Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : EURO JOKER - se splaca ali je nateg?


elli
24.01.2007, 23:05
Danes sem prejela posto od Extra Marketinga. Pred casom sem izpolnila nagradni vprasalnik o tem, kaj menim, da bo prinesla uvedba evra (EURO JOKER) in sedaj sem prejela pismo, kjer pise, da sem dobitnik dveh nagrad
1. celodnevni izlet v Opatijo z vkljucenim kosilom
2. 7 dni zimske pocitnice za eno osebo

Vem da je podobna nagradna igra potekala ze pred casom in to za avto Honda Civic, ce se ne motim.

Skratka zanima me ali je na tem forumu kdo, ki je sodeloval v nagradnih igrah EXTRA MARKETINGA in sel na njihove izlete, podelitve nagrad in na promotivne showe.
Mi zna kdo povedat ali res dobis nagrado in ali se vse skupaj sploh splaca ali gre samo za nateg, kjer ti sponzorji potem na vsak nacin vsiljujejo svoje izdelke?

:dontknow:

Limml
25.01.2007, 07:20
splača splača, spotoma, ko greš v opatijo po nagarado se bi pa lahko še k amway prjavla......itak živimo v svetu, k nagrade kar talajo, sam je pa mal čudn, da ti je ne pošljejo po pošti, tebi, srečni dobitnici, a ne?

florjan
27.01.2007, 22:32
Pred nekaj tedni je tudi moja žena dobila podobno pismo. Seveda vem, da nič ni zastonj, pa je vseeno vstrajala na tem, da grem z njo. Na listu je pisalo, da je dobila že dve nagradi (Izlet v Opatijo in teden počitnic na Blatnem jezeru) in kandidira za tretjo (10.000€). Pa sva šla!
V Opatiji (točneje na hribu nad njo) je stvar izgledala zelo dobro, proti vsemu mojemu pričakovanju in skepsi.
Predstavitelj je pojasnil, da pač prodajajo na drugačen način in denar, ki bi šel za reklame, uporabijo za izlet in podobno. Takoj se je spravil k tretji nagradi, evrom. Na mizi je imel majhen sef na številčno kombinacijo (6 številk). Vsak povabljenec je imel pravico do toliko poskusov, kolikor je pripeljal prijateljev s sabo. Če mu verjamem, je bila v pismu, prilepljenem na sef pravilna šifra, potrjena od "bilježnika" (notarja) iz Zagreba. Seveda ni bilo uspeha,
sem pa tudi ugotovil, da je še ena taka skrinja v sosednji gostilni, kjer je bila skupina z drugega avtobusa. So se zanesli na možnosti 1 proti milijon?
Glede druge nagrade - tu je nateg številka ena:
res dobiš en teden počitnic ob Blatnem jezeru, vendar je še kavelj: ne moreš iti sam ali doplačaš po 25€ na noč za enoposteljno sobo, ali pa gre kdo s tabo in plača ceno 489€ s popustom 100€. Na koncu je ceneje, če se oba odpeljeta do kakšnih toplic v Prekmurju. Tunizija, teden dni, z letalom, je kar veliko cenejša.
Naprej: predstavili so vse mogoče:
- likalni stroj Singer, če napraviš predstavitev (doma) za štiri pare (ni treba, da so zakonski) dobiš garnituro moške in ženske ure "znamenite" švicarske znamke Crown (na internetu je ni), na škatlici pa piše, da imata uri precizna mehanizma Seiko.
- posode (lonce, ponve, indukcijski kuhalnik, nože...) nemške znamke Berghoff,
in na koncu, kot vrhunec, posteljne vložke in posteljnino Vital Line.
Naročiti je bilo mogoče vse, bilo je pa nekaj drugih dodatkov. Tu se pa stvar začne.
Za nakup nad 1000€ si dobil nagrado, posodo Berghoff, dvanajst delov, vredno 818€ (po njihovem ceniku). Za naročilo nad 1500€ so dali zraven posodo Berghoff, 16 delno, "vredno" malo manj kot 1000€.
Še cena posteljnih vložkov (madrac): 80x190 ali 200 369€, 90x190 ali 200 415€.
Ker me je zadeva res presenetila, sem pobrskal po internetu in našel kar nekaj zanimivih podatkov:
- polpenzion v istem hotelu na Balatonu med 46€ in 50€ (koliko je za agencijo?)
- posoda Berghoff se prodaja tudi po 129€ (z besedo: stodevetindvajset evrov) za šestnajstdelni komplet.

