Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Telefon in internet


ribnik
07.01.2007, 16:06
Katere žice uporablja internet na RJ45 vtiču.Zanima me, ker bi rad na en UTP kabel priklopil navaden telefon in ruter na katerem je priklopljenih več compov.Hvala za pomoč in lep pozdrav:dontknow:

js1234
07.01.2007, 18:49
misliš navadna telefonija?
uporablja notranji dve žici!

srus012
07.01.2007, 20:42
Katere žice uporablja internet na RJ45 vtiču.Zanima me, ker bi rad na en UTP kabel priklopil navaden telefon in ruter na katerem je priklopljenih več compov.Hvala za pomoč in lep pozdrav:dontknow:

Poglej si link http://www.pchardware.ro/Articles/print.php?id=115
Od osmih žil imaš v primeru 100 Mb povezave proste štiri.

LP

ribnik
08.01.2007, 06:19
Hvala.

vojteh
10.01.2007, 08:46
Mene pa zanima,kaj je z telefonsko linijo.Že od 26.12.2006 mi nekaj prekinja linijo,Ko se pogovarjam,me na drugi strani sliši uredo,na moji strani pa prekinja,tako da skoraj nič ne razumem.Kljub temu da sem večkrat klical na tehnično pomoč,še do danes ni zrihtano.

storz
10.01.2007, 13:29
Mene pa zanima,kaj je z telefonsko linijo.Že od 26.12.2006 mi nekaj prekinja linijo,Ko se pogovarjam,me na drugi strani sliši uredo,na moji strani pa prekinja,tako da skoraj nič ne razumem.Kljub temu da sem večkrat klical na tehnično pomoč,še do danes ni zrihtano.

lahko preveriš zdaj če je kaj bolje

vojteh
10.01.2007, 16:24
Ja sedaj je bolje,hvala

Andro1
19.02.2007, 10:30
Pozdrav. Sem nov uporabnik SIOLa (včeraj sem priključil DUO paket)
Sam imam enako težavo kot vojteh in me zanima kaj se da storiti oz. @storz: ali lahko enako storiš tudi zame?

lp A.

miro74
19.02.2007, 10:39
Pozdrav. Sem nov uporabnik SIOLa (včeraj sem priključil DUO paket)
Sam imam enako težavo kot vojteh in me zanima kaj se da storiti oz. @storz: ali lahko enako storiš tudi zame?

lp A.

Pokliči 080 1000. Storza očitno ni vec na Siolu.