Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Komuikator in Sinope


Zaphod
14.12.2006, 09:57
Pozdrav vsem,
ali se da spraviti komunikatorjevo številko v Sinope (berem, da na FritzBoxu gre)?

Lep pozdrav.

gloris
14.12.2006, 13:20
Pozdrav vsem,
ali se da spraviti komunikatorjevo številko v Sinope (berem, da na FritzBoxu gre)?

Lep pozdrav.
Verjetno bi šlo, če bi imel poln dostop do nastavitev modema.

schnapsi
15.12.2006, 19:30
Poglej mojo temo tukaj, ki se nanasa na isti problem: http://forumi.siol.net/showthread.php?t=22091

Zaphod
15.12.2006, 21:53
Hvala schnapsi, to temo sem sicer že prebral - toda ker sem pri VoIP zelo nov - nisem zadeve prav povezal - v svoji naivnosti sem mislil, da sem dobil samo sfušana navodila (kopija je tako slaba, da se komaj bere). Nja, ok, očitno bo res treba kupit fritza, če prav razumem debete na forumu ta deluje kot je treba - no saj tudi mora za 200 EUR.

madmitch
15.12.2006, 22:18
Če ti nemščina ni problem, ga kupi v nemčiji, je še enkrat cenejši.