Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Pomembno obvestilo - nujno preberite preden objavite slike ...


Goody
24.05.2006, 13:13
Predlagam, če imate zelo velike slike, da namesto klasične kode za prikaz slike slika.jpg. [/ img]

uporabljate tako, ki pomanjša sliko tako, da kdor želi klikne na njo in se mu odpre večja (oz original slika)
primer posta: , http://forumi.siol.net/showpost.php?p=758988&postcount=899

in primer kode: (da vidiš kako izgleda klikni citiraj) ;)

[img]http://www2.shrani.si/thumbs/slika006510177.jpg (http://www2.shrani.si/files/slika006510177.jpg)

se pravi izgleda tako, samo da so namesto okroglih oklepajev () - kvadratni [] (url=LINK SLIKE)(img)Link slike(/img)(/ur)

Goody
13.12.2006, 11:29
Prosim, če preden objavljate avtorske slike upoštevajte tudi avtorske pravice in jih ne objavljajte brez dovoljenja avtorja slik.

Prisvajanje tujih slik brez dovoljenja avtorjev je prepovedano: To pomeni, da v svojo objavo ne smete vključiti sliko iz strežnika, ki ni v vaši lasti. Takšno dejanje je prepovedano, saj veliko avtorjev ne dovoljuje linkiranja njihovih slik na tuje strani.
Izjema so objave slik z javnih servisov, ki služijo v ta namen – npr. Imageshack, shrani.si, itd.

Na kar vas opozarjamo tudi ob registraciji ....

Pravila foruma

Uporabniki, ki želijo sodelovati v forumih, morajo navesti svoje uporabniško ime, geslo in elektronski naslov. Administratorji forumov in moderatorji, ki pri njih sodelujejo, ne odgovarjajo za zasebnost uporabnikov. Vsi podatki, ki so pri uporabi forumov razkriti, postanejo javni, zato bodite pri razkrivanju osebnih podatkov previdni. Vse uporabnike, ki bi med poslanimi vsebinami naleteli na karkoli neprimernega, prosimo, da nas o tem obvestijo po elektronski pošti (forumi@siol.net). Pridržujemo si pravico, da po svoji presoji in brez pojasnila odstranimo ali spremenimo katerikoli podatek, ki ga pošljete na forum, če se nam zdi ta neprimeren.

To spletno mesto utegne vsebovati povezave z drugimi spletnimi mesti in datotekami. Ker nimamo nadzora nad njihovo vsebino, ne odgovarjamo, če je ta žaljiva ali neprimerna. Takoj, ko bomo ugotovili, da je vsebina kateregakoli spletnega mesta ali datoteke neprimerna, bomo povezave z njimi odstranili.

Uporabniki pričujočih forumov lahko spreminjajo svoje podatke tako, da se prijavijo z uporabniškim imenom in geslom in spremenijo katerikoli podatek v svojem profilu.

Če želite sodelovati v forumih, morate imeti v svojem brskalniku vključene piškotke (cookije), ki tu nastopajo kot nosilci vašega uporabniškega imena in gesla, vam nudijo vpogled v možnosti izbire in vam omogočajo, da se prijavite.

S tem, ko obkljukate 'Prebral sem pravila foruma in se z njimi v celoti strinjam.' in pritisnete na gumb 'Registracija' potrjujete, da sprejemate odgovornost za vse podatke in datoteke, ki jih boste poslali na forum. Zavezujete se tudi, da ne boste pošiljali avtorskih del, za katere vi ali lastniki forumov nimate avtorskih pravic. Prav tako se zavezujete, da na forum ne boste pošiljali podatkov in vsebin, ki bi bile prostaške, senzacionalistične, sovražne, grozeče, v nasprotju z zakonom, ki bi kršile zasebnost drugih ali namigovale na spolnost.

Goody
13.12.2006, 11:30
sproti pa objavljam še strani iz katerih ni zaželjeno oz prepovedano jemati slike:

http://www.marn.at/

js1234
07.05.2007, 20:48
zelo dobra zadeva za objaviti slike je:
http://album.email.si
podpiralo naj bi celo 3gp video (iz mobilnikov), vendar to očitno ne drži, saj mi ga ne prikaže!
(čeprav ga uspem upload-ati)
Mogoče kdo ve, kje bi to lahko objavil?

thanks!