Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Solo paket,stacionarni telefon


smukec
11.01.2007, 15:43
Prijatelju so danes priklopili solo paket,sedaj mu pa ne dela stacionarni telefon ki pa ima verjetno samo pulzno izbiranje.Če pokličeš telefonsko dobiš znak da telefon zvoni .Javili smo tudi že napako na 116 ,pa verjetno telekomovec ,v primeru da je napačen tel.aparat lahko ugotovi le da je v centrali vse o.k. ADSL je na PSTN priključku ,ostal je naročnik telekoma.Zanima me kje je napaka da mu telefon ne dela.

MrBoombastic
11.01.2007, 16:01
Poskusite še drug aparat priklopit, če je na voljo, da vidimo.

Veron
11.01.2007, 16:16
Opišeš malo kako so kabli zvezani?

Pravilno morajo biti takole:

Glavna linija > v razdelilec "Line" > iz "Modem" v modem > iz "phone" v telefon.

Če je kakor koli drugače zadeva ne bo delovala.

smukec
11.01.2007, 16:35
modema še nima,po tem ko so ga prestavili v centrali mu je telefon utihnil

Veron
11.01.2007, 16:50
Aya, če modema še nisi niti priključil, potem če ti ne bo ratalo odpravit napake pa pokliči 116, da oni še pogledajo če je use ok.

smukec
11.01.2007, 16:55
smo že javili napako na 116 mislil sem da je mogoče kaj narobe s telefonskim aparatom ki je še iz leta 1990

Veron
11.01.2007, 17:12
Lahko probaš z drugim aparatom, ko je bilo predlagano.

smukec
13.01.2007, 09:19
napaka je bila v centrali, napaka telekoma