Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Antivirusni program


zmajcy
11.12.2006, 21:09
Imam eno vprašanje. V siolovi ponudbi je tudi antivirusni program, za katerega piše, da je naročnikom adsl na voljo brezplačno. Potem, ko odpreš okence "Cenik", pa je navedena cena 600 SIT. Zanima me (preden se nanj naročim), ali torej ta program je brezplačen ali ne?
Zdaj namreč uporabljam AVG in ta antivirusni program krivim za to, da ne morem nikakor (več) zagnati e-mule ..:)

urkl
11.12.2006, 21:59
za naročnike ADSL je program brezplačen,ker ga tudi uporabljam

fazan
11.12.2006, 22:11
Imam eno vprašanje. V siolovi ponudbi je tudi antivirusni program, za katerega piše, da je naročnikom adsl na voljo brezplačno. Potem, ko odpreš okence "Cenik", pa je navedena cena 600 SIT. Zanima me (preden se nanj naročim), ali torej ta program je brezplačen ali ne?
Zdaj namreč uporabljam AVG in ta antivirusni program krivim za to, da ne morem nikakor (več) zagnati e-mule ..:)

Drži da je zastonj vendar za mulo ne vem če bo držalo da je antivirusni program kriv malo preglej nastavitve v muli ali pa pojdi na help pa boš uredila.

miran74
13.12.2006, 22:07
Ta program je brezplačen vendar ne za vse adsl pakete za pakete picikato je potrebno plačat

CVZ
14.12.2006, 16:09
a mi lahk gdo mal bol pove k jest k grem tm mi piše da je mesečna naročnina 600sit

peternelj
14.12.2006, 16:27
Je zastonj razen za paket Pizzicato

AlienRex
14.12.2006, 18:32
a mi lahk gdo mal bol pove k jest k grem tm mi piše da je mesečna naročnina 600sit
Pojdi na servisne strani, se prijavi nato pa na levi strani v meniju izberi varnost.

ervin34
14.12.2006, 20:21
Imam eno vprašanje. V siolovi ponudbi je tudi antivirusni program, za katerega piše, da je naročnikom adsl na voljo brezplačno. Potem, ko odpreš okence "Cenik", pa je navedena cena 600 SIT. Zanima me (preden se nanj naročim), ali torej ta program je brezplačen ali ne?
Zdaj namreč uporabljam AVG in ta antivirusni program krivim za to, da ne morem nikakor (več) zagnati e-mule ..:)
brezplačen in zelo dober

CVZ
14.12.2006, 20:43
hmm ja sam pol morm tm kliknt da bom kao plačov 600sit če ne ne dobim registrske kodee

peternelj
14.12.2006, 20:56
Na servisnih straneh dolpotegneš varnostni paket, ga instaliraš in registriraš to je to.
Jaz sem imel bitdefender 9 pro angleški pa sem ga registriral na siol, sedaj sem pa dolpotegnu
bitdefender Plus v10 pa mi ravnotako dela na isto kodo.

ervin34
14.12.2006, 21:01
sej zdej bo dal siol v10 :)

peternelj
14.12.2006, 21:11
siol ima prilagojeno verzijo na strani od parametice pa dibiš že slovensko v10

peternelj
14.12.2006, 21:17
starejše verzije ni treba odstraniti, instaliraš kar čez staro verzijo pa ti kar obdrži kodo in normalno deluje,
seveda če imaš registriranega pri siolu.

Grey
15.12.2006, 08:21
Za koliko časa se pa ima licenco? 1 leto, 2? Neskončno?

ervin34
15.12.2006, 08:29
piše za 1 leto

Veron
15.12.2006, 10:15
Za koliko časa se pa ima licenco? 1 leto, 2? Neskončno?
1 licenco imaš brezplačno dokler si naročnik ADSL pri SiOLu. Le da jo je potrebno 1x na leto podalšati.

AlienRex
15.12.2006, 18:26
1 licenco imaš brezplačno dokler si naročnik ADSL pri SiOLu. Le da jo je potrebno 1x na leto podalšati.
Postopek podaljsanja je zelo zanimiv: Help desk je svetoval kolegici:
- pocakajte en dan po preteku kode, nato pa ponovno zahtevajte varnostni paket (druga koda?)

Tole po moje ni ravno v redu, ker si en dan brez zascite (tega sploh ne bi smeli svetovati) Podaljsnaje bi moralo biti elegantnejse urejeno.

stan
15.12.2006, 20:01
http://storitve.siol.net/spletne-storitve/varnostni-paket/podaljsanje-licence/
v tem času pa še vedno velja prejšnja zaščita,razlika je edino v temu da se antivirus ne nalaga na novo

AlienRex
24.12.2006, 16:31
http://storitve.siol.net/spletne-storitve/varnostni-paket/podaljsanje-licence/
v tem času pa še vedno velja prejšnja zaščita,razlika je edino v temu da se antivirus ne nalaga na novo

Sorry mas prav..moja napaka.

MCblue
26.12.2006, 10:23
Imam problem! Danes sem podaljšal licenco za varnostni paket. V hiši imamo 2 računalnika, zato sem tudi prejšnjo licenco uporabljal na obeh računalnikih. V glavnem, dobim novo serijsko številko. Jo vtipkam v bit defenderja verzija 9 - nobenega problema! Jo vtipkam v drugi računalnik, kjer imam naloženega bit defenderja verzijo 10 - noče podaljšat! Ko vstavim serijsko ubistvu napiše, da je bil uspešno registriran, vendar bit defender ostane onemogočen. Ne vem več kaj narediti ... need some help here, please ...

LP

Edit: problem uštiman - zbrisal in na novo inštaliral BD, vtipkal serijsko ... dela! :)