Pravzaprav je največje vprašanje posteljni vložek. Niti najmanj se ne spoznam na tovrstno robo, koliko to zares stane. Če je cena ugodna, potem je nateg samo v tem, da si človek misli, da je dobil veliko večjo nagrado kot jo je zares dobil (seveda če ne gre tudi na Balaton).

cacika
31.01.2007, 16:50
Florjan - hvala za izčrpno poročilo v zvezi z Evro Joker. Danes sem nameč prejela obvestilo, kakšna srečnica sem in povabilo v Opatijo in vse ostalo, kot vaša žena in pred vami forumka, ki je sprožila vaš odgovor.
Sem se spraševala v čem je trik in zakaj tako daleč po nagrado- tudi sama ne verjamem, da je kaj popolnoma zastojn - in hitro dobila odgovor, ki je samo potrdil moje sume in potrditev odločitve, da na izlet ne grem.
Lep pozdrav obema, ki sta načela to temo.:2thumbs:

florjan
31.01.2007, 22:41
Florjan - hvala za izčrpno poročilo v zvezi z Evro Joker. Danes sem nameč prejela obvestilo, kakšna srečnica sem in povabilo v Opatijo in vse ostalo, kot vaša žena in pred vami forumka, ki je sprožila vaš odgovor.
Sem se spraševala v čem je trik in zakaj tako daleč po nagrado- tudi sama ne verjamem, da je kaj popolnoma zastojn - in hitro dobila odgovor, ki je samo potrdil moje sume in potrditev odločitve, da na izlet ne grem.
Lep pozdrav obema, ki sta načela to temo.:2thumbs:

Hej, saj z izletom ni nič narobe. Res moraš kakšno urico poslušati nakladanje, ampak ura sprehoda po Opatiji tudi ni na razpolago vsak dan. Pa še kosilo (malo močnejša malica) dobiš, res vse zastonj! Kar pojdi in uživaj!

cacika
01.02.2007, 17:07
Pozdravljen!

Že, že, da ni vsak dan tak izlet - organiziran in zastojn, vendar nisva navdušenca nad takimi izleti.(beri avtobus).:P
Dobitek pa premalo "potegne" - :nonono:
lp

frigelc
01.02.2007, 18:08
2005-opatija-game colletion
2006-opatija-extra marketing (glej pod honda civic) izžrebali naj bi jo v letu 2006 bla.bla
2007-opatija-euro joker

Matr smo Slovenci ****** narod,samo da nam eden nekaj naflanca pa hitr u avtobus pa v opatijo.
Zakaj policija nič ne ukrepa ,ko zvabljajo ljudi v piramidne sisteme in ostale finte?
Če bi bilo vse pošteno bi bile vse te igre organizirane pri nas v Sloveniji.Dol jim Slovenci nič ne morejo ,Hrvatov pa itak ne sprvljajo v igre da jih ne bi kdo prijavil.Vodje so pa hrvati z slovenskimi pomočniki ki poberejo drobtince
Pri nas imajo samo P.P. (poštne predale) zato da niso izsledljivi.
No zdaj pa le hitro dol.
Dol imajo vse zastonj in lepe nagrade pa čisto nič ni treba naredit.
Teli hrvatarji so pa res prijazen narod da takole nagrajujejo Slovence(he,he,he vsako zimo ko imajo mrtvo sezono, da jo popestrijo Butasti Slovenci)

LittleGirl
03.02.2007, 11:24
Saus!

Mene pa samo zanima, v katerem kraju naj bi bil ta avtobus pred Mercatroju ?

lputput
14.02.2007, 20:15
Hej!

Tudi js sm dobila včeraj dop dobila pismo in sm bla na začetku celo navdušena,samo večkrat ko sem brala bolj se mi je zdelo vse skupaj čudno. Pa sm šla mal na net pogledat in sm vas najdla,tko da hvala za tele informacije,zdej ziher ne bom šla na ta izlet. Pa je sploh ze kdo dobu teh 10000 eurov?

