Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : IR koda za HOFER TV?


japke
30.12.2006, 18:39
v Hoferju smo kupili Tevion 40' LCD

zanima me če kdo ve kodo za amino IR?

philipsove, necove in Lg kode ne delajo

fazan
30.12.2006, 20:55
Povej ktera firma ga dela ker jes bi poskusil z kodami samsung in grunding .Od ktere firme je je treba vedet pa se da pomagat.
Poskusi humax kodo vsaj tako je na avstrijskem forumu rečeno.

japke
31.12.2006, 11:02
žal ne pomaga... sicer če dam kodo na 171 lučka na tvju nekaj "poskakuje", kaj več pa ne da od sebe.

a obstaja kak sprejemnik, ki bi zaznal številko IRja? (recimo na PCju imam tv tuner s daljincem.. mogoče bi lahko kaj na tak način poskusu?)

fazan
01.01.2007, 02:04
žal ne pomaga... sicer če dam kodo na 171 lučka na tvju nekaj "poskakuje", kaj več pa ne da od sebe.

a obstaja kak sprejemnik, ki bi zaznal številko IRja? (recimo na PCju imam tv tuner s daljincem.. mogoče bi lahko kaj na tak način poskusu?)

Če ti lučka poskakuje poskusi po eno cifro naprej ali pa nazaj ena cifra je taprava zato ti poskakuje .

japke
01.01.2007, 12:05
žal ne gre... poskusil sem vse mogoče kombinacije (271, 371, 170, 172...) ene 20 kod... pa nič...

je možno, da gre za kak drugačen sistem, ki ni kompatibilen z aminom?

rock
01.01.2007, 12:43
googl reče:
http://www.marmitek.com/codelists/mt017.pdf
Pa veselo na tipkanje ker jih je za TEVION ohjej struktura PDF ja pa je taka da se ne da normalno skopirat..
Upam, da daljinc upošteva standarde!

japke
01.01.2007, 21:19
RATALO!

se opravičujem, nekaj sem očitno spregledal (amino bi moral ugasniti po vnosu kode)
KODA JE 171

hvala še enkrat vsem!

Medos
03.01.2007, 09:45
zakaj je treba amino ugasnit ? a to po vsakem poiskusu kode , ker men tut ne prime za goenje televizor tip tv 55 , pa ze probal uf 100 kod zih :))

upam da mi nekoč rata :)

RATALO!

se opravičujem, nekaj sem očitno spregledal (amino bi moral ugasniti po vnosu kode)
KODA JE 171

hvala še enkrat vsem!

uporabnik2
03.01.2007, 09:49
Vnos kode za TV nima veze z Aminotom, zato ga res ni treba ugašat!

japke
03.01.2007, 21:40
pardon, mislil sem TV...
nevem, pač tako je bilo..

Karthum
05.01.2007, 15:21
zakaj je treba amino ugasnit ? a to po vsakem poiskusu kode , ker men tut ne prime za goenje televizor tip tv 55 , pa ze probal uf 100 kod zih :))

upam da mi nekoč rata :)


Probaj z 010 za Gorenje TV.

Gorkichev
05.01.2007, 22:48
googl reče:
http://www.marmitek.com/codelists/mt017.pdf
Pa veselo na tipkanje ker jih je za TEVION ohjej struktura PDF ja pa je taka da se ne da normalno skopirat..
Upam, da daljinc upošteva standarde!

mam sagemov dekoder in plasmo panasonic 42˝. slišal sem da se dekoder ne da upravljati z dalincom od tv-ja.
je kaka možnost s temi kodami ki so na tej strani?