Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Kje je tukaj logika?


piko2
06.12.2006, 20:15
Pozdravljeni!

Naročnik SIOL sem že od leta 2002, ko sem seveda moral tudi obstoječo analogno linijo spremeniti v ISDN. Internetno TV sem prijavil leta 2004. Vseskozi sem vestno plačeval storitve, tudi takrat ko jih ni bilo (tu mislim predvsem na TV).
In glej ga zlomka. Šele sedaj ugotovim, da plačujem po 11.000 SIT + telefon za 1 Mb linijo, SIOL pa ponuja TRIO paket.
Grem v teletrgovino prvič in ugotovim, da lahko hitro in enostavno spremenim svoj dragi paket v TRIO, pa še VOIP ops analogno linijo dobim brezplačno. Kaj bom počel s pregrešno dragimi ISDN telefoni, itak nikogar ne briga.
OK. Bom imel pa analogno, ISDN in še mobi linijo. Ni problema. Preverijo linijo, super dobra, lahko priključim dva TV, surfam in še pogovarjam se lahko. Povedo, naj staro opremo prinesem nazaj, predpotopni AMINO 103 pa naj kar obdržim. Po štirih letih uporabe in z dvoletno naročniško obvezo ga naj s subvencionirano ceno prevzamem v last in posest, servisirajo ga pa itak najbrž nič več. Hop, tako pa ne gre.
In odidem...
Čez 10 minut me kličejo na telefon in sporočijo, da bi pa morda šlo. Če ne sedaj, pa kdaj kasneje. Lepo se zahvalim.
Grem v teletrgovino drugič, razložim to zgodbo, rad bi TRIO z novim STB, ki že krasi njihove police. Žal je bil na šalterju drug prodajalec, ki je zopet ugotovil, da to pa ne gre. Tudi argument, da imam jaz HDTV, da imajo oni HDTV (1 kanal), amino pa tega ne zastopi, ne pomaga.

In rešitev! Enostavna... Vzel sem obrazec Prekinitev naročniškega razmerja v SIOL omrežju, ga izpolnil
in
a.) dobil bom popolnoma nov komplet z S@gem STB
b.) ali pa odšel na brnčičevo k T2

Mislim ej, kje je tukaj marketinška logika SIOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pa en lep pozdrav

TEDYBEAR
06.12.2006, 20:21
lol :P