lp vsem

nimimar
26.07.2007, 10:56
Ker je žena dobila za nagrado 8-dnevni izlet v Španijo sva šla tudi v Opatijo s še dvema, ki sva ju lahko povabila s seboj. Poslušali smo 3 ure reklamiranja raznih izdelkov, skromno kosilo, bilo je zanimivo, brez posiljevanj za nakup predstavljenih izdelkov. Z ženo sva dobila ceneni ročni uri, jaz in ostali smo dobili bon za 200 EUR vnovčljiv za izlet v Španijo. Pri Street toursu iz Portoroža sva se prijavila za izlet, mene stane 389 EUR, ženo nič. Primerljivi izleti s podobnim programom in storitvami (ne letovanja, da ne bo pomote) pri Kompasu so dražji od 389 EUR. Ko se bom vrnil z izleta, bom dal dokončno sodbo, zato se čudim nekaterim, ki že v naprej vedo , da je to nateg.
Mnogi preprosto ne razumejo, da je to le eden od načinov reklamiranja in prodaje. Če je to nateg, potem smo žal vsak dan nategnjeni tudi pri klasični prodaji v raznih Mercatorjih,Sparih, Lidlih. Kako? Plačamo jumbo plakate po 8.000 EUR, časopisno stran 4.000 - 8.000 EUR, minuto na tv 3.000 EUR, kilograme reklam, ki nam jih poštarji, ne zastonj, dostavijo na dom, da ne govorim o tonah kvarljivih in ne kvarljivih izdelkov izdelkov, ki jih ti trgovci morajo vsak dan uničiti.
Sunshine turistk, Vital line, Singer, Berghoff, Crown reklamirajo in prodajajo na dugačen način, nimajo vseh ogromnih stroškov, ki jih ima klasična trgovina. Zato nas obdarujejo, toda nič ni zastonj tako pri enih kot pri drugih. Na koncu vse plačamo, eni več drugi manj, vendar plačamo vsi brez izjeme. V tem smislu smo povsod nategnjeni. Je zdaj kaj bolj jasno ? Če ni, se ni treba sekirat, saj jaz tudi ne vem kako deluje mobilni telefon pa ga vsak dan uporabljam.

bico
11.08.2007, 09:25
Jaz sem že 3X dobil mercedeza....;-)

danijeli
06.09.2007, 15:09
Prav zanima me, zakaj se ljudje prijavljamo na razne nagradne igre,če je pa potem problem, ko je treba "ponjo".
Bavaria woltex company dela na enak sistem.Rešiš križanko, te povabijo v domačem kraju na podelitev, pred tem 2 uri predstavijo svoje izdelke, te prepričujejo v nakup, nekaj poješ in končno dobiš kakšno dekco,pa copatke,...in greš domov....
Kar ti od tega ostane je vprašanje, kako si lahko brez tega sploh spal.

"Vsake oči imajo svojga malarja!"


V Opatijo bom mogoče res šla (če dobim dopust):dontknow:

Eva
14.09.2007, 09:48
Tudi jaz sem ena izmed dobitnikov nagrade v Opatiji - lansko leto, ko je bila glavna nagrada Honda.

V Opatijo sva z možem šla, ker z družino redko kam gremo in zaradi lepega vremena je bil pravzaprav čisto lep izlet. Tam sva dobila kosilo (resda bolj skromno) in nagrado - potovanje v Španijo. No ja, na potovanje nisva šla, ker jaz ne maram nategov (mož bi šel, hehe) . Ko je pogoj za sprejem nagrade ta, da MORAM vzeti s sebo še nekoga, ki bo za izlet plačal, tega že iz trme ne vzamem. Čisto postranska stvar je, da težko greva za en teden od doma.

AMPAK....

Nekaj znancev je na potovanje šlo in so bili zadovoljni. Vožnjo z avtobusom so prestali, vreme imeli lepo, nastanitev in hrana je bila tudi OK. Vodeni izleti, vključeni v potovanje, so bili pa tudi menda v redu. Tule bi čisto osebno pripomnila, da od izletov z vodičem ponavadi vsaj kaj odneseš, saj vodič pokaže res tisto, kar je vredno pogledat, pove kaj o kraju ali dogodku, ki je znamenit, slaba stran je takih izletov pa je večno hitenje.

Zaključek...

