Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Vse o aparatih Motorola [Brez reklam]


Tanatie
20.01.2006, 00:30
hoj, se komu sanja kako spravit igro z racunalnika na motorolo v3 ? kater program rabim itd.? hvala

Tanatie
28.01.2006, 23:47
ce koga zanima, ratal mi je...uporablja se program midway, edini problem je dobit kompatibilno igro, tko da ce kdo ve kje bi nasu kako pametno (kej boljsga od na primer krizcev pa krozcev, a la rayman itd) nej prosim napise...ker 800 sit na planetu za en spil ki se ga navelicas v dveh urah, pa niti ne ves kako zgleda, ce ti bo sploh vsec in ce ti bo normalno delu, je mal velik...

Tanatie
29.01.2006, 19:40
pa se to...ce ma kdo motorolo v3 pa bi menjal kak spil, ga tut z veseljem posljem...zaenkrat jih mam ene 10...

solsikke
16.02.2006, 06:38
Jst bi te pa vprašala, kako si zadovoljen z njo na splošno, ker razmišljam, da bi si jo kupila. :)

brejk
20.02.2006, 20:42
za kompatibilnost iger itd poglej tule http://www.mojmobitel.net.
stran je se bolj nova

Tanatie
25.02.2006, 02:08
sem kr zadovoljen, tipke so mal bolj cudne ker so vse nekako na isti visini, tko da se pri hitrem tipkanju (dokler se ful ne navadis pa se pol vcasih) dostikrat zmotis ker se premalo locijo med sabo...ce igrice igras gre baterija v slabem dnevu, drugace pa tudi zdrzi samo kaksne 3-5 dni (5 je ze kr ful velik)...pa se en velik problem ma in sicer da msgje shranjuje na sim kartico (kar pomeni da jih gor spravis naenkrat samo 15-20)...sicer se baje to zadnje da odpravit z nekim programom, da jih shranjuje na telefon, samo se nisem pogruntu kako...

p.s.
sem ze pogruntu kere so kompatibilne, sem najdu en seznam, samo spilov ful mal najdem na netu...no ja ceprov zdej sem jih najdu ze 35...ce kdo rabi je zazipan file s 35imi testiranimi igrami, 6 aplikacijami, navodili, parimi spili za druge telefone in programom za nalozit prek mini usb kabla - midway (cist simpl) velik 8.5 mb in ga mam pa ga naceloma lahko tut komu posljem...

kabala
02.03.2006, 20:54
pri mobitelu imajo v akciji nove telefone, med drugim tudi omenjeno motorolo in samsunga. a je mogoče kdo kupu kerga od teh dveh in če lahk mal pokomentirate... :shy:

Girl16
12.03.2006, 09:06
šele zdele sm opazila...pokrovček za baterijo na eni strani štrli. sploh se ne da zapret. jutr ga morm it zamenat.

se je to še komu zgodil

danyy
13.03.2006, 08:59
Je možno, da si sam preko USB naložiš slovenski meni v motorolo v360? Namreč kupil sem ga v Italiji in nima slovenščine. :dontknow:
Če je že kdo to storil , prosim če mi lahko pomaga.

Hvala

kletka
13.03.2006, 21:17
jaz imam motorolo, samo ne ta model, pa mi odlično služi :2thumbs:

TuNina
13.03.2006, 21:28
mene zarad moje motorole vedno bolj pogosto glava boli.

(ne me narobe razumet, s tem ne ciljam na nobeno sevanje al kaj podobnega..)

Girl16
17.03.2006, 21:54
a je možno da morm poleg nastavitev k sm jih po sms dobla za mms, še sama kej v telefonu nastavt, ker se mi zdi, da ne morm sprejemat mms

Tanatie
18.03.2006, 01:26
js mam tut probleme z mmsji...ne vem zakaj...razen tega mi pa baterija zdzi glih komi en dan pa je telefon star ene 3 mesce...motorole so obup...mi je se vedno zal da sem zamenjal staro nokio...

Girl16
18.03.2006, 07:59
zna kdo pomagat glede telih mms-jev?

