Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Izbira paketa in prehod


An
13.12.2006, 08:39
Pozdravljeni

Ker vem, da vas je vecina tu dodobra seznanjena z vsemi paketi, ki jih ponuja Siol bi vas vprasal za nasvet:

Sem uporabnik ADSL 1.024 / 256 kbit/s za fizične osebe, polg tega imam naroceno se Siol TV. ADSL sem vzel se takrat ko si bil vezan na ISDN prikljucek. Placujem torej Telekomu za ISDN, posebej se ADSL in posebej se Siol TV.

Ce prav razumem Siolovo ponudbo, bi lahko presel na Siol trio paket. Kolikor vidim cenike, bi si s tem zmanjsal stroske. Ali je mozno vzeti trio paket in glede na to da sem pri telekomu se nekaj mesecev vezan, izbrati opcijo prek telefonskega prikljucka in kasneje preiti na razvezan dostop?
Ce prav razumem obstojecih ISDN telefonov (swisvoice) ob uporabi siol telefonije ne morem uporabljati? Glede na to da imamo v uporabi sedaj dve stevilki (smo dve druzini), me zanima ali imas tudi pri siol telefoniji dve stevilki?

Hvala za vase nasvete :)

Andrej

alex1
13.12.2006, 10:00
Lahko prekineš predčasno in plačaš kazen, ali pa takoj vzameš DUO paket z dodatno SIOL številko, ki jo potem preneseš v eno od sedanjih na ISDN in istočasno preneseš še drugo številko. Delujeta namreč dve številki povsem ločeno. Če imaš slušajno ISDN Gigaset opremo, so npr. prenosne slušalke kompatibilne z analognimi Gigaset centralami.

An
13.12.2006, 10:35
Aha, kaj pa je potem s siol TV? To bi namrec rad obdrzal.
Drugace pa imam ISDN telefon Eurit

miro74
13.12.2006, 11:12
Vzameš trio z dvema tel številkama pa še z telekoma si daš ti obstoječi prenest na Siol.