Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : ruteR ganymade 822+ - kako dostopam do njega


pint3r
01.01.2007, 21:05
Mam en full vele problem. mam aDsl povezavo 1mb pa nikakor ne morem pridet do ruterja prek 192.168.1.1 tega ip-ja vedno mi napiše dostop zavrnjen. Kaj naj naredim??
nunjo poterbujem pomoč
help me!
tnX

ReSTRaine0
02.01.2007, 08:38
YO! Jaz mam tudi tak problemček, ko pa sem sestrin laptop vžgal v drugi podatkovni port, pa je mr. ganymede kojci razširil noge in me spustil noter???? Z mojega pa nikakor ne pridem do nastavitev.
192.168.1.1???? Mogoče Firefox??? Ona ga nima gor...

Death Paladin
02.01.2007, 08:42
Na mrezni kartici, ki je povezana z routerjem, mora bit nastavljen v TCP/IP protokolu IP 192.168.1.2-20 (al kolkr pac gre DHCP), maska podmrezja 255.255.255.0 ter privzeti gateway 192.168.1.1. Ko je to na mrezni kartici nastavleno, te mora spustit noter. Pa glej, da nimas vstekane mrezne kartice v Video port.

LP

ReSTRaine0
02.01.2007, 08:59
TNX. V prvo!

brabrabranc
03.01.2007, 21:49
hja....ta problem mam jst že dolgo časa....noben ip ne prime, gledal sem po vseh možnih forumih in manualih in še vedno ne gre.
Operater na 080 mi je reku, da naj ga nesem v telekomovo štacuno, ampak kako naj uveljavljam garancijo, če se serial # modema ne bo ujemal, ker mi ga je telekomov serviser zamenjal za enga rabljenega in brez papirjev.
In ne morem nič. Prst v rit.

Metek
04.01.2007, 12:40
naredi reset na tovarniške nastavitve in potem so bo postavil na pravi IP. Za reset pa poglej v navodila na http://storitve.siol.net/oprema/komunikacijski-prehod/

storz
06.01.2007, 19:15
hja....ta problem mam jst že dolgo časa....noben ip ne prime, gledal sem po vseh možnih forumih in manualih in še vedno ne gre.
Operater na 080 mi je reku, da naj ga nesem v telekomovo štacuno, ampak kako naj uveljavljam garancijo, če se serial # modema ne bo ujemal, ker mi ga je telekomov serviser zamenjal za enga rabljenega in brez papirjev.
In ne morem nič. Prst v rit.

Se lahko probaš telnetat na ip 192.168.1.1 pa napišeš kaj se ti pojavi na zaslonu (zanima me verzija)?

lp,
storz

pint3r
08.01.2007, 05:07
jaH ko dam 192.168.1.1 v browserja mi tole odpre
The page cannot be displayed
The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.

--------------------------------------------------------------------------------

Please try the following:

Click the Refresh button, or try again later.

If you typed the page address in the Address bar, make sure that it is spelled correctly.

To check your connection settings, click the Tools menu, and then click Internet Options. On the Connections tab, click Settings. The settings should match those provided by your local area network (LAN) administrator or Internet service provider (ISP).
See if your Internet connection settings are being detected. You can set Microsoft Windows to examine your network and automatically discover network connection settings (if your network administrator has enabled this setting).
Click the Tools menu, and then click Internet Options.
On the Connections tab, click LAN Settings.
Select Automatically detect settings, and then click OK.
Some sites require 128-bit connection security. Click the Help menu and then click About Internet Explorer to determine what strength security you have installed.
If you are trying to reach a secure site, make sure your Security settings can support it. Click the Tools menu, and then click Internet Options. On the Advanced tab, scroll to the Security section and check settings for SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0.
Click the Back button to try another link.



Cannot find server or DNS Error
Internet Explorer

Veron
08.01.2007, 06:26
Probaj to kar ti je rekel Storz, da vidimo katera verzija sw je na modemu.

Me pa se zanima ali se ti pokaze sploh okno, upises uporabnisko ime? (ko utipkas 192.168.1.1 / pa ipje imas rocno upisane v mrezno?)

Pa naredi se v cmdju (start > run > cmd) nasledne: ipconfig / potem pa prepisi to kar ti izpise pod ip adress in default gateway

pint3r
08.01.2007, 08:08
je ne sploh mi ne odpreza user pa pw :S:S gRRRRRR

mckeky
10.01.2007, 20:05
OD danes naprej imam tudi js isti problem :O ...ne morem v router ???? ...kar naenkrat.. prej nikoli nisem imel tezaw s tem..(se 2 dni nazaj je blo uredo)

PA TUT OSTALO JE VREDO:
Microsoft Windows XP [različica 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

C:\Documents and Settings\cle-man>ipconfig

IP konfiguracija za Windows
Ethernet kartica Local Area Connection:

S povezavo določena DNS pripona . . : local.lan
IP naslov . . . . . . . . . . . . . : 192.168.1.2
Maska podomrežja. . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Privzeti prehod . . . . . . . . . . : 192.168.1.1

BRSKALNIK:
Časovna omejitev za vzpostavitev povezave s stranjo 192.186.1.1 je potekla.
Zahtevana stran ni odgovorila na zahtevo po povezavi, brskalnik pa je prenekal čakati na odgovor.

tk ko da nebi obstojal ta IP.... pa tut na fotrowem računalniku ne morn weč not :O

mckeky
11.01.2007, 01:49
Sedaj se mi je po čudežu samo od sebe spet uspelo priti u router...

.
.
.*ewo danc zutr pa spet ne morem not??? Kje ga naj reklamiram prej da ga razbijem?