Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Ganymede&Callisto


Mariacchi
24.12.2006, 09:54
Doma imam na različnih koncih hiše 2 računalnika z dostopom na internet. Do pred kratkim sem imel na vsakem računalniku po en modem Callisto za občasen dostop na internet zdaj z enega zdaj drugega računalnika. Naročil sem ADSL TV in dobil na en računalnik modem Ganymede. Sedaj ne morem več dostopati na internet z modemom Callisto na drugem računalniku. Zakaj take komplikacije?

lp

Mariacchi
25.12.2006, 07:09
Prej sem imel 0,5 MB histrost ADSL in 2 Callisto, sedak imam 1 MB hitrost ADLS, vendar deluje samo Ganymede Ali se Callisto lahko prenastavi, da bo deloval pri tej hitrosti ADSL enako kot Ganymede?

lp

MODRI_ZOB
25.12.2006, 14:52
Callisto ne dela na IP banu. Pospravi ga v omaro.

fazan
26.12.2006, 08:20
Callisto ne dela na IP banu. Pospravi ga v omaro.

Ta trditev ne bo menda držala.
Ganymede si nastavi kot router in poveži drug računalnik z njim da pa calistop ne dela je pa po vsej verjetnosti to da sedaj imaš reg.na siolu Ganymede in je dosti močan da narediš domače omrežje malo na 0801000/3 pa boš zadovoljen.Samo čas si vzemi.:xmas:

MODRI_ZOB
26.12.2006, 09:59
Ta trditev ne bo menda držala.
Ganymede si nastavi kot router in poveži drug računalnik z njim da pa calistop ne dela je pa po vsej verjetnosti to da sedaj imaš reg.na siolu Ganymede in je dosti močan da narediš domače omrežje malo na 0801000/3 pa boš zadovoljen.Samo čas si vzemi.:xmas:
Oprosti.... sam s tem odgovorom nisi nič novega povedal. Sej ganny. je lahk router... callisto pač ne... Callisto ima samo 1 eth. port zadaj in pa nek priklop za konzolo. Če je callisto 821 + potem naj bi delal, pa še to ni 100%. Če pa je sam 821 pol ne...

Veron
26.12.2006, 10:19
calisto 821+ dela na ipbanu, če je kaka solo paket 1m, drugače se ponavadu tud ne pobere.