Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Sinope 568+ in WiFi


rup
07.01.2007, 12:23
Moj problm je povezava dveh različnih prenosnikov (HP, Toshiba) preko WiFi-ja s Sinope 568+. Dogaja se mi namreč, da mi na obeh računalnikih pada WiFi povezava pribljižno na 5 min. Na HP-ju sem na Intel-ovi WiFi karticiartici že izklopil power saving features in izvedel nadgradnjo gonilnikov. Ali ima kdo podobne probleme? Ali poza kdo rešitev?

LpP

rup
07.01.2007, 13:05
Na Microsoft-ovi stani sem našel rešitev in sedaj že skoraj 1/2 ure deluje bp. Izključiti je potrebno avtomatsko nastavitev WiFi omrežja. Start->Run->services.msc -> Wireless Zero Configuration = Disable.

LpP

X-wrt
07.05.2007, 18:22
S tem si izklopil MS Wireless Zero Configuration in sedaj uporabljaš Intelov program za wifi.

rup
08.05.2007, 05:59
Preberi http://forumi.siol.net/showpost.php?p=1196513&postcount=10

FireMan
05.09.2007, 15:47
Mogoče ve kdo kaj pomeni sporočilo "Not enough core"? To napiše v grafičnem vmesniku od modema Sinope.
LP

janezpesec1
05.09.2007, 17:43
Preberi temo http://forumi.siol.net/showthread.php?t=28106