Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Radio CITY


rabundija
27.01.2007, 15:13
zanima me, če obstaja kaka možnost, da bi dali Radio City Maribor v programsko shemo Siol TV ???

summer
27.01.2007, 17:51
Bor in Dejan sta zakon...:approve:...vsak dopoldan se nasmejim....

rabundija
28.01.2007, 10:52
pa glih zato......ker je ful dober radio, ob reporter milanu se nasmeješ do solz, in tu so še prometne informacije in kar je najvažnejše je to, da je to edini radio ki zažne ob 5.00 zjutraj z svežimi novicami
in vremenskimi razmerami.................

Dajmo uporabniki Siol-ovih storitev zahtevat, da naj dajo to postajo v programsko shemo.

Kdo je za?..........zbiram podpise

miro74
28.01.2007, 11:50
Sm takoj zato. Pa da dodajo še kake druge postaje ne samo ljubljanske. Reimo še radio Viva, Maxi ..

janezpesec1
28.01.2007, 15:45
Sem za, vmes pa doticni radio lahko poslusamo preko interneta.

Bojank
30.01.2007, 16:24
No, radio city so dodali, samo kaj, da sedaj ni več NET TV ! :dontknow:

Lipa
30.01.2007, 17:33
City je brez glasu! :mad: :mad: :mad:

sigor
30.01.2007, 20:40
To je pa čist po ljubljansko, bog ne daj, da bi pustili dve mariborski stvari gor. Ne, so kar net tv skinli pa radio City je brez glasu, samo slika je....:hammer: :dontknow:

summer
31.01.2007, 06:04
kak te smotani...poslušajte jo prek neta, pa ne gnjavite s to shemo....what's the big deal:D

rabundija
01.02.2007, 13:36
da so skinili net tv se ne strinjam.............pa materim jim; naj te skinejo npr. TV petelin, NTV (RUS),....pa še kup takega sranja je ki bi ga prej morali skinit.........

ALI PA JE MOGOČE OMEJENO ŠTEVILO ŠTAJERSKIH KANALOV oz. NELJUBLJANSKIH KANALOV IN SE DA MENJAT SAMO ENEGA ZA ENEGA ????

pa da se slučajno ne bi kaki siolovec zmotil in dal namesto kakega žabarskega programa kakega drugega

Mowgli
01.02.2007, 13:46
Upam, da bo čimprej možno samostojno izbirati programe (in naročnino plačevati glede na število le teh). Pa ne glede ali gre za kabelske ali internetne ponudnike, ki imajo vedno nek samosvoj okus in kjer šteje kvantiteta, ne kvaliteta...

rabundija
01.02.2007, 18:11
S I O L .................


KAJ je z zvokom za radio city?
KJE je NET TV ?
KJE so lokalni programi ?
ZAKAJ se mi amino vse na tolko časa resetira?
ZAKAJ zvok in slika zaostajata za cca. 4 sekunde v primerjavi z analognim signalom?
KAKO to da nimamo kanala šport klub?



me zanima na koliko vprašanj mi boste podali odgovor.........verjetno pa spet po starem, boste vprašanja posredovali naprej, in potem v najboljšem primeru poslali nekeka telekomovca k meni, ki pa verjetno ne bo imel pojma o digitalnem svetu in se bo izgovarjal na siol, naročil bo večjega strokovnjaka.........in še vedno čakama da mi en SIOLOVEC prinese zbirko priročnikov TISOČKRAT ZAKAJ, TISOČKRAT KAKO, TISOČKRAT KJE,........

rabundija
01.02.2007, 18:19
S I O L .................


KAJ je z zvokom za radio city?
KJE je NET TV ?
KJE so lokalni programi ?
ZAKAJ se mi amino vse na tolko časa resetira?
ZAKAJ zvok in slika zaostajata za cca. 4 sekunde v primerjavi z analognim signalom?
KAKO to da nimamo kanala šport klub?



me zanima na koliko vprašanj mi boste podali odgovor.........verjetno pa spet po starem, boste vprašanja posredovali naprej, in potem v najboljšem primeru poslali nekeka telekomovca k meni, ki pa verjetno ne bo imel pojma o digitalnem svetu in se bo izgovarjal na siol, naročil bo večjega strokovnjaka.........in še vedno čakama da mi en SIOLOVEC prinese zbirko priročnikov TISOČKRAT ZAKAJ, TISOČKRAT KAKO, TISOČKRAT KJE,........

janezpesec1
01.02.2007, 19:06
Jaz lepo slisim zvok na Radiu City. NET tv so baje ukinili na zahtevo NET TV.

miro74
01.02.2007, 19:10
Jaz lepo slisim zvok na Radiu City. NET tv so baje ukinili na zahtevo NET TV.

Hja očitno Siol ne routa vsem enako.

miro74
01.02.2007, 19:12
S I O L .................


