Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Posladek za tiste, ki se radi zgražajo nad povojnimi zločini


mataj
25.01.2007, 12:28
Tudi Angleži so dali po vojni nacijem dali malo za probat njihovo lastno arcnijo, mimogrede pa so pospravili tudi par nedolžnih mimoidočih, kar je pri tovrstnih operacijah normalno.

http://www.guardian.co.uk/germany/article/0,,1745662,00.html

Angleži že vedo, kako se stvari streže: Držat gobec in spucat arhiv, če je treba. Včasih sicer izjemoma kaj pride na dan, ampak samo izjemoma, tako da se lahko cela reč prikaže kot izjema.

Kakšna sprava neki!

Medved Pu
25.01.2007, 12:43
Kot vidim, gre tule za Nemce, angleškega porekla mogoče?
Sprava je bila opravljena spontano 1991, ko smo se Slovenci uprli Jugosrbom:2thumbs:
Rezime bojo pa delale naslednje generacije.:) :)

mataj
25.01.2007, 12:51
Kot vidim, gre tule za Nemce, angleškega porekla mogoče?Nemce, v glavnem.
Sprava je bila opravljena spontano 1991, ko smo se Slovenci uprli Jugosrbom:2thumbs: *** vzdih *** oh ja... Takrat s(m)o bili še vsi frendi.

Mene moti tisto rogoviljenje in spravarjenje od leta 2000 dalje, ko kar naenkrat nič več ni bilo dovolj dobro, da bi stvar zaključili.

Medved Pu
25.01.2007, 13:21
Nemce, v glavnem.
*** vzdih *** oh ja... Takrat s(m)o bili še vsi frendi.

Mene moti tisto rogoviljenje in spravarjenje od leta 2000 dalje, ko kar naenkrat nič več ni bilo dovolj dobro, da bi stvar zaključili.In kaj naj potem naredim z posmrtnimi ostanki tistih 4000 nesrečnikov, ki so se takrat znašli na pašnikih, zdaj gmajni naše agr.skupnosti?
Večina jih leži 1 m od glavne ceste, svojci hodijo tja vse leto v trumah...
Naj dam gor napis."Trenutno nas ni, smo šli na kavo?"

Kajtimar
25.01.2007, 13:23
Nemce, v glavnem.
*** vzdih *** oh ja... Takrat s(m)o bili še vsi frendi.

Mene moti tisto rogoviljenje in spravarjenje od leta 2000 dalje, ko kar naenkrat nič več ni bilo dovolj dobro, da bi stvar zaključili.
Misliš na tisli sloviti govor "dreserja nemških ovčarjev" okoli Slovencev in samoizločanja iz slovenskega občestva?


Lep dan vsem skupaj... :)

mataj
25.01.2007, 15:10
In kaj naj potem naredim z posmrtnimi ostanki tistih 4000 nesrečnikov, ki so se takrat znašli na pašnikih, zdaj gmajni naše agr.skupnosti?
Večina jih leži 1 m od glavne ceste, svojci hodijo tja vse leto v trumah...
Naj dam gor napis."Trenutno nas ni, smo šli na kavo?"Mislim, da bi to najbolje vedeli povedati svojci. Mislim- svojci. Svojci, ne politikanti, ki svoje idejnopolitične nasprotnike obmetavajo s temi ostanki.

Misliš na tisli sloviti govor "dreserja nemških ovčarjev" okoli Slovencev in samoizločanja iz slovenskega občestva?Kaj pa drugega :)Vsi tisti,ki venomer potvarjajo to pridigo in besede jemljejo iz konteksta,ne bi nikoli dobili licence za nošnjo imena nemški ovčar,kaj šele za vzrejne dokumente!!!Pa tudi vsi tisti,ki zagovarjajo kakršnokoli pobijanje,so močno oddaljeni od najnižjega inteligentnega nivoja nemških ovčarjev!!!Da vidimo, če je RKC tisto pridigo že modro spucala iz interneta... ni http://www.rkc.si/aktualno/D990620.html (tisto izločanje iz občestva je nekje na prvi tretjini). Verjetno so pozabili nanjo. Ne vem, ali se mi samo zdi, ampak kontekst ni čisto nič drugačen od citatata.
oprosti tovariš, ''vzornik'' v tvojem podpisu tvojo miselno bedo razgali do nagega :veryevil:Samo ne mi zdaj še ti tule nekaj potvarjat na osnovi citata, ki sem ga iztrgal iz konteksta (http://marxists.org/slovenian/teor_jug_soc/edvard_kardelj/poglavje_02.htm) :veryevil:

No, če se že vtikaš v to: Komunistične partije pri na ni ruknil z oblasti noben Bog, papež, NATO ali Reagan, ampak nihče drug kot Kardelj. Lepo potihem in prijazno je vsemogočno Partijo predelal v nekakšen brezvezen debatni krožek. Čisto dovolj dober razlog za to, da si zasluži spomenik, če mene vprašaš.