Redi
18.03.2006, 09:43
zna kdo pomagat glede telih mms-jev?
Hello!
Kakšne težave imaš?Mogoče kadar dobivaš mms vidiš poročilo ampak slike ne?!Kaj pa tvoj moto.., a jih lahko pošilja??

Girl16
18.03.2006, 12:59
ne vem če jih spljoh lahk prejemam... oz. pošiljam. pošlje že, ampak folk ne dobi

Girl16
18.03.2006, 20:28
jz mam motorolo v3 pa mi pr nastavitvah za mms gateway 1 noče zadnjih treh cifr napisat tko kt je treba, torej 040 . 0 kr preskoč

kaj nej nardim???

Tanatie
18.03.2006, 22:41
js sm recimo dobil mms in pol ko sem dal da ga potegne dol oz. da mi ga pokaze je pisal da neki dela in je to trejal kakih 10 minut pol se ni pa nic zgodil sam spet mi je dal moznost da se enkrat dol potegnem...pa spet nic...isti telefon...

Redi
19.03.2006, 12:31
ne vem če jih spljoh lahk prejemam... oz. pošiljam. pošlje že, ampak folk ne dobi
A si se sploh registrirala za mms.Če to nisi moraš poslat sms z besedo MMS na 2929.Kadar dobiš njihov odgovor moraš ugasnit telefon in ga žespet uklopiti.

Girl16
19.03.2006, 18:14
sm ja

brdi
20.03.2006, 12:35
am mene ppa še zanima če je mogoče s kasnim programom shranit sporocila na to motorolo ? mislim na telefon ne pa da sprejem sam 20msgjev!

Pablo
20.03.2006, 13:14
Kako se nastavi nastavitve na motoroli, da bi dobil sms sporočilo o prispelem mailu na moj PC?:dontknow:

IMPERIAL LORD
20.03.2006, 18:01
e-mail na mobitelu si moraš nastaviti isto kot na PC-ju (pop3,smtp,uporabniško ime,geslo).

lp.

Pablo
21.03.2006, 06:49
e-mail na mobitelu si moraš nastaviti isto kot na PC-ju (pop3,smtp,uporabniško ime,geslo).

lp.


Hvala, bom probal.:wink:

tayaoo
21.03.2006, 19:26
imam sony ericsson
ali kdo ve kateri e-predal se lahko nastavi, da prejmeš e-mail iz PC na mobitel.
Operater mi je rekel, da hotmail , yahoo, gmail ne deluje?!:dontknow: :dontknow:
hvala

Tanatie
22.03.2006, 01:43
ja se da, sem ze nekje bral kako sam se mi je zdel prevec zakompliciran pa sem rajs pustu, ker jo bom itak v kratkem prodal...baje pa da pol ko ga "popravis" lahko shranis neki cez 100 msgjev...zdej jih shranjuje na sim, pol ko pa un programcic uporabis jih pa na telefon...

p.s.
kup kdo razr motorolo? 35-40k, rabljena 2 mesca ful d best ibr ales telefon trga gate...

Pablo
22.03.2006, 15:52
Meni tudi ne deluje.:dontknow:

Redi
25.03.2006, 14:22
jz mam motorolo v3 pa mi pr nastavitvah za mms gateway 1 noče zadnjih treh cifr napisat tko kt je treba, torej 040 . 0 kr preskoč

kaj nej nardim???



A si probala iskat pomoč na mobitelovem web-u Tukaj pritisni na sledeči link:
http://www.mobitel.si/slo/Pomocininformacije/Tablavprasanjainodgovori/default.asp
pa veliko sreče ti želim.;)

Matjaz26
30.03.2006, 12:35
men tud ne deluje...

popka
30.03.2006, 13:40
teli nimajo pop strežnika (kukr jest vem)

siolov dela, email.si mislm, da dela, planetov dela. skratka pop strežnik mora met določen.

