najbolj pozorno prebral mojega posta: ni mi do one-night standov (čeprav je to najbrž res najlažje izvedljivo....)
CITAT:
"To, da (sama tako praviš) imaš kljub relativno mladim letom že toliko vez za seboj, pa obenem praviš, kako pri nas ni dobrih tipov, se mi zdi pa pravo protislovje. Zakaj si se potem vpletala v odnose z moškimi, ki jih ne ceniš?"
ODGOVOR:
Tudi, to, da imam veliko zvez za seboj, je dokaj relativno, a zame očitno dovolj, da sem izgubila voljo do ustvarjanja novih("resnih"). O temle protislovju pa: Govorim o trenutnem počutju. Moji bivši so mi uspeli zamajat tla pod nogami in sem jih, ko sem bila "z njimi", tudi cenila, pa še kaj več kot to...in bili so Slovenci(!), ja...Zdaj pa imam težavo s tem, da se mi zdi, da sem v našem morju "obdelala"že vse, ki bi me potencialno lahko zanimali...
CITAT:
"Jasno je tudi, da je ogromno tipov še prostih, ampak pri puncah (govorim na splošno iz izkušenj) ponavadi pali dejstvo, da je nekdo že oddan, saj to pomeni, da je vreden ljubezni neke ženske, če pa je samski, pa gre ponavadi za revo, ki si ni sposoben zrihtati kakšne punce. In če ga je že toliko punc zavrnilo, mora biti že nekaj narobe z njim. Nobena namreč ne pobira rada ostankov. Raje je samo številka pri frajerju, ki opleta z več ženskami hkrati. Po načelu "saj jih ne varam, vsaki dajem to, kar želi"."
ODGOVOR:
S temle si pa res brcnil v temo... Ne spravljam se na zasedene tipe, ker se mi to ne zdi etično....in tudi, če se oni name, nisem preveč navdušena....Tudi frajerji me ne privlačijo in prav nič mi ni do tega, da bi bila ena izmed *****ic, ki stojijo v vrsti!!! Veliko bolj me privlačijo samski tipi, ki niso "serijski ženskarji".... sicer pa nasplošno srečujemo ljudi, ki ne vpijejo v pozdrav "čau, js sm samski in ime mi je Rok" oz. "Čau, me veseliu, imam punco/ženo"...tako da mislim, da se s statusom začneš ukvarjati šele na 2. stopnji "spoznavanja" oz. mora imeti to razčiščeno vsak sam pri sebi...

Andreea
02.12.2006, 22:04
da sem v našem morju "obdelala"že vse, ki bi me potencialno lahko zanimalii...

Ce si pa po***ala ze vseh tistih normalnih 1000 tipov okoli tvojih let, ki bi pri nas prislo v postev... Jah, kaj naj recem, preseli se v Avstralijo :dontknow:

Verbal
03.12.2006, 07:31
Zakaj? Saj ni nič narobe z njo, problem je v nas, Slovenčkih...

bejbolina
03.12.2006, 10:14
Citat:
Objavil-a bejbolina
da sem v našem morju "obdelala"že vse, ki bi me potencialno lahko zanimalii...

Citat:
Objavil Andreea
Ce si pa po***ala ze vseh tistih normalnih 1000 tipov okoli tvojih let, ki bi pri nas prislo v postev... Jah, kaj naj recem, preseli se v AvstralijoMoj komentar je lahko le ta, da IMAM OČITNO PRECEJ VIŠJE KRITERIJE OD TEBE, saj bi od tvojega slavnega izračuna lahko dala stran kaki dve ničli... OZIROMA V ŽIVLJENJU ŠE NISEM NAMENILA TOLIKO ČASA SPOLNEMU OBČEVANJU (namreč: "***am" jaz ne ... raje uživam v "seksu" oz. "se ljubim"...), pa tudi POTENCIALNE PARTNERJE SPOZNAM KO IN ČE PAČ NANESE (jih ne iščem)in resnično upam, da še nisem srečala vseh...:veryevil:

Predvsem pa je bil namen mojega posta ta, da dobim kak pozitiven in spodbuden odgovor oz. nasvet (ki bi ga kasneje morda lahko uporabila):angel:

in ne, da kratkočasim ljudi, ki očitno uživajo v tem, da si na osnovi parih postov, vezanih na povsem specifičen problem (o katerem tako nimajo pojma:( ) povsem specifičnega področja življenja, poskusijo ustvariti čimbolj negativno celostno podobo o tem človeku, ter jo veselo razglašajo naokrog....to je zame žal...TIPIČNO "SLOVENSKO" (NEGATIVCI, KI KAR POKAJO OD LASTNE "PAMETI"):nonono:

