Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Dodatni TV komunikator


Mobidick
05.12.2006, 14:44
Zdaj ne razumem najbolje te ponudbe dodatnega 2. tv komunikatorja oziroma jo, samo se mi zdi ekstremno nekorektna. Če se zaveš za 2 leti, ali velja subvencijska cena 1 SIT ali je treba plačati polno ceno (45.000 sit)? Verjetno je 1. komunikator samo za 1 sit, če se zavežeš za 24 mesecev, drugače bi še tega moral mastno plačati.?

storz
05.12.2006, 15:00
Zdaj ne razumem najbolje te ponudbe dodatnega 2. tv komunikatorja oziroma jo, samo se mi zdi ekstremno nekorektna. Če se zaveš za 2 leti, ali velja subvencijska cena 1 SIT ali je treba plačati polno ceno (45.000 sit)? Verjetno je 1. komunikator samo za 1 sit, če se zavežeš za 24 mesecev, drugače bi še tega moral mastno plačati.?

1. je subvencioniran, drugega je potrebno kupiti v polni ceni. Ko bodo enkrat na voljo v teletrgovini se jih bo verjetno dalo tudi na obroke kupit tako kot prej amino-te

lp,storz

Cavallo
05.12.2006, 15:05
Se pa zgodi tut to da ti zaracunajo se dodatn komunikator cepra ga nisi dobil :D Ravno zdej to resujem :D Cela stala :P

storz
05.12.2006, 15:22
Se pa zgodi tut to da ti zaracunajo se dodatn komunikator cepra ga nisi dobil :D Ravno zdej to resujem :D Cela stala :P

pri tebi je bilo verjetno zato, ker se je pri naročilu izbralo 2 kosa in monter ni pravočasno vrnil, da si prevzel samo enega.

Cavallo
05.12.2006, 15:57
Tocno to je bilo :) Nevem zakaj je tolk meckal (ce je res). Mogoce zato ker je tu iz nasih krajev doma in se je hotel na kak nacin mascevat ? :/ Nima veze, samo da se resi :) No sicer bi vzel se drugi komunikator ce bi zadeva delala. A zdej ko bo MPG-4 bo slo ? Ker za 2 nam je zmankalo cisto malo :( Tko da ce bi zdej slo z tem bi ga takoj vzel ....

janezpesec1
05.12.2006, 16:34
storz: se ze kaj ve kdaj bodo na voljo Sagemi v teletrgovinah ? Trenutno imajo samo amino, jaz pa bi Sagema zaradi MPEG4. :D

Mobidick
06.12.2006, 16:43
Aha, no, potem sem tak prav mislil. Ta vaša cenovna politika odbija veliko potencialnih strank. Veliko bolj smiselno bi bilo, da bi dali dodatne komunikatorje v najem tako kot to dela T-2. Pa kako to, da ste ceno dvignili tako drastično iz 33.000 na 45.000 sit. Še referentka na telefonu mi je prvo rekla 33k, potem pa pogledala in skoraj začudena rekla 45k.

storz
06.12.2006, 17:03
Aha, no, potem sem tak prav mislil. Ta vaša cenovna politika odbija veliko potencialnih strank. Veliko bolj smiselno bi bilo, da bi dali dodatne komunikatorje v najem tako kot to dela T-2. Pa kako to, da ste ceno dvignili tako drastično iz 33.000 na 45.000 sit. Še referentka na telefonu mi je prvo rekla 33k, potem pa pogledala in skoraj začudena rekla 45k.

cena se je dvignila zato, ker se zdaj prodaja drugi STB, ki ima HDMI izhod in MPEG4 podporo.

lp,
storz

storz
06.12.2006, 17:04
storz: se ze kaj ve kdaj bodo na voljo Sagemi v teletrgovinah ? Trenutno imajo samo amino, jaz pa bi Sagema zaradi MPEG4. :D

sem povprašal, pa žal nisem še dobil odgovora.

japke
06.12.2006, 23:04
cena se je dvignila zato, ker se zdaj prodaja drugi STB, ki ima HDMI izhod in MPEG4 podporo.

lp,
storz

ima podporo, kdaj bo pa dejansko mogoče spremljati programe (tiste, ki podpirajo seveda) v HD tehniki?

RISK
07.12.2006, 06:44
Storz, mi lahko odgovoriš, prosimi?!

Kje lahko dobim kakšno informacijo več o novem TV komunikatorju (Sagem?, točen naziv?), katere so še razlike (prednosti) glede na AmiNet 103 (razen že zgoraj omenjenih)?
Od kdaj (datum) je znotraj SIOLOvega paketov trio, za nove ali prehajajoče (prehod iz prejšnjih "paketov") naročnike, vključen novi TV komunikator?

