Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Widows Vista in komunikator


p3trca
01.12.2006, 23:24
Imam nove windowse in rada bi siolou komunikator naložila pa negre ali je možno zaradi widowsou???:) :veryevil:

PeTe
01.12.2006, 23:41
Napisi nam prosim "error message" zakaj ne gre...bos dobila vec odgovorov.

amadej
02.12.2006, 00:12
ziher maš Win vista beta in bil tako rekoč že lahko bil problem v tem

p3trca
04.12.2006, 08:18
ne mama celeo Visto za eror meseage pa nevem ga bom skopirala a bo slučajno kšna nadgradnja komunikatorja???????Sporočilo: Administratorjem čimprej narede za visto!!!!

admin
04.12.2006, 08:46
Poskusi s to verzijo: http://forumi.siol.net/showthread.php?t=21902

p3trca
04.12.2006, 14:20
hvala bom a pa je ze kdo probal

Shaman14
07.12.2006, 10:03
Imam nove windowse in rada bi siolou komunikator naložila pa negre ali je možno zaradi widowsou???:) :veryevil:

Hja, od včeraj imam licenčno Visto Bussiness in podoben problem. Poskušal sem z namestitvijo Komunikatorja 1.0 in 1.1, vendar sem naletel na istpo napako pri obeh. Prijavljen sem kot Administrator.

Prilagam sliko napake.

http://www.konjice.com/napaka.jpg