Andreea
03.12.2006, 11:18
A dej ga kakat...si potem ocitno ze spoznala vse... "nesposobne slovencke". Glavno da je tujec, pol je ze apriori boljsi, ane :D Komu ti: negativec? :D
Nasega nimamo, tujega nocemo... :clown:
Tipicno slovensko (za vecino "mucic") je namrec to: mnenje, da so vsi "Slovencki bedni kmetje", tako da se okoli vsakega tujca ki pride sem na pocitnice...zgrinjajo mladenke...nadvse ocarljivo, moram reci.
Ti bi pac rada vse: vec kot samo seks, potem bi malo varala "ko ti ne bo vec kul", bla, bla... Res mislis, da obstaja normalen moski, ki te bo imel rad in mu bo poleg tega se vseeno, ce bos to pocela? Mislim, da takega tudi na tujem ne bos nasla (ocitno ti ni jasno, da tujcev, ki "znajo pristopit" zanima le kaksen ***ec, ker pricakujejo da jo bos kmalu pocvirnala nazaj domov in jim ne bos mogla vec delat problemov). :nonono:

Andreea
03.12.2006, 11:22
s tem, da se tipčki ne bi zanimali zame, tudi nimam težav, ravno obratno...


Saj se ti vidi... :veryevil: :veryevil: :veryevil:
Ce so ti zanimivi sam tisti, k te ne "sljivijo"...:dontknow:

Limml
03.12.2006, 11:25
patetićno in samovšečno in otročje......

pa brez zamere sam tko se men zdi

in se strinjam z Andrejo

Limml
03.12.2006, 11:26
nekak se pa ne morem znebit občutka, da si vetjetno ena izmed unih bjond , k so se v baru z gregijem neki pred kameram skrivale :)

nattka
03.12.2006, 12:32
Pa najbrž se itak ne bi s svojo novo "žrtvijo" na začetku kr pogovorila o" pravilih igre" :rolling: zato me zanima, če se vam zdi moja "ideja" sploh dovolj družbeno sprejemnljiva, da bi jo povprečen primerek moškega spola sčasoma lahko dojel sam od sebe in bi mu bila všeč...

uspešno in zadovoljivo spolno življenje živim z enim takim zgoraj omenjenim ...

je pa res, da nikoli nisem dala nič na kvantiteto, zanimala me je kvaliteta, ki pa se lahko razvije samo v resnem razmerju, sčasoma ...

in povprečne primerke moškega spola čedalje manj zanimajo punce s kilometrino, pa naj so še tako ( na videz) samozavestne in glasne ... zato jim tudi dajo samo tisto, po kar so prišle ... usput f** ... ta pa nikoli ni bil povezan z nevemkašnim pristopom ... samo s tistim gorenjskim: A b?

pozitiven in spodbuden nasvet si želiš ... no, jaz bi te poslala v afriko ... dovolj daleč od slovenčkov, dovolj dolgi za tiste ki bi kvaliteto na horuk, pa še poceni barvo bi si nabrala ... če slučajno potem doma vržeš oko še na kakega francelna, ki ob umetno zagoreli in umetno pofarbani blodinki pomisli, da je skrajni čas za poroko ...

pikec85
03.12.2006, 12:40
bejbolina primi se v roke in začni delat stvari z glavo - najprej si preberi kakšno knjigo, nato si naredi neke okvirne vrednote in šele kasneje si začni iskati pubeca ;)

KRUNCHY
03.12.2006, 12:41
jest se javlam. znat kuhat in prat.sm samostojen.znam poslušast druge, nikoli ne izkoriščam, rad se razdajam, vedno pripravlen pomagat. cenim človeka.

Andreea
03.12.2006, 12:49
:O

Pol si pa sigurno Nemec...al pa anglez!

