Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Siol TV povezava preko ruterja?


davidoff
30.12.2006, 11:26
Lep pozdrav!

Pred kratkim sem nabavil router! Sedaj pa mi Siol Tv ne dela če imam kabel pripeljan na router. Dobim error 011 Zanime me ali moram odpret kakšne določene porte? Oz kako naj stvar povežem, da bo delovala?

Hvala in LP!

fazan
30.12.2006, 16:54
Poklič na 080 1000/3 pa ti bodo pomagal rešit je rešljivo in da se preko ruterja tudi gledat.

Smile
05.01.2007, 09:10
bi se dalo dobiti kaksne bolj podrobne informacije kako to narediti? 0801000 mi ni ravno pri srcu ker nikoli ne ves koga bos dobil oz. kaksna je kolicina njegovega znanja...

Veron
05.01.2007, 16:15
siol TV ne moreš priklopit preko ruterja, edino direktno na modem (na port ki je naštimat kot VIDEO). Zato pa ti to napako javlja.

davidoff
05.01.2007, 20:40
Ja sem rešil problem tako da sem pred router dal swithc ruter pa dal kot LAN. No sedaj pa imam naslednji problem, ker ko se hočem preko prenosnika povezat na internet, ki je povezan prek wirelessa se mi včasih poveže, včasih pa lahko probavam celo večnost pa nič. DHCP še imam vedno vklopljen na routerju...ali je tu problem? Prosim za pomoč!