Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : adapter za modem - ali ga lahko uporabim za Sinope?


fazan
02.01.2007, 20:31
http://www.telekom.si/uploads/shop/article/pictures/medium/I26607C400x300.jpg (http://www.telekom.si/uploads/shop/article/pictures/big/I26607C400x300.jpg)
OBIČAJNA CENA:
19.400,00 SIT
80,95 EUR


Vse cene vključujejo DDV
Izdelek je na zalogi




Tehnični opis izdelka (http://www.telekom.si/teletrgovina/polnilniki_in_akumulatorske_baterije/707/napajalnik_za_prenosni_racunalnik_acps_2460.html#t echnical)



Naziv izdelka: Napajalnik za prenosni računalnik ACPS2460
Proizvajalec: Ansmann Energy
Dobavitelj: RT - TRI d.o.o., Planina 3, Kranj

Univerzalni AC napajalnik za prenosni računalnik. Možnost nastavitve izhodne napetosti in izhodnega sekundarnega priključka. Vhodna napetost 100-240V AC. Priloženih je 6 tipov sekundarnih priključkov.

Tehnični opis izdelka


vhodna napetost: 100-240V AC / 50 – 60 Hz
izhodna napetost: 15 / 16 / 18 / 19 / 20V 6A, 22 / 24V 5A
garancija: 36 mesecev
Ali je mogoče na svetu še kakšen človek ki bi mi znal povedat oziroma orazložit ,če bi lahko uporabil zgornji adapter za sinope modem.Men sagem dol pada testiral sem s prijateljevim sinope modem od iskratela linija se mi je lepo pobrala delalo brez hibno in pri novem modemu sem ugotovil da je zanoč adapter,ki ga iščem in ga ni za dobiti.Kupil bi ga ga nima nobeden našel se pa tole kar bi šel jutr kupit -bogve kdaj bom svojega dobil iz servisa .
Lahko kdo pomaga -lahko na zasebna sporočila.
Lepo prosim!

Veron
02.01.2007, 20:55
Sinope ima napajanje 15V 1A, tako da če najdeš to kombinacijo, bi praviloma moralo delat z univerzalnim adapterjem.

poba2001
02.01.2007, 21:01
POZOR!!! Sinope ima na vhodu izmenično napetost 15V in ne enosmerno tako da bodi pozoren, ker na omenjenem pretvoirniku nimaš izmenične napetosti. Če si interesen za original PM..

LP

fazan
03.01.2007, 10:56
Zaenkrat sem rešil lahko priklopim na adapter od calisto dokler ne bo adapterja iz servisa.