Hvala!

Lp, Risk

bcar
07.12.2006, 07:20
Da ne odpiram nove teme.

Ali bo siol punudil kakšen STB, ki ima podporo za MPG4 ter HDTV, ob enem pa tudi vgrajen HDD za snemanje?
Sem študiral, da bi kupil DVD snemalnik s HDD, vendar bi raje dal 80 do 100K za STB s temi funkcijami.
Nekaj takega naprimer! http://www.vimkom-tv.ru/pdf/Kreatel_IP-STB1760.pdf

CVZ
07.12.2006, 14:09
Ma dj jest mam dva amina pa s ze poslov prošnjo da mi dajo vec mb/s pa so kao dal pa še kr mi štek ta siol tv je za en k...

bobi
07.12.2006, 14:19
Za HD programe, rabiš za en kanal vsaj 25mbit moči! Malo preračunajte koliko se vam vzpostavi linija in koliko imate še int. prenosa. Potrebuješ še vsaj aminet 130 in pa hd redy tv za lepo gledanje.

bcar
07.12.2006, 14:34
Sej nisem mislil da bi ze zdele gledal HDTV, v prihodnosti, ko bo linija dopuščala.
Če pa bi Siol kaj takega dal v ponudbo bi pa definitivno kupil, ker vem da bo vsaj za nekaj let zadoščal.

storz
07.12.2006, 15:36
Ma dj jest mam dva amina pa s ze poslov prošnjo da mi dajo vec mb/s pa so kao dal pa še kr mi štek ta siol tv je za en k...

tebi so zgleda še malo spustili, da je nehal prekinjat. Lahko ti mal dvignem sam ne bi to delal pred vikendom, da ne boš potem v petek ugotovil, da se ne pobere več

lp,
storz

storz
07.12.2006, 15:39
siol ima zaenkrat v ponudbi samo sagemov STB, ki podpira MPEG4 in HDMI.

Za HD programe, rabiš za en kanal vsaj 25mbit moči! Malo preračunajte koliko se vam vzpostavi linija in koliko imate še int. prenosa. Potrebuješ še vsaj aminet 130 in pa hd redy tv za lepo gledanje.

svetovno prvenstvo, ki se je prenašalo na siolu je bilo kodirano v MPEG4 na okoli 13MB

bobi
07.12.2006, 16:26
siol ima zaenkrat v ponudbi samo sagemov STB, ki podpira MPEG4 in HDMI.



svetovno prvenstvo, ki se je prenašalo na siolu je bilo kodirano v MPEG4 na okoli 13MB

Lepo, kakšna je pa bila kvaliteta slike na velikem zaslonu?

CVZ
07.12.2006, 18:39
tebi so zgleda še malo spustili, da je nehal prekinjat. Lahko ti mal dvignem sam ne bi to delal pred vikendom, da ne boš potem v petek ugotovil, da se ne pobere več

lp,
storz
Ja mene so zadnič klical pa so rekl da je kle pr nam slaba centrala :S:S

janezpesec1
07.12.2006, 18:42
sem povprašal, pa žal nisem še dobil odgovora.
Jih ze imate. :rolling: Danes sem ga kupil v teletrgovini v BTC-ju, pri prvem poskusu nadgradnje je javilo Er 10, po 10 minutnem cakanju sem rec izklopil iz elektrike in ponovil vajo in v drugo je slo skozi brez problema.

janezpesec1
07.12.2006, 18:44
Kje lahko dobim kakšno informacijo več o novem TV komunikatorju (Sagem?, točen naziv?), katere so še razlike (prednosti) glede na AmiNet 103 (razen že zgoraj omenjenih)?
Od kdaj (datum) je znotraj SIOLOvega paketov trio, za nove ali prehajajoče (prehod iz prejšnjih "paketov") naročnike, vključen novi TV komunikator?


Oznaka je Sagem IAD81 HD, kolikor sem razbral na google-u enake daje Orange v Franciji za IP televizijo. Med drugim ima tudi 2 scart prikljucka tako da lahko hkrati priklopis na primer tv sprejemnik in video rekorder.

Cajpc
22.06.2007, 14:28
Se pa zgodi tut to da ti zaracunajo se dodatn komunikator cepra ga nisi dobil :D Ravno zdej to resujem :D Cela stala :P

Tudi pri meni so ga hoteli zaračunati. Na srečo je bila reklamacija ugodno rešena!