Dijatlov
29.08.2006, 16:17
Jaz imam mobitel Motorola V600 in si hočem gor dat MP3 iz računalnika. Potem ko ga priklopim na računalnik mi napiše da Windows xp ne podpira mobitela in se mi ne pojavi mapa da bi lahko MP3 noter dal. Kaj naj naredim da si bom lahko MP3 dal ?

ksimon
29.08.2006, 16:22
Preštekavaj malo z usb-ji, mogoče imaš katerga starega (1.1), če pa to ne pomaga pa izklop požarni zid.

Kaj zraven nisi dobu noben program al kaj?

Dijatlov
29.08.2006, 17:43
Sem pa nič ne pomaga.

Xtmprszntwlfd
29.08.2006, 17:57
Najprej sem sklepal, da je kaj narobe z gonilniki, zato sem odprl google in vpisal ime telefona in "drivers. Prvi rezultat je http://forums.mobiledia.com/topic22334.html , notri nekdo sprašuje isto stvar in celo odgovor je tam.

pungartnikovkurl
10.09.2006, 16:27
mene zanima,kje bi lahk dobu msn za motorolo v3x pa kak se aplikacije nalagajo na ta telefon

ksimon
15.09.2006, 07:34
Pozdravljeni!

Zanimam se za nakup omenjenega telefona, pa me zanima kako dolgo drži baterija, pa če so kaki problemi z njo.

http://www.mobitel.si/slo/Ponudba/GSMnarocniki/Ponudbainceniki/Mobiteli/Opisimobitelov/Motorola/E1000.asp


Aja, se to splača za 40 jurjev, al rajš še mal pršparat za Nokio;)

Lp!

Remix
16.09.2006, 17:56
Mnja, men tud ta telefon ne zgleda slab, samo kaksen je je pa vprasanje, nism ga se sprobav, ampak ce bi mev namen kupt telefon za tak denar raj dodam se mal vec, pa si kupm eno vredu nokio..

danijel2
16.09.2006, 22:24
NE NE IN NE, moj sošolec ima ta mobi, niti slučajno ga ne vzemi, žal ti bo.


Raje: http://www.mobitel.si/slo/Ponudba/GSMnarocniki/Ponudbainceniki/Mobiteli/Opisimobitelov/BenQSiemens/BenQSiemensEF81.asp

Ali: http://www.mobitel.si/slo/Ponudba/GSMnarocniki/Ponudbainceniki/Mobiteli/Opisimobitelov/SonyEricsson/W810i.asp

Sam imam Benq-Siemens EF81, in je zelo v redu.

ksimon
17.09.2006, 11:13
Aha, hmmm....

Kaj pa tale: http://www.mobitel.si/slo/Ponudba/GSMnarocniki/Ponudbainceniki/Mobiteli/Opisimobitelov/Motorola/E1070.asp

V študentskem paketu je 20 jurjev, kaj pravte?

Mal sem v denarni krizi, rabim pa nov telefon, tak da Nokia bo morala še mal počakat ;)

danijel2
17.09.2006, 13:49
Ei lahko ja.

-mesto za spomin.kartico
-umts
-Bluetooth
-ločljivost 1,3 milijona točk

danijel2
17.09.2006, 13:54
Največkrat se aplikacije nalagajo na telefon preko usb kabla, če si ga dobil zraven si verjetno dobil tudi cd z gonilniki in program z katerim boš povezan z mobijem, če pa nisi dobil, pojdi v simobil al mobitel pa vprašaj če prodajajo, pa dobiš program in usb kabel, lahko pa je tudi preko modrega zoba(če telefon podpira), lahko pa je tudi preko infrardečega vmesnika, aplikacije za motorole in druge mobilne telefone lahko dobiš lahko dobiš tukaj:http://www.getjar.com/software/



Lp, srečno:)

spartan
08.11.2006, 11:27
...ima kdo kakšne izkušnje s temi telefoni?

