Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Nemški doktor Drobnič


DrOnyx
03.01.2007, 16:31
Predsedniškega kandidata in veliko mojih spoštovanih volilk je šokirala novica, ki je očitno prišla iz nemškega ministrstva za nataliteto, ki se je enakega problema kot dr. Drobnič z PLAČANIMI SPLAVI lotilo z PLAČANIMI ROJSTVI.

Če novica drži, dobi mlada mamica vsak mesec eno leto približno, sedaj pa pozor

2000 evrov

dodatka za otroka. Pri nas je to enkraten znesek

245 evrov

:rolling: :rolling: :rolling:

Tega prosim ne kažite dr. Drobniču ki je prepričan še vedno, da so vsi otroci THE CHILDREN OF ONE GOD.

MY ASS.:veryevil: :veryevil: :veryevil:


Cene v Nemčiji so po tem kolikor poznam azdevo podobne kot pri nas, sedaj pa imamo tudi isto valuto. Povprečni mesečni dohodek v Nemčiji ne vem kolikšen je, samo verjamem da je prek 2000 evrov.

pinky
03.01.2007, 16:39
kot sem jaz to razumela, toliko dobi nadomestila plače za čas porodniškega dopusta - mislim da 67% njene plače

tudi pri nas je nadomestilo za ves porodniški dopust v enem letu več kot 245 evrov

zx14
04.01.2007, 19:41
Mogoče bi pri nas kazalo ubrati drugo pot in sicer, da bi za vsakega spočetega otroka plačali očetom? V značaju našega naroda je dejstvo, da so se otrokom bolj kot matere upirali očetje. Na primer vsakemu moškemu, ki bi mu dokazali, da je zaplodil dete, bi dali 10.000 evrov nagrade in odvezo skrbi za to dete. En tak tip bi potem na veliko zalezoval ženske in obljubljal poroko nosečnici vse do trenutka, ko splav ne bi bil več mogoč. Hkrati bi lahko imel več želez v ognju. Razmislite, mogoče pa sploh ni butasta ideja.

Že dolgo se nisem tako smejal kot ob branju tegale :clapping: :clapping: :clapping:

DrOnyx
05.01.2007, 12:54
kot sem jaz to razumela, toliko dobi nadomestila plače za čas porodniškega dopusta - mislim da 67% njene plače

tudi pri nas je nadomestilo za ves porodniški dopust v enem letu več kot 245 evrov
Jaz sem razumel tako in to potrjujejo tudi moji volilci, da dobi poleg nadomestila za plače še 2000 evrov eno leto vsakmesec. torej država da za otroka skupaj 20.000 evrov.

Kakor jaz sedaj kot stric spremljam stroške otroka je jasno, da ljudje z 400 evri naše plače, nimajo finančnih pogojev za otroke. Recimo za plenice je letni strošek baje 300.000 bivših SIT.

Samo to je problem teh postkomunističnih držav, da so čez noč zamenjale sistem, ne da bi sploh razumeli akj to pomeni. Rusi so zaradi natalitete v strahu, pa jih je veliko. Slovenci pa nimate nobene možnosti.:( :( :(

DrOnyx
05.01.2007, 16:33
Evo še dokaz, da se doktor Onyx ne moti:

http://www.mladina.si/dnevnik/92352/

Otroški dodatek 25.000 evrov

Antonio Vidali

V Nemčiji bodo prihodnje leto družine z otroki dobile trikrat višje otroške doklade.

Nemške družine dobijo letno za otroka 7200 evrov otroškega dodatka, naslednje leto pa naj bi dobili trikrat več. Družina s povprečnimi mesečnimi dohodki bo tako lahko za novorojenega otroka v letu 2007 dobila tudi do 25.200 evrov.

Velik dvig otroškega dodatka, ki se je sedaj izplačeval od rojstva do otrokovega drugega rojstnega dne se bo v prihodnjem letu izplačeval od rojstva do prvega rojstnega dne posameznega otroka. Po statističnih podatkih povprečna Nemka rodi 1,37 otrok, medtem ko so natančni demografi izračunali, da bi morale roditi 2,1 otroka da bi populacija Nemcev ostala na isti ravni kot sedaj.

Z dvigom otroškega dodatka želi nemška vlada ustaviti izrazito nizko nataliteto.Zato so ženske odlašale z porodom do 1.1.2007. Nekatere so baje rodile z 12 meseci.:veryevil:

Preprosto dejstvo je, da čisti materialistični kapitalizem naravni reprodukciji populacije ni naklonjen in zahteva resne korekcije. Res škoda, da so se znebili doktor Drobniča, ki sicer ni perla, kar se tiče idej, samo je imel pa vsaj ideje. Četudi UTOPIČNE.