:clown:

bejbolina
03.12.2006, 12:50
vi2 me pa res znata zabavat, dobr da mam smisel tut za črni humor.....:D

no pa še hkrati sta mi potrdila to, da med "Slovenčki" (ja, tudi raba narekovajev vama ni povsem jasna:O ) kaj drugega kot one-night stand in resna zveza očitno ne more obstajati oz. biti sprejeto (v nasprotju z velemesti, kjer so si ljudje nehali metati pesek v oči in slediti idealom svojih prababic ter nenehoma skrbeti za to, kaj si bo pa mislil sosed (ali pa ostali forumaši, če želite) in pač počnejo točno to, kar jim paše...) Hvala za info:angel:

Teo
03.12.2006, 13:08
Mene najbolj zrajca, da spoznam punco nekje zunaj, rečeva par vljudnih, zapleševa na Tengo la camica nera, potem pa greva vsak po svoje. Tako punco bi potem rad spoznal kak drugi dan v normalnih okoliščinah.. jo na ulci pocukal za rokav in jo zvlekel no kofe.

Une, ki jim piše na čelu, da iščejo sam neki za sproti, pa mi vzbudijo refleks zehanja. Bolj se staram, bolj zeham.

Limml
03.12.2006, 13:14
tale post je bil namenjen predvsem andreei (kako ponosno slovensko ime!) in limmlu (tudi zelo narodnozaveden pubec, kajne?!)

bejba, al kako se že kličeš :) sploh se ne gre za nardozavednost, pa o tem, da ker si tok huda moraš v tujino po fante hodt :)

dejstvo je samo, da v tvojem prvem postu je tok nebuloz, :nonono: :nonono: :nonono: in napisan v stilu najstnice....tko da kakšnega resnega nasveta ti ćlovek tudi ne more dati.

ne bi mela resne zveze, ne bi mela sam ***arjenja, varanje odpade pa ko ti ni več cool greš naprej.....jah ne vem nabav si psa za začetek mogoče ne bi blo slab, ker kakor kaže ti preostane res samo afrika, če pa ostaneš v Sloveniji s Slovenčki, pol pa samo en pudelj al pa čivava :angel:

ne pa sej ni panike Bejba, sej boš tud ti odrasla enkrat (verjetno) :veryevil:

pa za zgodnja dvajseta si dala že dost skoz... :rolling: :rolling: :rolling: :rolling: :rolling:

nej bo dovolj, da me ne bodo obtožil še sovražnega govora

Andreea
03.12.2006, 13:53
Ja, pa BTW, BEJBOLINA :veryfunny: ...
Ce tvoje iskanje tipa poteka tko: ...se ga na mrtvo napijem in napadem enga ful hudega tipa..." ne vem, zakaj se potem cudis, da same kao neprimerne srecujes... Normalnemu tipu namrec ni nicesar bolj seksi od mrtvo pijane bejboline... :rofl:

Verbal
03.12.2006, 14:30
Punca nikakor ne sme biti mrtvo pijana, ker te so same p*zdarije in nič užitka!

Zadostuje, da je pijana malo bolj kot ti (torej, da spije rundo ali dve, ti pa štiri).

snežko
03.12.2006, 17:20
:) bejbolina ti se kr napijej na mrtvo naprej....sej bo boljš...aa so v lj tudi...

DrK
03.12.2006, 17:41
Full je enih anglezov po Lj (pravijo, da je lj party town :) ), meni se ne zdijo tako drugacni od nas "Janzeov" :)

Sicer pa nisi edina, ki razmislja na ta nacin, nekaj mojih prijateljic je ze poskusilo sreco v tujini (ena se je ze porocila, druga pa dela na tem :) )

Meni se zdi, da je tvoja tezava predvsem v tem, da si izcrpala repertoar klubov kamor sicer zahajas in tam verjetno vse poznas in ti je postalo rahlo dolgocasno.

Je pa na iskanju partnerja v tujini nekaj zabavnega. Ce nic drugega je zabavno se pogovarjat v anglescini, nemscini,... ob vsem tistem hrupu. Po mojem mnenju je tudi folk bolj odprt kot smo slovenci. Americani so zelo odprti, predvsem americanke :) Mislim, da zaradi tega, ker se jim zdimo evropejci zelo zanimivi ... (razmisli o nakupu karte za NY :))

