Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : USB vtič na Sagem STB


deepsplash
30.12.2006, 11:23
A kdo ve čemu služi tisti USB vtič spredaj na TV komunikatorju? Sem gledal v navodilih in nič ne piše o tem. A se da gor priklopit USB ključek in gledat slike naprimer?

Veron
30.12.2006, 15:08
Si prepričan da vidiš USB? :)

Ker tisti je HDMI :)

deepsplash
30.12.2006, 19:12
Ne zagotovo je spredaj USB vtič, ker sem že vtaknil USB ključek noter sam se nič ne zgodi. HDMI vhod je pa samo zadaj in oba vhoda sta narisana v SIOL-ovih navodilih samo da je za HDMI opis, za sprednji vhod pa nič ne piše, mogoče zaradi tega ker je slepi vhod, ki je omogočen na kaki drugi napravi višjega modela kot je ta. Pa tudi ne morem si predstavljati za kaj bi bilo smotrno imeti USB vhod na taki napravi. Za fotoaparat ali za ključek?

fazan
30.12.2006, 20:30
Ne zagotovo je spredaj USB vtič, ker sem že vtaknil USB ključek noter sam se nič ne zgodi. HDMI vhod je pa samo zadaj in oba vhoda sta narisana v SIOL-ovih navodilih samo da je za HDMI opis, za sprednji vhod pa nič ne piše, mogoče zaradi tega ker je slepi vhod, ki je omogočen na kaki drugi napravi višjega modela kot je ta. Pa tudi ne morem si predstavljati za kaj bi bilo smotrno imeti USB vhod na taki napravi. Za fotoaparat ali za ključek?

To je novi stb?

deepsplash
30.12.2006, 20:43
Ja to je na novem STB-ju Sagem IAD81 HD.

Smooth Operator
30.12.2006, 20:46
USB vhod na Sagem STBju ne sluzi nicemur.

bobi
30.12.2006, 20:47
A kdo ve čemu služi tisti USB vtič spredaj na TV komunikatorju? Sem gledal v navodilih in nič ne piše o tem. A se da gor priklopit USB ključek in gledat slike naprimer?

Za upgrade softwera, če modem ni priklopljen na net se ga da nadgradit tudi z klučkom.

storz
31.12.2006, 09:52
Zadaj je HDMI izhod, spredaj je pa USB, ki ta trenutek ne služi ničemer (nima niti napajanja). Je pa tam če bo kdaj v prihodnje potreba po kakšni dodatni funkcionalnosti.

lp,
storz

popek
07.01.2007, 20:07
predvidevam da je enako tudi z HDMI izhodom na zadnji strani Sagema IAD81 HD, ker sem probal preko njega priklopiti na TV pa ni bilo slike????

storz
08.01.2007, 06:47
predvidevam da je enako tudi z HDMI izhodom na zadnji strani Sagema IAD81 HD, ker sem probal preko njega priklopiti na TV pa ni bilo slike????

HDMI izhod deluje normalno