Če nekomu ni odveč za drugo osebo doplačati, in če na ponujeni destinaciji še ni bil, potem je vredno iti. Res pa je, da je cenovno gledano to že čisto navadno potovanje za dve osebi, ne pa nagrada (nagrade so nekaj, kar dobiš zastonj, kajne?).

nikita
24.09.2007, 13:15
Pozdravljeni.
Tudi sama sem dobila pismo od Extra marketinga, da sem zadela izlet v Opatijo s kosilom za 4 osebe (avtobusni prevoz) in počitnice (6 dni) v eni od evropskih prestolnic za eno osebo. Vse skupaj 600 evrov, pa nominirana sem sem za avto Passat 1.9 TDI COMFORTLINE. Govorila sem z eno žensko, ki je bila pred kratkim, in pravi, da se splača pogledat. Mož je dobil 6 dni Pariza (bosta šla, ker še nista bila), avto pa še ni bil izžreban, ker med njimi ni bilo nikogar s srečno številko.
Počitnice so 600 evrov, če hoče kdo s tabo, plača 400 evrov. Če dasta vsak po 200 evrov, potem se splača. Možnost koriščenja teh počitnic imaš od novembra do februarja. Splača se iti za novo leto. Kje najdeš 6 dni Pariza za 200 EUR, če si razdeliš doplačilo za drugo osebo na pol?
Saj vem, da sem naivna, a grem v petek pogledat. Kupit tako ne nameravam nič. Nisem pa še bila nikoli v Opatiji. Bo pa vsaj to dobro. Baje je predstavitev in kosilo v neki gostilni v Rupi in te po predstavitvah in naročilih potem peljejo v Opatijo na ogled mesta in prosto kar si hočeš sam pogledat.
Bomo videli.
Se še kaj oglasim ko bom kaj več vedela iz prve roke.

monster
24.09.2007, 15:27
odlično :d ... za zastonj kosilo se pa res splača do Opatije potegnit z ostalimi jadniki na busu :) neverjetno, koliko smo pripravljeni potrpeti slovenčki! Tudi 2 uri na lahko serjejo po glavi o nečem, česar ne bomo kupili. samo, da smo dobili eno šetnje po Opatiji in kosilce :o ...

A tole poteka pod geslom: "Ker se cenite!"

ZABICA
28.10.2007, 06:38
Tudi jaz sem dobila kartico za enodnevni izlet v Opatijo. Kot radovednica sem se prijavila na ta enodnevni izlet v Opatijo, kjer bi naj prejela nagradno potovanje v eno od evropskih prestolnic. Kdo pa nebi sprejel brezplačne nagrade? Pa lahko sabo vzameš še prijatelje, so napisali. In seveda sem prijavila sebe ter še tri kolegice. Odpravile smo se na avtobus, kateri je štartal točno ob 7. uri iz Ljubljane. V Opatijo smo prispeli nekaj čez 9. uro. Tam sta nas pričakala prijazen gospod Roman, in zelo simpatična gospa Dragica.
Gospod Roman nam je v par besedan opisal kaj se bo dogajalo v dvorani. Seveda nas je opozoril, da imamo samo en strošek in to je pijača. Kar je tudi držalo.
V dvorani smo bili presenečeni nad izdelki. Zelo kvalitetni izdelki in kar je najpomembnejše nobenega nategovanja in siljenja v nakup. Prejeli smo nagradno potovanje v Pariz za 6 dni in s sabo lahko vzamemo še spremljevalca, kateri ima popust v vrednosti 200 EUR. PA MI SEDAJ NAJ NEKDO POVE, ALI JE TO NATEG.
Vsaka čast organizatorjem . Če ste mogoče dobili povabilo za enodnevni izlet - moje priporočilo - udeležite se ga.[/

Irina
28.10.2007, 08:08
Po do sedanjem opisu sodeč še ni prišlo do "natega". Lahko vprašam, katere izdelke so vam ponudili? Oziroma, kolikšna je morala biti vrednost nakupa, da si dobila nagrado? Ali to kar si kupila resično potrebuješ? Bi to isto kupila tudi v domačem kraju, če bi imela možnost? Je bil razlog nakupa potovanje?

ZABICA
28.10.2007, 08:43
Za prevzem nagrade ni pogoj nakup. Nagrado dobiš pa če kaj kupiš ali ne. Saj nihče nič ne prodaja, samo dobite dobre nasvete za morebini nakup v bodočnosti.
Pogoje za prevzem nagrade je samo , da se udeležite enodnevnega izleta s svojimi prijatelji. Stane nič, dobiš dosti. ALI JE TO NATEG? Navedite mi prosim, ali kje dobite kaj zastonj? Samo na tem potovanju dobite zastonj kosilo, prevoz in nagrado, brez da bi morali kaj plačati. POSKUSITE, PA MI PROSIM JAVITE, ČE NI TAKO.

