Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : zanič modem ?


WhiteCell
02.01.2007, 00:20
Zadnje dni je živa groza.....
Siol je edina stran ki jo naloži v 2s...vse ostale mi nalaga tudi po 1minuto ali več...slovenske, tuje.....
groza.....
kar je pa še bolj porazno...na vsake 30 minut modem zmrzne....lučke sicer vse tri vtripajo....samo ni nič...TV smrzne, v FF mi samo piše razrešujem bla bla bla pingi obupni...
na 0801000 pravi da je "verjetno" napaka na modemu in naj 3.1 nesem zamenjat....kao na servis Siolov....samo dvomim da bo kaj bolje...glede nato da včasih dela 30 minut včasih 15 minut...včasih par ur....

mam Trio + 4Mbit....
ima kdo kakšno idejo kaj bi lahko bilo narobe ?

fami
02.01.2007, 07:38
Ne vem če ti bom s tem kej pomagu, pri men je blo prbližn isto pa sem ga probal počistit in nič ni pomagalo, pol sem pa diske enostavo sformatiralvse še enkrat naložu in zdej mi za čudo božje že en teden deluje vse OK in z normalnimi hitrostmi TRIO + 2Mbit:P :P :P

Srečno in lp:xmas:

fazan
02.01.2007, 09:05
Zadnje dni je živa groza.....
Siol je edina stran ki jo naloži v 2s...vse ostale mi nalaga tudi po 1minuto ali več...slovenske, tuje.....
groza.....
kar je pa še bolj porazno...na vsake 30 minut modem zmrzne....lučke sicer vse tri vtripajo....samo ni nič...TV smrzne, v FF mi samo piše razrešujem bla bla bla pingi obupni...
na 0801000 pravi da je "verjetno" napaka na modemu in naj 3.1 nesem zamenjat....kao na servis Siolov....samo dvomim da bo kaj bolje...glede nato da včasih dela 30 minut včasih 15 minut...včasih par ur....

mam Trio + 4Mbit....
ima kdo kakšno idejo kaj bi lahko bilo narobe ?

Malo počisti pc s kakšnim antivirusnim programom preglej kako maš vse skupaj priklopljeno potem pa naredi debug mode da ti malo popravi pa ko boš vse to naredil bi pa že delalo malo hitrejše če ne tako kot more pa ta tema že obstaja kje je admin .

moglasi
02.01.2007, 09:15
Malo počisti pc s kakšnim antivirusnim programom preglej kako maš vse skupaj priklopljeno potem pa naredi debug mode da ti malo popravi pa ko boš vse to naredil bi pa že delalo malo hitrejše če ne tako kot more pa ta tema že obstaja kje je admin .

Bravo fazan! Spet si zelo pomagal.!

Kar jaz predlagam: Kot kaže imaš težave, in ne veš kje.
1. Izklopi računalnik iz modema
2. Ugasni AMINOTa
3.Resetiraj modem
4. Prižgi nazaj samo AMINOTa (in ne računalnik)

Če imaš še probleme.. zagotovo ni kriv Računalnik

Priključi računalnik..

Če se problemi sedaj pojavijo, je lahko kriv računalnik (ni pa nujno)

l.p.

WhiteCell
02.01.2007, 11:06
nič od tega ne pomaga.....
zanimivo je da najprec zmrzne net...nato TV...samo nevem kako bi lahko bil povezan računalnik......imam prikloplnjena 2 preko routerja....nič nisem spreminjal zadnja 2 meseca...to se mi pa dogaja šele dobre par dni.
LP

fazan
02.01.2007, 12:15
Bravo fazan! Spet si zelo pomagal.!

Kar jaz predlagam: Kot kaže imaš težave, in ne veš kje.
1. Izklopi računalnik iz modema
2. Ugasni AMINOTa
3.Resetiraj modem
4. Prižgi nazaj samo AMINOTa (in ne računalnik)

Če imaš še probleme.. zagotovo ni kriv Računalnik

Priključi računalnik..

Če se problemi sedaj pojavijo, je lahko kriv računalnik (ni pa nujno)

l.p.

Ja varianta ti je še 0801000/3 vendar isti problem sem imel jaz tudi sinoči naredil sem takole:
-Zbrisal sem povezavo ozirma za adsl
-na novo vzpostavil linijo oziroma povezava
-z adware preskeniral in rdeče pobrisal
-kliknil za povezavo adsl in je delal spet tekoče kolker mi pač lahko ker men počepa sagem modem vendar se da srfat in gledat za silo tv.

d28
02.01.2007, 19:41
Preden se prenagliš in razstaviš cel računalnik na prafaktorje, preveri vso posamezno strojno opremo in v kombinaciji s povezavo.

Po mojih izkušnjah je bil problem 99,9% pri Siolu, 0.1% pri mojem routerju, ki se je vrnil v normalo, ko sem ga za nekaj minut izštekal iz elektrike.