Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Študij v tujini HAKES


globaldreamvision
19.01.2007, 23:05
Z veseljem vam sporočamo, da smo z januarjem 2007 v Sloveniji začeli s programom HAKES, ki omogoča sredstva za študij v tujini.

HAKES je mednarodna organizacija, ustanovljena v Estoniji, ki predstavlja institucije na področju visokega šolstva v Evropi, saj sodeluje z različnim fakultetami in skrbi za prijavo, dokumentacijo in vpis mladih na šole, ki jih zastopa.

V tem trenutku se lahko mladi prijavijo na dvanajst mednarodnih programov na štirih danskih šolah in na 240 dodiplomskih programov in 70 magisterskih programov v Angliji na Anglia Ruskin University v Cambridgu in Chelmsfordu. Kriteriji za vpis so podobni kriterijem za vpis na slovenske fakultete. Študij je brezplačen (na Danskem popolnoma, v Angliji pa pokrijejo dve tretjini), saj ga krijejo institucije, ki sodelujejo s HAKESom.
Prijava za študij, ki se začne jeseni 2007, se konča 15. marca 2007.

Na koncu bi radi poudarili, da je HAKES nastal predvsem zaradi želje po pomoči mladim, ki odhajajo na študij v tujini. Predvsem bomo preko programa poskrbeli za čim manjšo birokracijo, HAKESOVI študentje pa v tujini niso nikoli sami, saj za njihovo dobro počutje skrbi številčna ekipa.

Podrobnejši opis programa je na ogled na spletni strani http://www.hakes.si

chicken
21.01.2007, 21:06
sliši se odlično.vsaj nekdo skrbi za današnjo mladino....

domine
22.01.2007, 15:43
to se mal velik prelepo sliš, sigurn je kkšen trik....:dontknow: