Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Sagem kot router, ne dela povezava


agolavsek
15.12.2006, 20:16
Zakaj ne morem več dostopati do interneta,če imam Sagema nastavljenega kot router, ampak samo s povezavo pppoe?
Internet Explorer mi ne najde domače strani,pri pppoe povezavi pa jo.
Paket je Trio.

MrBoombastic
17.12.2006, 18:46
Verjetno nimaš pravilno skreirane mrežne kartice. Malo preveri.

agolavsek
17.12.2006, 20:15
Ja, zgleda, da mi je driverje za mrežno nekaj zmešalo.Sem jih še enkrat naložil in sedaj dela:rolling: