Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Sinope 568+


benq
02.12.2006, 11:21
mene pa zanima če ima kdo gonilnike za router SINOPE 568+, ker imam paket trio pa ni blo nobenga CDja zraven, al pa kje bi jih lahko dobil.....ker bi si rad stvar brezžično povezal, pa ne morem, ker nimam gonilnikov da bi ga lahko inštaliral sploh, čeprav mi vsa stvar deluje ampak prek kablov:dontknow: :dontknow: :dontknow:

kitl
02.12.2006, 11:41
raje pokliči na 080 1000

AlienRex
02.12.2006, 13:27
Za ruter ne rabis gonilnikov. Pojdi v nastavitve in si omogoci in nastavi brezzicno omrezje.
Nastavitve najdes, ce v IE ali kakem drugem web browserju odtipkas: 192.168.1.1 Nato vneses user/user kot uporabnisko geslo in psw in zacni z nastavitvami..

janezpesec1
02.12.2006, 14:19
Jaz sem zraven dobil CD z navodili, nacrt za priklop je bil nalepljen na skatlo v kateri je bil Sinope. V navodilih je lepo opisan celoten postopek instalacije paketa.