Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Sinope - kdaj spet?


schnapsi
05.12.2006, 14:46
Prejšnji teden sem se po dolgem računanju in kombiniranju raznih ponudb, končno odločil, da zamenjam svoj stari študentski paket z Duo študent. Razloga sta dva: rad bi uporabljal telefonijo, pa tudi nov komunikacijski prehod Sinope mi je bil zelo všeč, ko sem ga videl in konfiguriral pri prijateljih, zato sem rekel, pa naj bo.

Ko sem začel izpolnjevati obrazec za naročila sem naletel na dve težavi:

- ne morete izbrati paketa duo študent
- komunikatorja Sinope ni na seznamu strojne opreme.

Pokličem na tehnično pomoč, pa mi povedo: da so Sinope umaknili iz akcije ZARADI PREVELIKEGA POVPRAŠEVANJA. Ali morda kdo ve, kdaj bo spet nazaj.

Ali ima kdo kako slabo izkušnjo z njim?

Celotna zadeva zamenjave paketa se lahko grozno vleče. Naročila ne morem oddati, dokler ne boste imeli komunikatrjev, nihče na tehnični pomoči ne ve, kdaj bo to, potem pa traja še 3 tedne, da mi ga dostavite na dom. Kaj res ne bi šlo hitreje---glede na to, da je treba samo klikniti v računalniku in mi poslati novo opremo?

S

storz
05.12.2006, 15:03
trenutno so na voljo SAGEMi. Kdaj bodo spet Sinopeji žal nimam informacij.

Duo študent se ne da naročiti preko telefona/interneta, ker je potrebno priložit potrdilo o šolanju. V takem primeru se naredi naročilo za duo in se naknadno pošlje štud. potrdilo in bomo spremenili paket.

lp,
storz