Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : kako zbrišem osnutke???


pikec85
24.01.2007, 19:01
nabralo se mi je že kar nekaj osnutkov, kateri predstavljajo moje "na pol" narejene prispevke

zdaj bi jih zbrisal, pa nikjer ne najdem gumba "Delete" ali kaj podobnega

zanima me, kako lahko to storim ...

hvala za odgovor že vnaprej ... ;)

admin
25.01.2007, 07:47
Odpri osnutek, spodaj pod dodatnimi polji imaš Briši objavo.

pikec85
26.01.2007, 07:52
aha, hvala! ;)