Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Pokol v demokraciji ali nacija potrebuje Rugla


1knap
04.01.2007, 21:59
Ta uboga nacija zares potrebuje masovno terapijo pod vodstvom strica Rugla:)ZDA: Spet krvavo v srednji šoli
Tacoma - RTV SLO

Na ameriških srednjih šolah je bilo spet krvavo. Tokrat je v mestu Tacoma v zvezni državi Washington zaradi streljanja umrl en dijak.

Najprej je bil zgolj ranjen, a je nato ranam podlegel. Policija je dijaka, ki jim je bil že znan po prejšnjih dejanjih, že prijela in mu odvzela vse orožje. Pri prijetju se ni upiral, policija pa še vedno ugiba o njegovem motivu za streljanje.

Drugih ranjenih na srečo ni bilo. Do streljanja je prišlo zjutraj po lokalnem času. Policija je po obvestilu izpraznila šolo, tako da okrog 1.700 dijakov ni imelo pouka. Drugih podrobnosti niso sporočili.


:veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil:

KRIZA!!!

Knez
04.01.2007, 23:54
Kako se je fino naslajat nad težavami drugega, a?:nonono:

Barak
05.01.2007, 06:51
Kako se je fino naslajat nad težavami drugega, a?:nonono:

To ni privoščljivost ampak obsedenost z Ameri, ker takih incidentov imaš kolker češ tudi izven ZDA. Sam za druge bolj težko izvemo, ker tam mediji ne živijo ravno na račun takih "senzacij", ki jim posledično dvigujejo gledanost!!

suum
05.01.2007, 14:20
Ja no, dosti bi pomagalo že, če bi jim malo bolj omejili dostop do orožja, da ne bi mogel vsak mulo od doma prinesti pihalnika. Sicer pa imamo pri nas še srečo, da tisti, ki so oboroženi, ne hodijo v nobeno šolo. :approve: