Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Drobni koristni nasveti


clea
03.02.2007, 17:11
Jst si pri odstranjevanju make-upa iz oči pomagam kar z navadnim jedilnim oljem. Je zelo učinkovito, zelo poceni, v primerjavi z raznimi odstranjevalci ličil, pa še oči me nič ne pečejo.
Potem olivno olje. Matiya je že prej omenila pri temi od nohtov, da je dobro nohte masirat z olivnim oljem. Tega še nisem probala, ampak bom ob prvi priliki:) . Nasplošno je olivno olje zelo uporabno tudi pri negi telesa, ne samo kulinarično. Jst si ga enkrat, na dva tedna vtrem na umazane lase in si pustim čez noč, drug dan si jih pa potem umijem.:2thumbs: :2thumbs: Bolje od vsake subrine. Edin problem je potem, ker imam blazino potemvso od olja, ampak pač drug dan potem tudi posteljnino zamenjam.Moja sestra se pa sploh kar po telesu z njim maže. To men glih ni, ker ma zame premočn vonj, ampak kožo ma pa potem res lepo, mehko in gladko.

Ok, zdej pa še ostale. Poznate kake mini finte?

nattka
04.02.2007, 12:13
usedlina ki vam ostane od kave ... odlično sredstvo za mehčanje rok ...
namažeš in pustiš 20 minut, nato opereš ...

samo paziti je treba, ker kava rada umaže nohte spodaj ...

lady_lucifer
04.02.2007, 12:46
ko ozamem limono, une lupine ne vrzem takoj stran, ampak dam direkt prste notr in si jih natrem s tem sokcem, ki je se ostal. pol pocakam, da se na zraku posusi (nc umivat!) in mam to kozco ob nohtih ful fino:approve: