Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Opel vs. Mazda


genetik
23.01.2007, 08:48
Zdravo!

Še ena tistih o primerjavi;)

Skratka, zanima me vaše mnenje o Opel Zafiri in Mazdi 5. Kaj, zakaj, zakaj ne, itd. ;)

Hvala že v naprej pa LP

mrjerry
23.01.2007, 09:30
Ce sprasujes za nov model zafire - menda ima zelo pametno narejeno notranjost. Ce postavis cisto zadnje sedeze, se vedno ostaja nekaj prtljaznika. Tudi design mi je vsec. Poznam pa tudi eno, ki ima starejso zafiro in je zadovoljna.

Mazde pa slovijo po tem, da so zelo zanesljive, ne bi pa vedel kaj vec o njej. Jaz bi se takole iz prve bolj nagnil proti Zafiri, bi se pa seveda pozanimal tudi pri Mazdi. Ce kupujes novo, obvezno z obema za po en dan na testno voznjo. In ne pozabit pretaknit celega avtomobila.

Draško
12.02.2007, 18:56
Jst nimam iskušenj glih z Oplom,Z Mazdo pa.Takol: Opel proti Mazdi glede kvalitete notranjih materjalov sigurno boljši,prav tako zvočna izolacija je pr Oplu sigurno boljša. Potem udobje je verjetno tudi boljše pri oplu. Če pa si malo bolj šprtnega tipa glede vožnje je pa zame stvar taka::D Mazda je veliko bolj trd avto ker pomeni bolši občutek voznika s cestiščem. Položaj sedenja in občutki za volanom so pri Mazdi fenomenalni.Za konec pa še to:servisi za Mazdo pa niso glih poceni,je pa res da je Mazda eden najbol zanesljivih avtov.Najbolje pa je probat oba modela,pa boš stvar rešu.

GiGi
15.02.2007, 15:49
Jaz sem vozu mazdo dizel verzijo. Špica avto! Tudi glede na vse ostalo jo priporočam pred zafiro brez da trenem okom. Drsna vrata so en boljših pogruntavščin