KAJ je z zvokom za radio city?
KJE je NET TV ?
KJE so lokalni programi ?
ZAKAJ se mi amino vse na tolko časa resetira?
ZAKAJ zvok in slika zaostajata za cca. 4 sekunde v primerjavi z analognim signalom?
KAKO to da nimamo kanala šport klub?



me zanima na koliko vprašanj mi boste podali odgovor.........verjetno pa spet po starem, boste vprašanja posredovali naprej, in potem v najboljšem primeru poslali nekeka telekomovca k meni, ki pa verjetno ne bo imel pojma o digitalnem svetu in se bo izgovarjal na siol, naročil bo večjega strokovnjaka.........in še vedno čakama da mi en SIOLOVEC prinese zbirko priročnikov TISOČKRAT ZAKAJ, TISOČKRAT KAKO, TISOČKRAT KJE,........


Zaostajanje slike nekaj za skund za analognim kanalom je čisto normalno, saj to nastane že zaradi samega časa kodiranja.

sigor
01.02.2007, 19:59
Če je NET TV zahteval, da se program umanke, pol je nekaj narobe v poslovnem sodelovanju med Siolom in NET TV. Na T2 še vedno gledajo NET TV.
Na Radiu City pa ni glasu zato, ker so Siolovci enostavno toliko neumni in bebavi in ne vem kaj še vse, ne znajo ali pa ne želijo odpravit napake, glavno da raja plača njim se pa j..e..b..e..

rabundija
01.02.2007, 22:06
"janezpesec1" .............. zvok na radio city ti dela ? in to preko STB (amino) ?
če je to res, te si sigurno na SIOL-u zaposlen.....ali pa kdo od tvojih bližnjih.

Glede na to, da sem od centrale oddaljen dobrih 100m pa mi zadeve ne špilajo kot bi mogle, svaka čast
SIOL-u. Pravi maherji ste! Pa se vam opravičujem ker sem dobil tako negativen vtis o vas; ampak doslej
mi niste porihtali nobene stvari katero sem prijavil kot okvaro, pa tudi zelo malo ljudi pove kaj dobrega o vas....
na žalost potem ne morem o vas govoriti kaj dobrega......
sicer pa če mi zvok za RADIO CITY ne bo delal v kratkem, bom vse skupaj ***nil skozi okno.......z položnico seveda!

Mowgli
02.02.2007, 08:17
Časi so taki, da je treba nabirat nove naročnike, ne pa omogočat delovanje starih povezav. Na tem področju sta si Siol in T-2 močno podobna... Je pa vprašanje, če gre za pomanjkanje volje ali znanja. :veryevil:

Bojank
02.02.2007, 17:52
Meni radio city dela čisto normalno, ampak ga ne potrebujem, bi raje mel Net tv nazaj!

janezpesec1
02.02.2007, 19:25
"janezpesec1" .............. zvok na radio city ti dela ? in to preko STB (amino) ?
če je to res, te si sigurno na SIOL-u zaposlen.....ali pa kdo od tvojih bližnjih.
STB je Sagem. Nisem zaposlen na SiOLu, prav tako ne poznam nikogar ki bi bil tam zaposlen (ce odmislim sosolca iz srednje sole ki je direktor marketinga a ga nisem videl ze vsaj 8 let). Ne vem zakaj isces teorijo zarote, napisal sem resnico da pri meni pac dela zvok na Radiu City.

rabundija
02.02.2007, 19:29
ravno sedaj ob 20.26 sem klical na pomoč 080 1000 in mi je rekel da radio city trenutno ne dela.....to pomeni da ne dela nikomur......

ej toti na 080 1000 so totalni nesposobneži.......

miro74
06.03.2007, 19:31
No če še niste opazli. Dodan je bil RadioCity in še celo dela :)

oskar1
06.03.2007, 19:45
A dela? No potem pa že cel večer oddajajo minuto molka za ...:nonono:

sigor
06.03.2007, 20:18
Pa res dela, ne moreš verjamet da Siolovcem tud kaj takega rata.

fazan
07.03.2007, 06:27
Čudn da dela samo men se zdi ,da je v programski shemi sploh kakšen radio.Kdo pa posluša preko tv radio?

Sese12
07.03.2007, 09:17
Pri meni pa Radio CITY ne dela, čeprav je spet v programski shemi. Tudi prej pri meni ne delal.:nonono: :verymad:

rabundija
18.03.2007, 10:16
tud pri meni ne dela.........
in glede na nesposobneže pri SIOLu mislim da tudi nikoli ne bo? ali pa so menjali kader?

rabundija
18.03.2007, 10:18
pa saj ne rabiš poslušat radio preko TV........avdio izhod iz AMINOta si pripelji na radio ali komponento (AUDIO IN) in uživaj ob poslušanju radia.....dobro jutro........