Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Povezovanje Gsm-ov Z Pc-ji Preko Bluetootha


LOLITA123
28.01.2007, 12:34
Zakaj Se Ne Morem Povezati Preko Gsma Z RaČunalnikom Preko Bluetootha? Ali Sploh Lahko PoŠiljam Stvari Iz Telefona Na Pc?

strašljivka
28.01.2007, 16:22
kakšen gsm ? omogoča tak prenos ? maš na računalniku možnost bluetootha ? maš naložen program in driverje tvojega gsm na računalniku ?

drejcne
13.02.2007, 10:59
Kaj potrebuješ za povezavo z Bluetooth med GSM in PC.?
Oba morata imeti vgrajen Bluetooth vmesnik (novejši prenosniki imajo BT vmesnik standardmo).
Če imate opracijski sistem XP ali Vista vam bo sam zaznal, ko boste tako na računalniku kot na GSM Bluetooth vmesnik vključili. V kolikor imate operacijski sistem 98 boste morali poskrbeti za gonilnike (splet ali pa CD izdelovalca GSM aparata).

bobi
13.02.2007, 12:09
Kar brez programa se verjetno ne bosta povezala samodejno ;)
Če imaš Nokio, potrebuješ program Nokia suite, verzijo ki podpira tvoj model. Z tem programom se lahko povežeš brezžično (IR in blootouth) ali pa z kablom, za katerega pa seveda rabiš še gonilnike. Vse to dobiš zastonj na netu.

popka
13.02.2007, 13:24
bobi, preko windowsov tut lahko nardiš povezavo;)

drugač pa...kje za vraga je enaka tema, kjer je blo že vse lepo razloženo? napisala sem na dolgo in široko cel postopek kako nardit povezavo, zdej je pa to zginl. zakaj že?:nonono:

bobi
13.02.2007, 13:36
bobi, preko windowsov tut lahko nardiš povezavo;)

drugač pa...kje za vraga je enaka tema, kjer je blo že vse lepo razloženo? napisala sem na dolgo in široko cel postopek kako nardit povezavo, zdej je pa to zginl. zakaj že?:nonono:

Ja Popka, seveda se da, samo je toliko problemov da so večje firme naredile svoj program, kjer je zajeto vse od kabla do brezžičnega prenosa. ;)

popka
13.02.2007, 13:46
Ja Popka, seveda se da, samo je toliko problemov da so večje firme naredile svoj program, kjer je zajeto vse od kabla do brezžičnega prenosa. ;)

ni nobenga problema...pa običajno bolj dela kot prek raznih pc-suit-ov, option globetrotter managerjev,... ker se vse ročno vpiše in nimaš kje falit...pr teh programih pa tiste nastavitve, k so že ob nakupu nastavljene, niso zmer pravilne al jim pa kej manka in pol morš ugotavljat kaj je narobe....o.k., če točno veš kaj more bit vpisano pa kaj manjka, pa, če poznaš program, pol ni panike, za večino folka pa je panika, k se ne znajde.

tko jest mislm:shy:

btomaz
14.02.2007, 15:46
Najbolj enostavno dela brez tovarniškega SW. Če imaš urejeno vse okrog BT na PC-ju, se bo GSM povezal in ga boš videl kot zunanji disk. Od tu naprej pa je itak enostavno. Kvečjemu boš mogoče rabil driver za tvoj tip telefona, kar pa za večino znamk ni problem dobiti na proizvajačevih straneh.
:2thumbs:

pinky
16.02.2007, 21:36
bobi, preko windowsov tut lahko nardiš povezavo;)

drugač pa...kje za vraga je enaka tema, kjer je blo že vse lepo razloženo? napisala sem na dolgo in široko cel postopek kako nardit povezavo, zdej je pa to zginl. zakaj že?:nonono:
tule sem ti našla ... v vroči temi Nokia je

http://forumi.siol.net/showpost.php?p=1100783&postcount=126

popka
18.02.2007, 19:58
tule sem ti našla ... v vroči temi Nokia je

http://forumi.siol.net/showpost.php?p=1100783&postcount=126

o.k., hvala:)