Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : No data could be fetched from this URL (011) !!!


mhoc
17.12.2006, 12:33
V zadnjih nekaj tednih se mi je to zgodilo že ene 5x. Po (dolgem) času spet začne delat, ko ene 100x resetiram.
A se to dogaja še komu? Po mojem je vzrok pri Siolu... naročnina bo pa enaka...lp

rock
17.12.2006, 12:44
A si prepričan, da ni kaj z kablom narobe? Home made UTP kabel by lokalna štacunca.
Ko mal porukaš pa gre spet skozi.

Ko sem glih pri pisanju in je tema o napakah. A ima še kdo občasno probleme z EPG? Kar precej pogosto moram pritisnit HOME ali Reload, da zadeva ponovno spelje dela. Vsake tolko pa nujen reset. Vsaj 1 x na večer 2-3 urce pa mi STB (103) napiše, da mu je zmanjkalo pomnilnika.?
Nič kritečnega sicer a 100% zadeva ne špila.

mhoc
17.12.2006, 14:24
Ja, lahko da je kabel. Ampak če tako switch kot amino ne kažeta nobene nepravilnosti...pa to se mi do sedaj (v 2 letih) ni dogajalo. Sem mislil, da je kaj v povezavi s to nadgradnjo pa da ga kej svirajo...

storz
18.12.2006, 06:38
Ja, lahko da je kabel. Ampak če tako switch kot amino ne kažeta nobene nepravilnosti...pa to se mi do sedaj (v 2 letih) ni dogajalo. Sem mislil, da je kaj v povezavi s to nadgradnjo pa da ga kej svirajo...

se je že zgodilo tudi da je bil port na switchu.

tinkatom
21.12.2006, 23:09
:angel: :angel: V zadnjih nekaj tednih se mi je to zgodilo že ene 5x. Po (dolgem) času spet začne delat, ko ene 100x resetiram.
A se to dogaja še komu? Po mojem je vzrok pri Siolu... naročnina bo pa enaka...lp
Tudi meni se dogaja enako: danes so mi priklopili paket Trio, pa mi Siol tv ne dela, piše isto, kot zgoraj...


Moje uporabniško ime je: tgucek1 in če mi lahko kdo pomaga, mu bom zelo hvaležen....:angel: :angel: