Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Prekinjanje povezave !


molnarius
25.01.2007, 16:43
Torej imam že dobro leto adsl z hitrostjo 1MB/s. Hotel semhitrost povečati a ne gre, ker sem predaleč od centrale.

Nekje pozno jeseni si je sosed nabavil adsl z 1MB/s povezavo in od takrat se mi povezava prekinja in to povdarjam, neznosno ! Na da sem priključen 2-3 ure in nato se mi sinhronizacija z modemom in centralo prekine in do drugega dne več NE morem vzpostaviti povezave.

Napako sem prijavil dvakrat siolu. Prišli so z telekoma in rekli da so popravili zadevo, ampak VSE je ostalo po starem, mogoče še huje. Danes sem spet klical in prijavil napako. Nato so me poklicali od telekoma in vprašali kaj je problem, pa sem jim to tudi razložil in rekli so:

Žal vam nič ne moremo pomagati, edina možnost za stabilno povezavo je da boste znižali hitrost.

Nato sem se naježil in rekel da eno leto nisem imel težav z povezavo, zdaj pa naj znižam hitrost na 0,5MB/s PA ZMEŠA SE MI !

In potem je telekomovec spet vljudno odgovoril, žal se je v preteklem času veliko ljudi prključilo na linijo in linija je preobremenjena.

Kaj se da tu storit. Edina stvar, ki jo ne razumem je, da moj bratranec, ki živi 200m dlje od centrale 100% nima nobenih težav. Jaz pa nebom šel na nižjo povezavo, prekinit pa tud ne morem , ker pogodba velja do avgusta.

Prosim za pomoč v vse variantah.

LP
(še dobro da niso rekli, da če hočem stabilno povezavo naj nimam interneta) !