Mnenja?

dzuko
09.11.2006, 08:32
Lahko povem za Motorolo V3:

+ meni lep, še posebej tipkovnia
+ ima vse kar rabiš
+ glede na starost je verjetno že razmeroma poceni

- preslab zaslon (resolucija)
- premalo spomina (res poudarek na premalo)

Če bi danes kupoval telefon ga jaz osebno ne bi kupil..je šel čas naprej...

spartan
09.11.2006, 18:02
...poteče mi 2-letna obveza pa si lahko izberem kaj novega; tako da so cene vseh telefonov približno vzporedno enake, če se zopet zavežem.

kaj pa bi vi priporočali:shy:

vajenc
16.11.2006, 22:21
Tut mene zanima Kakšne izkušnje imate z MOTOROLO V3X. Kolk zdrži baterija? itd.
Kakšen komentarček prosim?
Hvala

dNy
25.11.2006, 09:05
A ma kdo msn za mobi pa da mal denarja pobira pa bi prosu če mi da ime msnja

Octapus
02.01.2007, 11:44
Jaz imam Motorola V3, kupil sem ga taskoj ko je prišel ven, baterija drži 1 teden, izgled enkraten, tanek, lahek, podpira mp3, slabost je premalo placa, naložiš si lahko tam nekje 5-6 mp3 pesmi.

Skratka meni je telefon povsem zadovoljiv.:2thumbs:

ksimon
02.01.2007, 18:38
Jaz imam Motorola V3, kupil sem ga taskoj ko je prišel ven, baterija drži 1 teden, izgled enkraten, tanek, lahek, podpira mp3, slabost je premalo placa, naložiš si lahko tam nekje 5-6 mp3 pesmi.

Skratka meni je telefon povsem zadovoljiv.:2thumbs:

Uff, sklepam, da ga imaš nonstop v stand-by-ju, pa ponoč ga izklapljaš a ne?

Soseda ima to V3 pa ji zdrži max 2 dni (normalna uporaba).

Mogoče pa imaš 3000 mAh???

vejca
13.01.2007, 15:52
Pozdravček!

Hči je za rojstni dan dobila v dar Motorolo v3, čez noč se je polnila danes zjutraj je hotela dat vanjo sim kartico in telefon vklopit, pa na žalost se telefon ne prižge. Ko nekaj časa držiš tipko za vklop se samo tipkovnica malo zasveti, to je pa tudi vse. A je kdo mogoče imel že take ali podobne probleme in ali je res da baterija zdrži samo en dan tako kot pravijo nekateri.
Hvala vam za vse odgovore in lep pozdrav

btomaz
15.01.2007, 21:50
A je mogoče baterija prazna ? Probaj ga priključit na elektriko in potem vključi. Baterija pri V3 pa drži vsaj 3 dni. Seveda, če ne telefonariš po nekaj ur dnevno. Ob normalni (zmerni) porabi, drži gotovo 3 dni.

Če se še vedno ne zbudi, potem pa na servis z njo. Imaš pač smolo, da naletiš ravno na pokvarjeno zverino. Jo je morda že kdo v trgovino vrnil, pa so ga lepo nazaj zapakirali in podtaknili. Ja, tudi to se dogaja :nonono:

vejca
16.01.2007, 13:44
A je mogoče baterija prazna ? Probaj ga priključit na elektriko in potem vključi. Baterija pri V3 pa drži vsaj 3 dni. Seveda, če ne telefonariš po nekaj ur dnevno. Ob normalni (zmerni) porabi, drži gotovo 3 dni.

Če se še vedno ne zbudi, potem pa na servis z njo. Imaš pač smolo, da naletiš ravno na pokvarjeno zverino. Jo je morda že kdo v trgovino vrnil, pa so ga lepo nazaj zapakirali in podtaknili. Ja, tudi to se dogaja :nonono:

Hja, sem bla včeraj na servisu, pa so mi povedali da garancija ni njihova ampak se moram obrniti na trgovino, kjer je bil telefon kupljen, ker je njihova garancija. So pa ugotovili da je skurjena plošča.
Tako da sem stvar že uredila.

zeriX
01.02.2007, 15:17
in seveda se zavedaš da je možnost da servis tega nebo priznal kot popravilo v garancijske roku
ker je plošča skurjena, morda prenapetost med 16urnim polnjenjem?:dontknow:
servevis je sicer za motorole ram2 v ljubljani, mislim da majo trgovino v btcju ljubljana

zeriX
01.02.2007, 15:19
sicer sem velik MOTOFAN bi temu telefonu raje rekel ne, glede na to koliko teh V3 sem videl že zanič in vsi enako napako, telefon se kar sam vklaplja ko je izklopljen in večkrat "zašteka" in ga je potrebno vgasnit in ponovno prižgat...