lp

D' Andre
04.12.2006, 12:51
Baš si suzila izbor, divojko. Heh, sicer se v celoti ne strinjam z Bejbolino, mi je pa všeč njen kritičen pogled na socialne stike v slovenski družbi. Res je, ko od 2 mio folka odšteješ vse starce, otroke, homoseksualce, poročene, bivše loverje in podobne ekstreme, ti ostane bore malo kandidatov oz. kandidatk za resno zvezo. Glede na izkušnje, ki jih opisuje Bejbolina, bi ji marsikdo rekel lajdra. Morda pa je le bistveno bolj sproščena bejbika, kot lahko večina poparčkanega folka prenese, in se ne zadovolji z vsako mrhovino, ki jo prinese mimo. Zame ni nič slabega, če ima bejba visoke kriterije. Ko je v vprašanju veza, je treba postaviti nek standard - odvisno od človeka, kako visoko bo postavil to letvico. Večja kot je potreba in hlepenje po vezi, nižje je ta letvica. Bejbolina čuti neko osnovno potrebo po človeški bližini, kaj dosti pa se ni pripravljena angažirat, to bo razčistila sama. To, da funkcionira in raztegne noge le mrtvo pijana ko gre ven, mi nekako spada v splošno sliko socialnega življenja tu pri nas (okej, to lahko rečem za LJ). Tisti, ki ji oporekajo češ da tlači Slovenčke v stereotipe, se očitno prepoznajo v njenih navedbah. Heh, če mački stopiš na rep, zamijavka. Men osebno je nightlife v tujini zakon, folk je bistveno bolj sproščen, ni nekih blaznih psihičnih zapor v glavi, tud bejbe same se zelo potrudijo za akcijo brez da bi bile na fertik nadelane (ker je konkurenca bistveno večja :D ), tko da mam par krasnih spominov na določena mesta... Tud na Ljubljano, hehe. :approve:

soncnica
04.12.2006, 13:00
se mi zdi, da z leti gledas mal bolj na kvaliteto...ker če bi pred nekaj leti pisala tale post(na to temo) bi bil pomoje čist drgacn kokr danes...

NOTORIOUS
04.12.2006, 13:19
Čau, sm že kr en lep cajt samska. Najbrž predvsem zato, ker sm za svoja zgodnja dvajseta dala skoz že kar precej zvez in zvezic...in morm priznt, da to človeka kr mal izčrpa...in se nekako ne morm zaljubit (namreč niti toliko, da me bi kdo dovolj zamedel, da bi mu dala šanso, da me bolje spozna!!! .... vsaj v rodni državici ne:dontknow: )....in mi gre to že počasi na živce...Ne vem pa, zakaj....:dontknow: Praktično vsakič, ko se podam čez mejo, spoznam kakega tipčka, ki me zamede, ki zna pristopit, ki NE deluje po principu: Če že bejbi dam kompliment/grem z njo na pijačo/...karkoli , morm bit zihr, da bo pol moja...:nonono: V tej naši ljubki podalpski državici pa tega preprosto ne srečam...Tu je edino, kar mi preostane, da se na mrtvo napijem in "napadem" kak hud primerek....za katerega se na koncu seveda izkaže, da ni Slovenc (=iz Slovenije).....

Potem pride še tista grozna statistika (2mio Slovencev, pribl. 50 % tipov, 50 % bejb....potem spol, ki ti ustreza, okrniš še na tistih nekaj generacij, ki ti ustrezajo (za liberalne, recimo kakih 5), nato odšteješ homoseksualce (joj, saj tem je pa še velik težje najbrž:rolling: ), pa psihopate, pa res ekstremno grde in debele....pa bivše in bivše od bližnjih kolegic/-ov.....in ko vse skupaj zožiš na tiste, ki so - glede na tvoje kriterije- normalni, in povrh vsega še samski, ti jih preostane bore malo....in moraš biti že reeeees prilagodljiv, da najdeš kaj zase!!!!

Druga podtema, pa je.....če bi že srečala nekega zanimivega Slovenčka...kakšne vse oblike zvez pri nas poznamo??? vem, da zveni malo čudno, ampak verjamem, da med splošno priznanima oblikama, kot sta "****arjenje naokrog" in "resna zveza" obstaja še veliko vmesnih.... Sem namreč punca, ki si trenutno ne želi kake pretirano resne zveze (namreč tega, da res non stop visiš skupaj, in neopazno počasi prideš na stopnjo starih zakoncev, se vedno manj vidiš s prijatelji in ga žuraš...), ki naj bi imela neko dolgoročno poanto.....še vseeno pa ne morem seksat s popolnimi neznanci, še manj "***frendi" ali bivšimi....pa tudi ni mi le do seksa.. aja pa varanje kr izključeno...pač:ko ti ni več ql, greš naprej...
Pa najbrž se itak ne bi s svojo novo "žrtvijo" na začetku kr pogovorila o" pravilih igre" :rolling: zato me zanima, če se vam zdi moja "ideja" sploh dovolj družbeno sprejemnljiva, da bi jo povprečen primerek moškega spola sčasoma lahko dojel sam od sebe in bi mu bila všeč...