Cvetlični deček
29.10.2007, 14:39
Stane nič, dobiš dosti. ALI JE TO NATEG?
čas = denar.
Stane te en dan življenja.
A ne slišiš urice, ki dela tika-taka, vsak tik-tak bližje tvoji smrti?

Mowgli
29.10.2007, 15:54
Kar se tovrstnih zadev tiče, sem sicer grozen skeptik. Tudi pri "pismih bralcev", kjer ima določen nick le par objav, je pa zelo goreč pristaš trenutne teme. Raznorazne predstavitve se mi upirajo, "priročni" sesalci ipd. kot nagrade, pa me ne prepričajo. Ampak glede Opatije poznam izkušnjo iz... no, ja, iz druge roke. :d

Sta se dva penzionerja pustila odpeljati v Opatijo z avtobusom. Tam so ju za njuno pozornost ob prezentaciji malo nafutrali, malo so za zabavo še žrebali in... sta šla nazaj domov. Vsak s svojo zapestno uro (preprosto, a na prvi pogled povsem solidno). Gospod so, za povrhu, zadeli en teden potovanja po Španiji (neprenosljivo), gospa pa darilni bon, ki so ga lahko uporabili pri plačilu taistega potovanja še zase. Nateg? Ne vem. Zakaj bi morali pravzaprav nekomu nekaj podariti na lepe oči? Zdaj sta se že vrnila, polna vtisov. Teden dni (seveda izven sezone) za 300 € za oba. Pa seveda še nekaj evrov, kar sta porabila tam. Meni se ni zdela slaba varianta. V slovenskih toplicah pustita več, pa vidita manj. V bistvu najboljša direktna prodaja do sedaj, ker sta bila v življenju do sedaj še vedno nasrana z raznoraznimi "presežki" posteljnin, sesalcev ipd. (kaj hudiča je pravzaprav s temi našimi penzionerji, da šparajo pri zmerno dragih stvareh, da pa potem kupijo najdražja možna neuporabna jajca???)

In kje je zdaj tu floskula čas = denar? Šla sta na "subvencioniran" izlet, za katerega se sicer najbrž ne bi odločila, imela sta se fajn, na srečo pa ni bilo nič nepotrebnega treba kupit. :dontknow:

Cvetlični deček
29.10.2007, 16:41
Še vedno ju je stalo. Njiju ne samo časa, temveč tudi denar, kot praviš (ker sta hotela izkoristiti "nagrado").
Če sta pa uživala na izletu pa super.

Nakup stvari je večinoma nateg - nekdo profitira, drugi izgubi. Če ne bi bilo tako se ljudem ne bi splačalo prodajat, a ne. Sam ne bi šel. kdo drug pa naj kar gre in se veseli svoje nove ročne ure in drugih stvari ki jih je dobil "zastonj".

Mowgli
30.10.2007, 08:03
Zastonj seveda ni nič, časa pa penzionerji imajo dovolj, če jim mlajše generacije ne vsiljujejo svojih mladičev kot obvezo. Tudi Zoki te je pred leti na vse grlo prepričeval, da kupujmo slovenske proizvode, njegove štacune so bile pa par procentov dražje od tujih. :o Trgovina je pač profit, ne ubogajme.

Ampak a lahko za cca 450 - 500 € (vsi stroški, s kavami in spominki vred) preko agencije odpelješ dve osebi (penzionerje, ne mulce z nahrbtnikom) za teden dni na potovanje v Španioi? Meni se zdi konkurenčna cena. Pa kaj, če so vseeno zaslužili, saj niso sestre usmiljenke. Pa Crown uri tudi še delata... :d Mogoče so skompenzirali pri ostalih v skupini, da so nabavili karkoli so že prodajali, ampak to je stvar posameznika-kupca, ne organizatorja. Pri njima se jim pač ni izšla računica.

Jakec
30.10.2007, 20:50
a lahko kdo prosim pove koga klinca sploh prodajajo???

stani
18.11.2007, 09:35
Tudi jaz sem šla z možem na izlet v Opatijo,je bilo kar zanimivo. Kupila sva si jogije odejo in vzglavnik, za darilo pa sva dobila 20delno posodo in ker je plačilo v gotovini še komplet nožev. Moram pa povedat, da so ure, ki sva jih dobila kot ena nagrada slabe, moja ura ni delala sem jo nesla k urarju, da mi zamena baterijo, pa še zmerom ni delala, potrebna bi bila novega mehanizma to pa nisem dala popravit, tako da jo imam kar v škatlici za spomin na Opatijo.:clown:
Kot ižrebanka pa tudi 6dni Pariza, ki pa žal ne bom šla.