Ive
04.03.2007, 15:46
Mam motorolo MPX 200 in me zanima če ima kdo nastavitve za MMS, WAP, GPRS in MSN Hvala!

praviVitez
23.03.2007, 03:31
Mogoče bo vprašanje malce brez veze samo ne gre in ne gre ...imam motorolo v547 in ne morm pošiljat slik ...vse vredu ko slikam in jih spravm a ko jih hočem poslati kateremu koli uporabniku mu pošljem zgolj zelen križec...na mobitelu so mi vklopili opcijo tudi po sms poslala nastavitve ...vendar nič ....kaj naj nardim ni važno tudi koliko je velika slika ne gre in ne gre.....če kdo ve v čem je finta ... tenx

popka
23.03.2007, 12:44
Če ti odpošlje, je pr teb vse uredu. Mogoče bi blo dobr sliko pomanjšat. A to se ti samo pr enmu dogaja, al pri vseh, katerim pošiljaš sliko?

praviVitez
24.03.2007, 03:21
Če ti odpošlje, je pr teb vse uredu. Mogoče bi blo dobr sliko pomanjšat. A to se ti samo pr enmu dogaja, al pri vseh, katerim pošiljaš sliko?

..ojla ja ko jaz slikam in pošljem (vsaj enim šestim različnim aparatom)...se ne zgodi nič niti ko pomanjšam sliko če pa jaz dobim sliko po mms-u in jo pošljem naprej je vse vredu ...tko da res ne vem ..se kr mal neumnga počutm ko sploh ne vem kje naj kaj nastavm al pa ne vem......

popka
24.03.2007, 05:56
mnja, v tem primeru nimaš več kej nastaulat, mam filing, da je treba tole tvojo Motorolco jet mal k zdravniku pokazat:clown:

arturius
26.04.2007, 22:53
Mam motorolo MPX 200 in me zanima če ima kdo nastavitve za MMS, WAP, GPRS in MSN Hvala!

To je ta Motorola za Windowsi, ne. :rolling: Teh ni ravno veliko, zato ti priporočam, da pokličeš na 041 700 700, pa ti bodo tam razložili. In MSN ti bo začel delovat, ko boš lahko vzpostavil GPRS povezavo, to je vse.

peter
13.10.2007, 10:04
Zanima me kako prenesti Igrice z računalnika na telefon motorola razor v3xx. Ko hočem prenesti executable jar file in jad datoteko preko usb kabla mi javi napako. Če ne gre preko kabla kateri bloototh moram uporabiti na računalniku?

soncnica
18.12.2007, 12:59
v dar sem dobila motorolo V3xx, pa me zanima kakšne imate izkušnje?baterija,...?

Stane
18.12.2007, 22:45
http://geesem.blog.siol.net/2007/12/18/zamenjava-v-motoroli/

:-)

soncnica
27.12.2007, 08:03
no, mam prašanje- ko pri motoroli V3xx nastavim zvonjenje za doloceno osebo, se da spremenit tut zvok sms-a? ker sem prečekirala vse, pa ne gre- ob smsju zvoni ista melodija (pri doloceni osebi) kot za zvonjenje...:dontknow:

se neki...3G omrezje za video telefonijo- se sploh ne da spremenit, posledicno gre baterije ful kmal h koncu...?

peter
16.03.2008, 14:42
Kkupil sem motorolo razr v3i, ki ima samo angleški meni. Ga je mogoče spremeniti v slovenskega in na kakšen način. Ker se na stvari ne spoznam, bi prosil za morebitna navodila. Hvala:2thumbs:

Fritzt
28.10.2009, 15:33
Da malce osvežimo tole temo.

Motorola se s tem Android 2.0 telefonom verjetno vrača na prizorišče. V velikem slogu:
http://www.youtube.com/watch?v=dPYM-XTqcec