Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Zamenjava amino daljinca


pcs
18.01.2007, 11:40
Mogoče bi si kdo mislil, da je taka zamenjava enostavna, ampak še zdaleč ni tako.

080 1000/1 trdijo, da ni problema, naročiš in pošljejo na dom vnaprej, da nisi brez daljinca,
ampak pokliči na 080 1000/2, da se zmeniš in naročiš...

080 1000 / 2 pokličem, naiven kot sem, in jasno ne vejo nič o pošiljanju vnaprej, svetujejo
naj grem v teletrgovino, kjer imajo to vse na zalogi in dobiš takoj

PS: Čakam precej časa, da dobim zvezo! Razen pri prodaji, seveda, pri prodaji
dobiš zvezo takoj brez problema. Ko si pa enkrat noter te pa ne ***ejo več.

Še vedno naiven kličem v Kranjsko tele trgovino. No luck. Nimajo na zalogi in še več,
Siol so že davno obvestili, da rabijo nove daljince, pa ne reagira!

Zakaj je vsaka zahteva pri Siolu vedno boj z mlini na veter? :nonono:

pcs
18.01.2007, 12:03
Ok, zdaj se nekaj dogaja, bom javil, če ga dobim.

BaTeK
20.01.2007, 08:28
Kaj je pa narobe pri dalincu?

Meni so se pri tipke (+,- za zvok in programe) znaki čisto izbrisali. Pa sem klical na 0801000 pa so mi rekli da naj pokličem telekom trgovino. In ko sem poklical so rekli da to nimajo nič na zalogi če hočem lahko pošljem v direkno v kranj. Aja pa je rekel še da te dalince imajo na derenu (verjetno jih imajo monterj).

SloCop
20.01.2007, 10:47
In zakaj bi ti kdo menjal dalinca če si ti zbrisal kar je pač natisnjeno gor. To je mehanska napaka.... pač obraba... ni ludno da je skos gužva pa čakanje povsod k ga s takimi serjete

BaTeK
20.01.2007, 13:23
Lej če se ti znucajo po 2 mesecih to ni normalono, saj meni se tako zdi. Drugače pa uporabljam tudi druge tipke pa se pri njih nepozna obraba.

pcs
22.01.2007, 00:15
+- res ne rabis, ampak pri meni ne dela tipka 1. Tipka za preklop med tv in sioltv je crknila ze pol leta nazaj.
Glede na to, da sem v drazjem starem paketu in je lastnik te elektronske sare telekom mi ga pac morajo zamenjat brezplacno kadarkoli kaj crkne.

Cavallo
22.01.2007, 05:48
A mam sam jest tak obcutek al se to tudi drugim dogaja. Ta dalinc zre baterije kot po tekocem traku. Ko dam nove not ene 4 dni dela super fino pol morm pa ze lovit da zadenem tist blesav tranzistor od siola da sploh lohk kej preslatam :/

pcs
24.01.2007, 20:53
A mam sam jest tak obcutek al se to tudi drugim dogaja. Ta dalinc zre baterije kot po tekocem traku. Ko dam nove not ene 4 dni dela super fino pol morm pa ze lovit da zadenem tist blesav tranzistor od siola da sploh lohk kej preslatam :/

Baterije drzijo dolgo, ampak daljinec je pa res bolj klumpast. Ce postavis aminota
vodoravno, ne lovi da ga ***es. Ce je pokonci, je malo bolje, ampak se zmeraj ima
dokaj ozek snop.

Pa tudi drugace je glup, ce hoces izbrat recimo 1 velikokrat prime 11 in podobno.

Sem pa dobil danes zamenjavo, yipiiii

alfista
25.01.2007, 17:15
koliko si dal?

pcs
30.01.2007, 15:02
koliko si dal?

Dal nič ker imam star paket in plačujem tudi dražjo naročnino, ker je lastnik vse šare Telekom/Siol.

Zdaj po zamenjavi daljinca bom zamenjal na novi cenejši paket, ko T-2 končno napelje optiko,
kar bo menda tudi v kakšnem letu, pa sayonara.

M

alfista
01.02.2007, 12:22
Danes sem bil v teletrgovini kjer so mi rekli da naj pokličem na siol da mi pošljejo novi daljinec. Pokličem na siol pa mi rečejo da naj grem v teletrgovino po novega oz. če pa ga nimajo naj jim mojega pošljem v Ljubljano nato da mi bodo poslali novega!? Halo? in kaj bom jaz delal brez daljinskega nedoločeno št. dni?

janezpesec1
01.02.2007, 19:04
V kateri teletrgovini si bil ? Enkrat je storz pisal da daljince menjajo samo na Pražakovi.

pcs
13.02.2007, 14:37
Danes mi je siol poslal že drugi amino daljinec :dontknow:

Torej, v končni fazi imam trenutno dva nova amino daljinca :)

Slaba novica je, da če mi ne bi uspelo prepričat prijazne gospodične na 0801000 (do katere
človek pride po konkretnem čakanju), naj mi pošlje daljinca vnaprej, bi bil brez daljinca cca
3 tedne, preden bi prejel zamenjavo.

A kdo rabi novega daljinca? :2thumbs:

alfista
16.02.2007, 14:15
Meni rabi, se zmenimo!:rolling:

Vsemogočni
26.02.2007, 00:14
Baterije drzijo dolgo, ampak daljinec je pa res bolj klumpast. Ce postavis aminota
vodoravno, ne lovi da ga ***es. Ce je pokonci, je malo bolje, ampak se zmeraj ima
dokaj ozek snop.

Pa tudi drugace je glup, ce hoces izbrat recimo 1 velikokrat prime 11 in podobno.

Sem pa dobil danes zamenjavo, yipiiii

Baterija zdrži kar precej časa, pri dokaj pogostem pretikanju. Amino pa lovi žarek odvisno kje ga imaš postavljenega. Pri nas ga imamo na polički pod TV aparatom, čisto spredaj poličke in nimamo nikoli problema s prestavljanjem kanalov, tudi če ne držiš daljinca točno v smeri aminota. Je pa amino na podstavku, tako, da stoji pokonci, ne za kakimi knjigami ali škatlami ali prti.

ceeeko
26.02.2007, 21:58
Baterija zdrži kar precej časa, pri dokaj pogostem pretikanju. Amino pa lovi žarek odvisno kje ga imaš postavljenega. Pri nas ga imamo na polički pod TV aparatom, čisto spredaj poličke in nimamo nikoli problema s prestavljanjem kanalov, tudi če ne držiš daljinca točno v smeri aminota. Je pa amino na podstavku, tako, da stoji pokonci, ne za kakimi knjigami ali škatlami ali prti.

Enako pri meni, čisto normalno dela.
Poraba baterije je tudi zaenkrat normalna (Uporabljam jih (http://www.chinefine.com/img/cm043.jpg) (size AAA R03 UM4 1.5V) približno 4 mesce)

Meni so se pri tipke (+,- za zvok in programe) znaki čisto izbrisali. Pa sem klical na 0801000 pa so mi rekli da naj pokličem telekom trgovino. In ko sem poklical so rekli da to nimajo nič na zalogi če hočem lahko pošljem v direkno v kranj. Aja pa je rekel še da te dalince imajo na derenu (verjetno jih imajo monterj).

Nardiš si tako cheap varijanto zaščite pa si miren :)

Zaščiten Daljinec:

prej

http://i16.tinypic.com/4ggues7.jpg

potem

http://i18.tinypic.com/2lig8yx.jpg