2cv
19.12.2007, 09:46
Street Tours nagradni brezplačni nateg

Kako si lahko nekdo kljub vsej demokraciji, inštitucijam, zakonom o zaščiti potrošnikov ob celem kupu inšpekcij še vedno privošči, da vsak dan na prevaro in napačnimi podatki zavaja po domače nateguje slovenske državljane. Po navedbah in podatkih organizatorja so letos na ta način nategnili vsaj 60.000 ljudi. Teoretično pa je to od torka do sobote vsak dan vsaj po 2 polna avtobusa, potencialnih nagrajencev-nategnjencev, ki pa morajo biti starejši od 33 let.
Jasno mlajši se ne pustijo tako več tako hitro prepeljati žejni preko vode.

VEČ O tem če koga zanima preberite tukaj, dobrodošla pa tudi vaša mnenja in pripombe:

http://www.citroenbilten.com/forum/showthread.php?t=4614

Mowgli
19.12.2007, 09:57
Oh, ja... pa imamo basen, v kateri se polnoletni in opravilno sposobni posamezniki odločajo (baje pri zdravi pameti) za pravljične obljube, potem pa spoznajo dejansko realnost sveta.

2cv
19.12.2007, 22:08
no ja sej mamo za to informacije evo božiček baje živi v Kirgiziji..

predstavnik street tour pravi da jih b.k. kaj se o tem piše na forumih in drugje...

drugače pa sem pozabil dodat da pač predo kupite ta potovanje ( kar nekaj jih prodaja na netu in raznih oglasih) SE PREJ PREPRIČAJTE KAJ KUPITE...

Sem se sedaj nasmejal do solz ob postu stani, jasno če bi jaz kupval likalnike in deke iz himalajske ovce po tako napihnejni in pretriani ceni kot jo budi ta firma tudi žal vsaj še ene 4 leta ne bi šel v pariz, tako bom pač šel za kakih 100 evrv več z avionom na kako last minut varianto,

2cv
26.12.2007, 21:59
Kako se bo zgodba razpletla si lahko preberete tukaj

http://citroen.blog.siol.net/?cat=5262

nimimar
24.09.2008, 14:49
Dolžan sem odgovor, ki sem ga obljubil pred letom dni.
Konec aprila 2008 sva bila z ženo s potovalno agencijo Street tours v Španiji (datum sva si izbrala sama). Ona zastonj, jaz sem plačal 389 eur. 8dni, polpenzioni v solidnih hotelih z dvema izletoma, organizirani tudi dodatni izleti za doplačilo. Odlično, ni mi žal.

Tone F.
26.11.2008, 08:35
Z ženo sva se udeležila tega »brezplačnega izleta«, »brezplačnega natega« zgolj zaradi radovednosti saj je glede tega veliko zapisano na internetu. Moram priznati da sva bila prijetno presenečena saj sploh ni tako hudo kot pišete.
Na izletu so predstavili sponzorje in njihove izdelke. Po izletu, ki je dejansko brezplačen za vse povabljene, sva kvaliteto izdelkov, extra marketinga, preverila preko najinih vez v Evropi in so dejansko zelo kvalitetni.
Prav tako sva se udeležila počitnic v Španijo. Ceno sva primerjala z ostalimi agencijami in je Street tour (Sunshine touristik) najcenejši, sploh pa če primerjaš s tem, da imajo isto ceno čez celo leto (razen sezonskega dodatka, kjer so še vedno najcenejši- govorim za 2 osebi). Njihov vodnik SUPER, voznik SUPER, oba hotela SUPER... Res da hotel v Lloret de Maru ni bil v strogem centru, vendar je bil hotel s 4* in je bil ODLIČEN.
V nedeljo sva se vrnila iz Sarajeva, bilo je fantastično. Prijavila sva se že za Pariz.
Ne vem zakaj takšen cirkus okoli vsega. Mogoče zato, ker sami niste bili na izletu ali na katerem od njihovih potovanj. Toplo vam priporočava njihovo agencijo, saj je odlična!