Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Infernal [demo]


chaser
04.02.2007, 16:01
Končno je na voljo demo te tretjeosebne akcijade za katero sem pred časom odprl topic, pa je šel že rakom žvižgat, tako da še citiram prejšnje besede:
Infernal je prihajajoča tretjeosebna akcijska avantura, ki jo razvijajo fantje pri poljskem studiu Metropolis Software. Stvar je bila sprva znana pod imenom Diabolique: Licence to Sin, po podpisani pogodbi z založniško hišo Playlogic Entertainment pa se je igra preimenovala v zdajšni Infernal. Zgodba nas bo postavila v vlogo nenavadnega agenta z imenom Ryan Lennox, a hkrati naj bi imeli nadzor nad raznimi nadnaravnimi močmi. Po napovednikih igra ne izgleda slabo in kot kaže bo prinesla akcijo v gromozanskih količinah. Hkrati pa so obljubljena tudi prevozna sredstva, s katerimi se bomo lažje otresali takšnih in drugačnih nepridipravov. Če gre verjeti Metropolisu, naj bi se stvar na prodajalnih policah pojavila v zadnji četrtini letošnjega leta in sicer kot PC, PS3 ter XBOX360 različica. .
Demonstracijsko različico omenjene igre si je moč zagotoviti tu: Končno je na voljo tudi demo različica omenjene igre:
http://www.gamershell.com/download_17565.shtml

http://a248.e.akamai.net/f/248/5462/2h/images.gamezone.com/screens/23/9/65/s23965_pc_9.jpg

http://a248.e.akamai.net/f/248/5462/2h/images.gamezone.com/screens/23/9/65/s23965_pc_14.JPG

Edit:

Ravno testiral demo in mirne vesti lahko rečem, da gre za eno najbolj izpiljenih tretjeosebnih streljačin. Grafika je izvrstna še zlasti, ker igra še zdaleč ne potrebuje najsodobnejše mašine za poganjanje na najvišjih detailih. Igralnost je nadmočna, občutek pri streljanju pa nepozaben. Zaenkrat me je zgolj motilo to, da enkrat udarec z nogo ni imel efekta na nasprotnika in obrazna mimika v vmesnih sekvencah. Kakšen Psi-Ops in Second Sight, Infernal je prava stvar. :)

Mimogrede, fantje pri Eidos interactive so pred nekaj dnevi uradno sporočili, da bo igra na voljo že 23. februarja. Se že veselimo. :P

chaser
31.03.2007, 14:22
Zdajle sem za nekaj minut pustil Stalkerja pri miru in končno testiral končno verzijo Infernal-a. Igra je v bistvu, kot po pričakovanjih precej všečna. Zaenkrat sem testiral zgolj uvodno stopnjo in lahko rečem, da je akcija, kot v demu, zelo posrečeno izpeljana. Zaenkrat sem malce skeptičen samo glede zgodbe. Ta je sicer sprejemljiva, ampak te bitke med dobrim in zlim nekako ne naredijo vtisa name. ;)

Octapus
31.03.2007, 19:08
Mam celo verzijo.

Moram povedat da je grafika kar huda, sicer se igra tudi lepo in posebni učinki so dobri.Samo na 512 RAM mi malo šteka:(

chaser
31.03.2007, 19:42
Pa ne bi smela oz. vsaj ram ne bi smel bit vzrok za to, ker je 512 več kot dovolj. Sploh glede na to, da je grafičen pogon izvrstno optimiziran.

sh@dow
04.04.2007, 13:19
Obrnil sem Infernal pred 2 tednoma in moram povedat da me je navdušil :D všečna akcija, dobre in zanimive stopnje, na srečo ni samo streljanje in morš tudi malo mislit. AI je kr zahtevna in sploh konča 5 misija je precej zahtevna. Aja sam tko, tiste stopnje kr kaže na sliki, da se furaš z avtom, je ni.

chaser
05.05.2007, 11:02
Okej, da povem svoje kar se tiče igre. Špil me je bolj kot ne razočaral. Kar se tiče igranja deluje hudo staromodno - poberi to kartico, poišči to šifro, poišči vrata, ki jih boš odklenil z najdenim predmetom in pojdi naprej po novo kartico... :) V bistvu tole sploh ne bi bilo tako moteče, če ne bi igra vseskozi delovala po istem kopitu. Druga stvar, ki mi je šla v nos so pretirano linearne stopnje. Praktično ne dobiš občutka takšne odprtosti kot pri Psi-Ops, temveč imaš ravno linijo ter tri metre prostora levo in desno, ki služijo ravno v primeru če bi se mogel umakniti sovragu. Omenil bi še zgodbo, ki res ni za vsakogar, dialogi so že skoraj smešni, 'voice acting' pa je obupen. Uganke in sposobnosti - okej nekaj všečnih, čeprav le malo takih, ki bi bile res vredne omembe in jih ne bi videli že bodisi v Psi-Ops, bodisi v Second Sight. Labirint v drugem ali tretjem poglavju, če se ne motim, je fajn, čeprav bi bil lahko malo težji. Edini velik plus z mojega stališča, je tehnologija. Ta je res v vrhu kar se tiče tretjeosebnih shooterjev ta hip. Okej, tole je definitivno čudna zver. Na nekaterih deluje spektakularno, na drugih pa dolgočasno, hudo neorigalno in nadvse pusto. Sem upal, da bo tole prvi res cool '3rd person shooter' po lanskoletnem Rogue trooper-ju, pa sem se prekleto uštel. Najprej sem se po demu čudil, kako je lahko takle špil pokasiral tako povprečne in slabe ocene, ko pa sem stvar preizkusil mi je bilo kaj kmalu jasno. Ni vse zlato, kar se sveti - tole tu drži kot pribito, ampak jaz pravim vsakemu svoje.