Res me zanimajo vaše izkušnje s slovenčki/slovenkami in njihovimi pristopi, če mislite, da je naš"trg" res premajhen, z oblikami zvez, ki ste jih že preizkusili...Upam, da moje pisanje ni preveč zmedeno ... sploh, ker je to trenuten odsev mojih možgančkov na to temo:rolling: P

glej miska pejt pa najd enga cigana, bos super zvela- majo tak pristop, pa tko dobri so oh in sploh, pa ne rabs jt cz mejo.
drgac pa tkole pac ti slovenc ne sede, k ni tak frajer, more bit mal nizi od kolpe, matr te majo tak stil, tok so frajerji- uau, tko da sam gasa- sj ne rabs bit tle- kr odsel se pa bo:approve:
pa brez zamere pejt pa se nauzi najvecih frajerjov na svetu:rolling: :rolling:

Knez
04.12.2006, 14:03
Bejbolina, zakaj odšteješ bivše od svojih kolegic?

To me je malo zbodlo, ko si že tako zelo odprta, zakaj te moti, če je tip bivši od tvoje kolegice.

Mene prav nič ne moti po***ati bivšo od svojega prijatelja.

Teo
04.12.2006, 18:23
to ni fajn. pol maš nek bedast občutek krivde. vsaj jst no...

nejc
05.12.2006, 10:05
Men je zanimivo, da ima lahko nekdo visoke kriterije, hkrati je biu pa z nevem kolkimi.:D

Bejbolina, mislim, da si malo zmedena. Najprej si vzam čas, da premisliš, kaj si sploh želiš.

clea
05.12.2006, 21:46
Jst predlagam, da ustanovimo klub samskih forumašev. Jst se javim za predsednico. Včlanjo se nej pa tisti, ki imajo težave pri spoznavanju partnerjev. Pol bi se pa lahko dobival in izmenjaval izkušnje...
članarino 2000 sit mesečno pobira predsednica.
No kdo bo prvi član?

Limml
06.12.2006, 07:14
misliš drugi, gospodična velecenjena predsednica? :rolling: :rolling:

mišljeni
06.12.2006, 08:47
Termin "stopnja starih zakoncev" se mi zdi zanimiv;

Ta termin moram izpodbijat kot netočen, saj se v takšnem razmerju lahko veliko in kvalitetno "dogaja" - potrebno je samo premagati strah pred "vezanostjo" in si prenehati lagati, da je emancipacija sredstvo do samospoznanja in samozadovoljstva v okviru partnerstva - oziroma nasploh; "trezno" spoznavanje ljudi je prijetno.


Glede skokov "čez mejo" pa sploh ni težav, saj smo v evropi; težava je le v tem da stari pregovor pravi, da je najprej porebno počistiti pred domačim pragom, predno odidemo drugam....

kvaka
06.12.2006, 08:58
Čau, sm že kr en lep cajt samska. Najbrž predvsem zato, ker sm za svoja zgodnja dvajseta dala skoz že kar precej zvez in zvezic...in morm priznt, da to človeka kr mal izčrpa...in se nekako ne morm zaljubit (namreč niti toliko, da me bi kdo dovolj zamedel, da bi mu dala šanso, da me bolje spozna!!! .... vsaj v rodni državici ne:dontknow: )....in mi gre to že počasi na živce...

Bejbolina, kje pa piše, da človek mora bit v zvezi, če mu ne paše? (Aja, saj razumem, da je skakanje iz "zaljubljenost" v "zaljubljenost" močan fiks, ampak lahko si greš enostavno kupit čokolado.)

nika01
08.12.2006, 14:41
Bejbolina,
ko se ti bo poslabšalo na boljše in boš preizkusila kako :censored: je imeti ***frenda pa čeprav bo iz Slovenije,si boš nehala metat pesek v oči in začela cenit spoštovanje ki ga dedek izkazuje tvoji babici in obratno:) Takrat si pa le najdi fanta.
Do tedaj pa spoznavaj tujce in domače fante,saj so vsi enaki ko ugasneš luč:veryevil: