Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Toca 3


DrOnyx
24.12.2006, 18:43
Dr Onyx je uspešno končal skoraj vse dirke, razen zadnjih dveh z formulo Williams. Ko sem že mislil da sem odpeljal optimalno, je rezultat kvalifikacij pokazal zadnje mesto in 6 sekund zaostanka, kar me je vrglo na rit.

Sem pa po nekaj dnevih vožnje pozno v noč ugotovil, da so na ljubljanski obvoznici povsem nerealni znaki. Tam kjer je znak za hitrost 80 km/h sem recimo z lahkoto presegel 160 km/h. Zakaj potem znak za 80 km/h?

Simulacija TOCA 3 mi je zelo dobra, ker pokaže razliko v tehniki vožnje različnih avtomobilov, pri čemer so zame najbolj uživantski DTM in lotus iz leta 1960. Kar se tiče prog je Spa vsaj zame številka ena, Šanghaj pa takoj za njo.

Upam da mi danes do 5 ure ponoči uspe še v Formuli 1. Na zadnjih dveh namreč ni druge možnosti, kot da zmagaš. če se seveda sploh da na tipke? Avta se mislim nastavljati ne da?

KRUNCHY
29.12.2006, 15:31
na volan se precej lepš vozi.

DrOnyx
30.12.2006, 14:16
na volan se precej lepš vozi.
Saj ni fora volan, no vsaj ne verjamem.

Preprosto so nasprotniki v formuli na zadnjih dveh stopnjah prehitri, ker tudi če jim voziš za ritjo pridobijo na ravnini sekundo ali več. Očitno so tu naredili zanalašč tako, da je zadeva skoraj nerešljiva, da bi zmagal.

Ali si z volanom zmagal zadnji dve?

KRUNCHY
30.12.2006, 17:25
zato pa v ovinkih bremzajo precej prej.

DrOnyx
30.12.2006, 17:57
zato pa v ovinkih bremzajo precej prej.
To sem bral neke recenzije, da je to kao problem te simulacije. Samo realno gledano ti voziš na polno (divje v ovinke), priletiš v ovinek preihtro in se odbiješ od drugih avtomobilov.

Če bi vozil zares, ti nobeden ne bi pustil, da razbijaš avte na prvem ovinku, zato pač oni se razvrstijo lepo po vrsti tako kot je to na dirki (v ovinku prehitiš enega ali dva, tu lahko prehitiš v ovinku 5 ali več avtomobilov. Sam sem večino dirk končal brez da bi se šel kvalifikacije, ker je bolj zanimivo začeti dirko iz ozadja)

V pravih avtomobilih žal restart funkcije ni.

robek15
12.01.2007, 13:23
Igra je ok največ pridobiš pri zaviranju kjer jih prehitiš,meni je uspelo vi pa se še naučte vozit in tudi kako se vozi skozi ovinek,ker če ne greš po idealni liniji te potem dohitijo na ravnini:2thumbs:

pmavric
05.08.2007, 15:50
Pozdrav!

Slišal sem da obstaja način (mislim da je preko enega programa), da lahko zamenjaš kategorije avtomobilov in proge. Drugače povedano, da lahko voziš avto katerekoli kategorije na progah katerekoli kategorije.

To vem da obstaja ker sem na tak način igral na internetu, tip ki je imel ta server pa je rekel da ima en program, več mi ni povedal.

Torej, a ve kdo o katerm programu govorim oz na kakšen način bi lahko to naredil?

Hvala vsem že v naprej.

LP